Александар Вучић продаје земљиште Беџету Пацолију

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

комшија

Stara legenda
Poruka
96.548
Иза фирме из Абу Дабија којој су 'Алек' и Млађа обећали најплодније оранице, крије се и албански "контраверзни" бизнисмен који живи у Швајцарској Беџет Пацоли, иначе један од највећих финансијера албанског сепаратизма и ОВК >>> http://srbinaokup.info/?p=4908
Шеик од Абу Дабија је иначе блиски пријатељ Пацолија.

Bitno je da se investira. Novac nema nacionalnost. Uostalom, Pacoli predstavlja umerenu struju među Albancima, nešto kao DS kod nas. Pozitivna vest. :ok:

Па онда му треба све продати, целу Војводину, ма за 1 долар, само да уведе систем "кап по кап".

Па онда му треба све продати, целу Војводину, ма за 1 долар, само да уведе систем "кап по кап".
Шта се ти, мајке ти, бринеш за Војводину, кад немаш везе са Србијом, а тиме ни с Војводином?
Иди па тролуј по Кроацији.

Сада је јасно где би ишла храна која би се производила на земљишту узурпираном од стране фирме крезавог шеика и албанског мафијаша.

Какви УАЕ какви бакрачи, здрава храна са србијанских и војвођанских ораница намењена је Великој Албанији која сада из помоћ шваБских кредита подиже високи туризам на својој ривијери, а у Србију ће се увозити ГМО из Еуробије.

Hmmm, i meni je ipak sumnjiva nesto ova prodaja.
Koliko ja znam a tako kaze i predsednik poljoprivrednika Srbije ili Vovjvodine, na RTV-u je bio preksinoc.
Kaze da NI JEDNA zemlja EU 12'orice nije prodala ni 1hektar svoje zemlje.
Mađarska nije prodala ni 1 hektar.
Samo mi, Rumuni, Bugari i ostala boranija prodaje.

Na stranu to što će Dahra uložiti veliki novac, pored ovih 250 eur po hektaru.
Ipak je to zemlja, nisu banke ili mašine.
Ne znam..., videćemo.
Ovaj Šeik mi deluje sasvim OK, a i njegov brat je od Mančester Sitija napravio najbogatiji klub na Svetu i prvakom Engleske posle možda 100 godina. Možda čak Siti nikada nije ni bio prvak.
Ali Engleska je mnogo moćnija i uticajnija zemlja od nas.
A samo jedan emirat ima dovoljno keša da kupi svu zemlju u Srbiji.
PO MENI, zemlja NE BI TREBALO da bude na prodaju.
Trebali su prvo da raspišu tender, pa ako Dahra pobedi na tenderu da dobije to.
Ovako, ostaje još jedna rupa u privatiyacionom procesu Srbije, da li će biti crna videćemo.
Možda iskopaju naftu ovde pa postane crna.

Шта тебе то брига када нити си Србин, нити живиш у Србији?
Komsija ti ne valja , al protiv Pacolija nemas nista zato sto Vucic stoji iza njega ?
Da i patriota Vucic ne skuplja stedne knjizice po inostranstvu kao njegov bivsi sef
Seselj ?:think:

Komsija ti ne valja , al protiv Pacolija nemas nista zato sto Vucic stoji iza njega ?
Da i patriota Vucic ne skuplja stedne knjizice po inostranstvu kao njegov bivsi sef
Seselj ?:think:
Само кад си ти тако паметан закључио да немам ништа против Пацовчића?!?
Комшија, ти и слични љубитељи Броза сте увезли пола милиона шиптара на Космет са све већ поменутим Пацовчићем, а Вучко је отелотворење ваше братствојединашке халуцинације.
Уосталом што ти као одушевљени заступник Кроата на свакој теми ниси остао да дочекаш реинтеграцију Источне Славоније и Барање у Кроатију, већ си храбро збрисао у Бегиш да би се одушевљавао извињотком уздуж и попреко по форуму?

Иза фирме из Абу Дабија којој су 'Алек' и Млађа обећали најплодније оранице, крије се и албански "контраверзни" бизнисмен који живи у Швајцарској Беџет Пацоли, иначе један од највећих финансијера албанског сепаратизма и ОВК >>> http://srbinaokup.info/?p=4908

Da cuo sam za to. Iza ovog seika se krije siptarski mafijaski kapital. Sto je najcrnje obojica to znaju, ali vidimo da Vucka bas briga.

