Александар Вучић посетио просторије СРС у Врбасу

Па да, а после ће бити пасти и нека пара.

Сад кад је ДС одгуслао својих 5 минута немој много да се љутиш !
Ускоро ће и СНС да вам се придружи па у дуету се ******јте и циганишите колико вам воља.

Ружно је овако јавно да цмиздриш што вам је пресушио извор пара јер сте државну кобилу претворили у рагу.

Ускоро ће и СНС да вам се придружи па у дуету се ******јте и циганишите колико вам воља.

Ружно је овако јавно да цмиздриш што вам је пресушио извор пара јер сте државну кобилу претворили у рагу.

дс још није поражен, треба мрвити дс све док заједно са урс и лдп не буду испод 10%. Кад се то деси може се гледати шта даље

дс још није поражен, треба мрвити дс све док заједно са урс и лдп не буду испод 10%. Кад се то деси гледаћемо шта даље

Свих тих 10% што помињеш зрело је за каменолом.
Али то СНС неће урадити јер су постављени да аболирају демократску крађу и лоповлук од 2000 до данас.

Нисам ја члан ДС, већ КП, а то што навијам за друга Ђиду у сукобу са радикалима без беџа, па то ради свако нормалан ко није подлегао националистичком лудилу.

Нисам ја члан ДС, већ КП, а то што навијам за друга Ђиду у сукобу са радикалима без беџа, па то ради свако нормалан ко није подлегао националистичком лудилу.

Па цела та твоја КП је Ђиласова плаћеничка дружина. Сви сте ви плаћеници. А добро је што си признао да ,,навијаш" за ДС и Ђиласа- досманлијо један.

А шта је то националистичко лудило по теби ?

То је ако си национално свестан, они би да те онесвесте да идеш као зомби, јер они прате "трендове", они су модерни визионари :mrgreen:

То је ако си национално свестан, они би да те онесвесте да идеш као зомби, јер они прате "трендове", они су модерни визионари :mrgreen:

Ако им је до зомбирања нације онда ме интерсује што нису најпре кренули од Американаца, Британаца, Немаца, Француза .... ХРВАТА, МУСЛИМАНА !

Од свих њих не зна се ко је више националистички и нацистички острашћен.
Британско лудило иде толико далеко да се упињу из петих жила да докажу да је римска култура настала на тлу Британије или бар један лавовски део. Али то је ситница са обзиром да би Американци бомбардовали цео свет или бар онога ко их год попреко погледа или прозове. Германи су већ вековима познати по својој дивљачкиј острашћеноисти према свему што није њихово.
А за њихове плагијаторе типа хрвата и муслимана не треба трошити ни једно слово.

Ovaj nas narod ocito voli izivljavanje nad samim sobom jer kako su mogli glasati za SNS pored ovakvih haraca i dizanja cena?
To je samo dokaz da tu nesto ne stima i zato ja sumnjam bilo koje izbore i njihovu tacnost za koga se najvise glasalo.

Ja sumnjam u sve izbore još od 05.10.2000.g. a ti si tek sada počeo da sumnjaš !
Da nije malo kasno za tako nešto ?

Националистичким и десничарским лудилом, али и паранојом и хистеријом, називам стање свести великог броја уписаних гласача у времену од појаве национал-шовинисте и кварног банкара МИЛОШЕВИЋА до данас.

Данас је то и такво лудило дошло до свог врхунца јер убога сиротиња гласа за десничаре пар екселанс - за радикале без беџа који ту сиротињу праве још већом сиротињим.

Но, ово је крај. Масе сиротиње ће услед ових "мера" доћи к себи и изаћи на улицу.

Poslednja izmena:
Па цела та твоја КП је Ђиласова плаћеничка дружина. Сви сте ви плаћеници. А добро је што си признао да ,,навијаш" за ДС и Ђиласа- досманлијо један.

Као комуниста, наравно да ми је ближи социјал-демократски програм ДЕМОКРАТСКЕ СТРАНКЕ од програма СНС, и НАРАВНО да навијам за друга Ђида који се ОШТРО противи продаји београдских комуналних предузећа Арапима, а што заговара десничарска и националистичка ("народњачка") СНС.
Свакако да ја као комуниста нећу да гласам за СНС тј. за српске националисте и десничаре који су се намерили да распродају Србију, који дизањем ПДВ-а гурају већ сиромашне грађане у још теже сиромаштво, и тако узимањем од сиротиње покривају своју неспособност - баш како је ЈАВНО рекао друг Ђидо.

Као комуниста, наравно да ми је ближи социјал-демократски програм ДЕМОКРАТСКЕ СТРАНКЕ од програма СНС, и НАРАВНО да навијам за друга Ђида који се ОШТРО противи продаји београдских комуналних предузећа Арапима, а што заговара десничарска и националистичка ("народњачка") СНС.
Свакако да ја као комуниста нећу да гласам за СНС тј. за српске националисте и десничаре који су се намерили да распродају Србију, који дизањем ПДВ-а гурају већ сиромашне грађане у још теже сиромаштво, и тако узимањем од сиротиње покривају своју неспособност - баш како је ЈАВНО рекао друг Ђидо.

ja sam mislio da ste vi komunisti izumrli al izgleda da jos niste skroz.

Националистичким и десничарским лудилом, али и паранојом и хистеријом, називам стање свести великог броја уписаних гласача у времену од појаве национал-шовинисте и кварног банкара МИЛОШЕВИЋА до данас.

Данас је то и такво лудило дошло до свог врхунца јер убога сиротиња гласа за десничаре пар екселанс - за радикале без беџа који ту сиротињу праве још већом сиротињим.

Но, ово је крај. Масе сиротиње ће услед ових "мера" доћи к себи и изаћи на улицу.

Значи по теби националисти су само гласачи !?
То си написао тек тако или се мало спрдаш сам са собом ?

Ево шта каже један наш момак из Врбаса, о тој "посети" :

Још ово за Вучића, као и обично надували су. Канцеларије су нам једна до друге. Ми имамо две спојене, једна је за техничког секретара где су синоћ сумирани резултати и вођена евиденција, друга је за састанке где сам и ја био. Неко је отворио врата, нешто рекао и изашао. После смо повезали да је то био АВ. У суштини је ушао, рекао нешто типа како честита на оствареном резултату у тешким условима и да од срца честита. Пошто га нисам чуо и видео израз лица био сам склон да поверујем да је дошао да зајебава и провоцира. Међутим, људи који су га видели кажу да је био озбиљан, није се ни смејао, израз лица му уопште није био као да провоцира, чак и да је имао сузе у очима. Не знам. Пошто га нисам видео, тим људима верујем. Зашто је то урадио? Вероватно глума за медије, али разговора није било, покуцао је, стао на врата, рекао шта је хтео и док су се ови снашли од шока (или безобразлука АВ) брже боље изашао напоље. То је трајало неких 10 секунди. Тешко да би се то могло назвати разговором.

Ево сад још и признајеш да си обичан досманлијски испрдак и да подржаваш најгору могућу издајничку и антисрбску опцију а то је ДС. Дакле, чак би и мафијаша Ђиласа подржао, само не би подржао оне које сматраш ,,србским националистима". Стварно сте ви комунисти превазишли сваку меру у својој мржњи према србском народу. А остало не бих да коментаришем, јер мислим да више нема смисла.

Back