_Krang_
Domaćin
- Poruka
- 3.752
prosvetlio/la si me. Fala ti!

Nek svetlost u tvojoj dusi sija poput zore od zlata.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
prosvetlio/la si me. Fala ti!
Da vec nemam gurua, proglasila bih te za istog.![]()
Nek svetlost u tvojoj dusi sija poput zore od zlata.
Da vec nemam gurua, proglasila bih te za istog.
Pa kazem ti, dostojnog sam vec proglasila.Nisam dostojan![]()
Pa kazem ti, dostojnog sam vec proglasila.![]()
Srce me boli ,sto se ovaj najbolji "vojvodin" ucenik, tako lako prebaci u drugi tabor i to sapatom,odreknu se covek i "vojvode" i Kavlobaga,Vilovitice,Kavlovca,odreknu se svega sta je blejao i mukao zadnjih 16 god.,poliza sve sta je popljuvao i postade neki "naprednjak" i to sve uz pomoc tkz."politickih analiticara" koji su se do juce dizali u nebesa DS i Tadica ,a obrusavali se svim oruzijem i orudjem na *******og Acu i na sve sta je on radio.
Citam zadnjih dana i nedelja ,komentare Nikolica,Stojiljkovica,Goatija itd.,i ne mogu da verujem,kazu oni i ubedjuju Srbe, da su se Toma "grobar",*******i Aca,Jorgovanka i ostali tkz."naprednjaci" stvarno promenili i to sve u par nedelja i da su shvatili svoje greske iz proslosti i da im mi Srbi moramo dati sansu da svoje preobrazenje zavrse do kraja,kao da svi oni nisu vec godina u politici,kao da su se oni eto tek pre nekoliko meseci ukljucili u politicka zbivanja u Srbiji ,pa su eto malo "gresili".......ma to je cisti lavor,dodje mi da se dobro ispovracam na te komentare nasih tkz."analiticara",a i na sve ovo sta se desava na nasoj politickoj sceni.![]()
Srce me boli ,sto se ovaj najbolji "vojvodin" ucenik, tako lako prebaci u drugi tabor i to sapatom,odreknu se covek i "vojvode" i Kavlobaga,Vilovitice,Kavlovca,odreknu se svega sta je blejao i mukao zadnjih 16 god.,poliza sve sta je popljuvao i postade neki "naprednjak" i to sve uz pomoc tkz."politickih analiticara" koji su se do juce dizali u nebesa DS i Tadica ,a obrusavali se svim oruzijem i orudjem na *******og Acu i na sve sta je on radio.
Citam zadnjih dana i nedelja ,komentare Nikolica,Stojiljkovica,Goatija itd.,i ne mogu da verujem,kazu oni i ubedjuju Srbe, da su se Toma "grobar",*******i Aca,Jorgovanka i ostali tkz."naprednjaci" stvarno promenili i to sve u par nedelja i da su shvatili svoje greske iz proslosti i da im mi Srbi moramo dati sansu da svoje preobrazenje zavrse do kraja,kao da svi oni nisu vec godina u politici,kao da su se oni eto tek pre nekoliko meseci ukljucili u politicka zbivanja u Srbiji ,pa su eto malo "gresili".......ma to je cisti lavor,dodje mi da se dobro ispovracam na te komentare nasih tkz."analiticara",a i na sve ovo sta se desava na nasoj politickoj sceni.![]()
А не питаш се за тај исти обичан народ, који је захваљујући запрдњацима и довела са домћиом "слугама истих" стотине банака, те сада и најмањи град у Србији подсећа на Лас Вегас, а о камтама да и не говорим.Ovo je žešća glupost, ali ajde, tako se naviklo.
Uzmeš pare, ne vraćaš, pa onaj što ti je dao pare nema pravo da naplati dug nego se daju dodatni rokovi.
Do blokade računa ne dolazi odmah već ukoliko se više meseci ne otplaćuju rate.
To samo pospešuje finansijsku disciplinu.
I ne daju samo strane banke kredite već i domaće.
Ovo su pisali stručnjaci iz devedesetih.
Jel neko bije narod po ušima da uzima kredite?
Sećam se vremena kad su krediti bili privilegija za odabrane. Doduše, nisu morali ni da ih vraćaju![]()
pa ne bije al narod je glup i nedovoljno edukovan da je uzimanje kredita stetno po njih same.
al sobzirom da se radi o punoletnim i odraslim osobama , ko ih be-je , neka crknu ....
sami pali - sami se ubili.....
sad kad im ode euro na 150 ima da pevajua plate zamrznute ko na severnom polu
![]()
Jel neko bije narod po ušima da uzima kredite?
Sećam se vremena kad su krediti bili privilegija za odabrane. Doduše, nisu morali ni da ih vraćaju![]()
У реду Тихи. Само ми објасни ово, како да просечна породица без посла или недовољно новца преживи? Зар и ти мислиш да их треба пустити да цркну?pa ne bije al narod je glup i nedovoljno edukovan da je uzimanje kredita stetno po njih same.
al sobzirom da se radi o punoletnim i odraslim osobama , ko ih be-je , neka crknu ....
sami pali - sami se ubili.....
sad kad im ode euro na 150 ima da pevajua plate zamrznute ko na severnom polu
![]()
nemoj suditi o drugim zenama na osnovu svojeg ponasanja
nisu sve zene omlatile vise jaja o guzicu nego o tiganj - kao ti![]()
Ti si zaista psihopata! I ti kažeš za sebe da si Srbin i da ti je stalo do Srbije? Ili se varam (što ne bi bilo čudno s' obzirom na komentare)?
Boli tebe q***c za narod koji je doveden do ivice egzistencije, !![]()
Ljubav ne zna za granice.Se to ovi ljube u UstaBljax
![]()
Тихи,nemoj tako o dolceviti,pa zar nisi čuo,ona je...kahm...dama,bre !
Ta pošalica je momentalno hit na ovom internetu.![]()
Vraćaj kredit i ćuti!![]()
Ti si zaista psihopata! I ti kažeš za sebe da si Srbin i da ti je stalo do Srbije? Ili se varam (što ne bi bilo čudno s' obzirom na komentare)?
Boli tebe q***c za narod koji je doveden do ivice egzistencije, za Srbiju, masovnim otpuštanjem zaposlenih od strane vaših zaprdanjaka i pomagača odavde, češe ti se za masu dece čiji su roditelji ostali bez posla ili bolje rečeno najureni kao višak "zbog privatizacije" i kupovine firmi za DŽ, koji nemaju ni osnovne uslove za život.
Boli tebe za sve one koji su radili i po 40-45 godina plaćali doprinose za penzijsko i invalidsko osiguranje, a sada preturaju po kontejnerima. Yebe ti se za porodice bez stanova, bez osnovnih sredstava za život.
I onda se nađe neko da sere "zašto je u Srbiji bela kuga".
Zbog takvih koji razmišljaju kao ti ova zemlja je i propala.
Ali nadam se da ćeš jednoga dana i to uskoro osetiti na svojoj koži i koži tvojih najmilijih, šta znači biti na ivici egzistencije zajedno sa svojom ženom i decom. E tada se javi, i ispričaj ako možeš istu priču!
Ne znam koliko si novčano "težak" ali ako ovako rezonuješ onda si itekako novčano "podgojen" Taman za čvarke!![]()
"Ону" пардон "оног"DellBoy-011
Šteta što ne može na onu temu