Hmmm, i meni je ipak sumnjiva nesto ova prodaja.
Koliko ja znam a tako kaze i predsednik poljoprivrednika Srbije ili Vovjvodine, na RTV-u je bio preksinoc.
Kaze da NI JEDNA zemlja EU 12'orice nije prodala ni 1hektar svoje zemlje.
Mađarska nije prodala ni 1 hektar.
Samo mi, Rumuni, Bugari i ostala boranija prodaje.

Na stranu to što će Dahra uložiti veliki novac, pored ovih 250 eur po hektaru.
Ipak je to zemlja, nisu banke ili mašine.
Ne znam..., videćemo.
Ovaj Šeik mi deluje sasvim OK, a i njegov brat je od Mančester Sitija napravio najbogatiji klub na Svetu i prvakom Engleske posle možda 100 godina. Možda čak Siti nikada nije ni bio prvak.
Ali Engleska je mnogo moćnija i uticajnija zemlja od nas.
A samo jedan emirat ima dovoljno keša da kupi svu zemlju u Srbiji.
PO MENI, zemlja NE BI TREBALO da bude na prodaju.
Trebali su prvo da raspišu tender, pa ako Dahra pobedi na tenderu da dobije to.
Ovako, ostaje još jedna rupa u privatiyacionom procesu Srbije, da li će biti crna videćemo.
Možda iskopaju naftu ovde pa postane crna.

Ахахаха, нема никаквог тендера човече! продаје се незаконито директном нагодбом у Емиратима између Млађе са једне, и крезавог шеика и његовог другара албанског дилера дроге на другој страни; том Беџету Пацолију су једну од кућа у Швајцарској дигли у ваздух, а то се као што знамо поштеном свету не догађа (осим у рату наравно) већ само мафијашима и то оним "малко" јачим; сада сигурно снабдева кокаином пола Дубаја; значи, ништа тендер, а Alec шатро "погибе" у фантомској "борби против корупције".

Ljdi,jel' vi stvarno verujete da su jednom šeiku,princu, potrebne neke šiptarske pare da bi ulagao po svetu?Je li i Mančester Siti (taaakav sam i jaaa :D ) u rukama albanskih krimosa?Taj bre ni ne zna ko su Srbi a ko Albanci.Našao čovek jeftinu plodnu zemlju sa jeftinom radnom snagom u sred Evrope,pa koristi priliku...

Verovao ili ne ovomsam cuo iz nasih diplomatskih krugova.

Само кад си ти тако паметан закључио да немам ништа против Пацовчића?!?
Комшија, ти и слични љубитељи Броза сте увезли пола милиона шиптара на Космет са све већ поменутим Пацовчићем, а Вучко је отелотворење ваше братствојединашке халуцинације.
Уосталом што ти као одушевљени заступник Кроата на свакој теми ниси остао да дочекаш реинтеграцију Источне Славоније и Барање у Кроатију, већ си храбро збрисао у Бегиш да би се одушевљавао извињотком уздуж и попреко по форуму?
Opa , vidi junacine ! Ja zbrisao iz Slavonije , mada sam tamo proveo cijeli rat , a ti rat proveo u Srbiji cesuci goozicu u podrumu .
Kad je zavrsio rat hrabro si izmilio iz podruma i proglasavas simpatizerima Hrvata svakog ko se ne slaze sa tvojim misljenjem !
Ja sam uvezao na Kosovo silne Siptare , ali ce ih zato takve junacine najuriti natrag u Tiranu !

Da cuo sam za to. Iza ovog seika se krije siptarski mafijaski kapital. Sto je najcrnje obojica to znaju, ali vidimo da Vucka bas briga.

118247_pacoli-taci-beta_f.jpg

A jel Tarabići navedoše granice Srbije u Beogradskom pašaluku? I šta je tu čudno?

A jel Tarabići navedoše granice Srbije u Beogradskom pašaluku? I šta je tu čudno?

Не зна се заправо шта су Тарабићи "предвидели", било то глупо или не, јер је онај поп (заборавих му сад име мрзи ме да тражим на нету) ставио списе са "пророчанством" у флашу са уљем (да као шатро не пропадну), па у темеље куће која је сад туристичка атракција,
а не сме се оригинални туристички објекат рушити због србијанских празноверица.

Не зна се заправо шта су Тарабићи "предвидели", било то глупо или не, јер је онај поп (заборавих му сад име мрзи ме да тражим на нету) ставио списе са "пророчанством" у флашу са уљем (да као шатро не пропадну), па у темеље куће која је сад туристичка атракција,
а не сме се оригинални туристички објекат рушити због србијанских празноверица.

Prilika da se uverimo, da li banovani korsnici mogu da diskutuju .... :)

Čestitam što si postavio ključnu temu ... kad bi Srbi znali da je prepoznaju ..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back