Aleksandar Vučić skupom modernizacijom od Srbije stvara najmoćniju vojnu silu u regionu.

jutarnji list?...žuto smeće pod utjecajem pedero liberalnih fašističkih struktura...pošto nema priče o dolasku turista i pripremama za sezonu oni se bave zašto se strana država naoružava kao da to ne rade svi u okruženju...što nisu postavili pitanje čemu novi porinuti nosač aviona trst u jadranu...misle li italijani napasti hrvatsku...bit će to jedno bolno otrežnjenje u kojem će mi najslađe biti kada srbi budu pozivali sve strane da se suzdrže od nasilja.

Misliš Srbi kao "plavi šlemovi"?

jutarnji list?...žuto smeće pod utjecajem pedero liberalnih fašističkih struktura...pošto nema priče o dolasku turista i pripremama za sezonu oni se bave zašto se strana država naoružava kao da to ne rade svi u okruženju...što nisu postavili pitanje čemu novi porinuti nosač aviona trst u jadranu...misle li italijani napasti hrvatsku...bit će to jedno bolno otrežnjenje u kojem će mi najslađe biti kada srbi budu pozivali sve strane da se suzdrže od nasilja.
Zar nije Jutarnji list na vašoj tj. boljševičkoj strani

Zato hvali ruske trupe na čelu sa Maršalom Šizojevim

HOBOCTN kao ruski maligni medij priželjkuju novi rat

U kojem bi opet izgubili 0:2
jel ti vidiš potrošački naslov?
SKUPO = MOĆNO

da li je tako?

podsetimo se kraha osamdesetih prošlog veka, dok se ovde spremao pećinarski rat u svetu se vodio visokotehnološki rat izmedju dve japanske i jedne američke firme oko gejmerskog tržišta koje podle medicinsko-narko i vojne industrije donosi ohoho para...

Atari - Lynx (color)
Sega - Gamegear (color)
nintendo - Game Boy (mono)

i pobedio Game Boy sa nikakvim jarakteristikama naspram pomenutih?
Recimo SEGA je prodala 12M konzola a nintendo 112M sa svojim nikakvim ekrančetom...

e, ali ima razloga zašto je tako ispalo
pa zato znam da SKUPO NIJE NAJBOLJE

analogno Game Boy iskustvu zaključujemo da oružje može biti dobro ako u izradi delova učestvuju i 3rd party proizvodjači a ne samononaj id kog kupujemo, modifikacije ovo ono

jel ti vidiš potrošački naslov?
SKUPO = MOĆNO

da li je tako?

podsetimo se kraha osamdesetih prošlog veka, dok se ovde spremao pećinarski rat u svetu se vodio visokotehnološki rat izmedju dve japanske i jedne američke firme oko gejmerskog tržišta koje podle medicinsko-narko i vojne industrije donosi ohoho para...

Atari - Lynx (color)
Sega - Gamegear (color)
nintendo - Game Boy (mono)

i pobedio Game Boy sa nikakvim jarakteristikama naspram pomenutih?
Recimo SEGA je prodala 12M konzola a nintendo 112M sa svojim nikakvim ekrančetom...

e, ali ima razloga zašto je tako ispalo
pa zato znam da SKUPO NIJE NAJBOLJE

analogno Game Boy iskustvu zaključujemo da oružje može biti dobro ako u izradi delova učestvuju i 3rd party proizvodjači a ne samononaj id kog kupujemo, modifikacije ovo ono
Radi se o broju stanovnika.

Ako SRJ ima 6 miliona ljudi, a Hrvatska 2 miliona, onda je logično da ukupno više haubica ima SRJ.

Zato su Hrvatskoj potrebni moćni saveznici (NATO) čiji sam pomen izaziva hladan znoj pristašama Adolfa Šojgua

Back