- Poruka
- 12.133
Ziveo Beli. Nema predaje.Samo jako Ljubisa Preletacevic Beli
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ziveo Beli. Nema predaje.Samo jako Ljubisa Preletacevic Beli
A u kojoj stranci partiji ne postoji sukob i podele? Možda jedino onoj lično dupe partiji....Unutar sns klana postoji sukob i to je svima jasno i to se vuce vec duze vreme.
Utišao ga je tvoj Ivan i gomila vas koji bi da kuckate i klikćete zarad više pogodaka, više dinara i više advertajzinga, bez obzira na kvalitet
Krstarica je oterala politikologe i filozofe da bi prekomerni kvantitet zadovoljio advertajzing !
Selekcija politikantske sirotinje.
Carstvo kvantiteta kliktanjem i kuckanjem
Mislim da se predsednik sajta zove Ivan pa je to aluzijaJa nikada nikakav problem nisam imao sa Borisom.
Šta ti je to "Tvoj Ivan i gomila vas"?
to zavisi od nas - toliko ima apstinenata i likova koji pricaju kako nemaju za koga da glasaju, kako su svi isti i bla bla.
mora se glasati.
Ne postoji reset. Nemoj se nadati novom pocetku. Ako ti je zivot usran, takav ce ti i ostatiA u kojoj stranci partiji ne postoji sukob i podele? Možda jedino onoj lično dupe partiji....
Ako ćemo realno o tom sistemu....
I vojvodjanski Madjari se podeliše, a kamoli Srbi.. Interesi dok vladaju, sukobi se stvaraju. A opet ako vladaju ideje, onda se pokoljemo...Šta je rešenje?
Reset. Stiže. Hteo ti ili ne....
Sto rece neka zena na tviteru, za ***** bih glasala kad bi se kandidovalo, samo da nije sns.Ali zaista, za koga? Iskreno, ako izuzmemo Boška, koji je tek posebna priča, cela ova ekipa je ekipa ljudi koja je 2012 otišla jer se narodu više nije sviđalo to što rade i kako rade, a sada nam se isti ti vraćaju malo okupani i objašnjavaju nam da će sad nešto biti bolje. Pa, šta su to naučili u ovih 9 godina, šta se to promenilo? Ti kad pogledaš cela opozicija je bivši DS samo rasparčan.
A, što se tiče perioda vladavine, nemojte se zanositi i Milo je 30 godina vladao na isti način...
Tačno i odavno poznato, za sada kontrolisana fusija je samo san. Beskonačan izvor čiste energije. Ko prvi osvoji tu tehnologiju - vladaće svetom.Buducnost je nuklearna elektrana na fusiju.Ne kao sada na fisiju.
To je bukvalno malo vestacko sunce.
Pa Vučić je isto bio na vlasti devedesetih, a onda repriza 2012.Ali zaista, za koga? Iskreno, ako izuzmemo Boška, koji je tek posebna priča, cela ova ekipa je ekipa ljudi koja je 2012 otišla jer se narodu više nije sviđalo to što rade i kako rade, a sada nam se isti ti vraćaju malo okupani i objašnjavaju nam da će sad nešto biti bolje. Pa, šta su to naučili u ovih 9 godina, šta se to promenilo? Ti kad pogledaš cela opozicija je bivši DS samo rasparčan.
A, što se tiče perioda vladavine, nemojte se zanositi i Milo je 30 godina vladao na isti način...
Zamislite juče Dačić kod Marića na Ćirilici dva sata priča kako Vučića ruše isti oni koji su rušili Miloševića a on sa njima bio u koaliciji znači da je i on izdao Miloševića...da nije tužno bilo bi smešno još čovek doveo i publiku da mu pljeska...koliko su ljudi u srbiji politički nepismeni i koliko brzo zaboravljaju to je čudo jedno..Dačić je bio glavni saveznik DS-a glasao je za sve zakone i imao je veća ovlašćenja nego sada...bio je zamenik premijera i ministar unutrašnjih poslova
Ima imaBogu hvala i jos 8 godina posle toga. A posle ce SNS da vlada jos 12 godina. Zivela Srbija, nema predaje
Malo sam bio sarkastican. Da, ima imaIma ima
Ma da, vi ste večni.Pa u poslednjim danima nešto ga nisam ni gled'o. Verovatno u dilemi kako da dobije izbore al sa samo 126 poslanika.
230 poslanika je malo mnogo.
Pa vi što spavate do 14č i nemate brige na svetu normalno da nemate podočnjake.Ma da, vi ste večni.
A podočnjaci veličine planine Uhud![]()
Nije to od toga nego od teške bolestiPa vi što spavate do 14č i nemate brige na svetu normalno da nemate podočnjake.
Veličina podočnjaka nema veze sa tim nego "vrećice" ispod očijuNije to od toga nego od teške bolesti
Kidney failure
Pa to, Aleksandar Vučić nosi konkavne naočare da bi ih optički smanjio
E ybg, znači će vlada samo još koju godinu. Dok vam ne predstavi Danila.Pa to, Aleksandar Vučić nosi konkavne naočare da bi ih optički smanjio
Od politike ti zavisi sve u životu..Ja od politike ndmam nikakve vajde ,niti mi je politika dala posao ,niti buducnost niti bilo sta …snalazim se u zivotu kako znam i umem.
Znači 34. marta padateE ybg, znači će vlada samo još koju godinu. Dok vam ne predstavi Danila.
Dugo je relativan pojam.
Npr. ako pitaš mene pet-šest godina nije dugo.