Aleksandar Vučić najavio ekonomski bum nakon oštrih rezova !!!

• Začetnik teme Začetnik teme Utah
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Utah

Elita
Banovan
Poruka
19.509
Aleksandar Vučić najavio ekonomski bum nakon oštrih rezova:

'Srbija Air progutat će Croatiju Airlines'

Vučić je kazao da će s novim arapskim partnerom Etihadom, bivši JAT, a sada Srbija Air, biti najmoćnija zrakoplovna kompanija u regiji

Prvi potpredsjednik srbijanske vlade i predsjednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić kazao je jučer da će Srbija postati punopravnom članicom Europske unije 2020. godine. Nakon trijumfalnog nastupa pred više od 30.000 ljudi u beogradskoj Areni na proslavi pete obljetnice svoje stranke SNS, Vučić je kazao da ni po koju cijenu ne želi odustati od nepopularnih rezova bez kojih bi Srbija otišla u bankrot.

- Za nas postoje tri ključna cilja: ekonomija, ekonomija i ekonomija - kazao je Vučić i najavio još oštrije rezove u neučinkovitom javnom sektoru. Kazao je da će provesti oštre reforme jer "zna da to netko, prije ili kasnije, mora učiniti te da se ne boji gubitka izbora".

Dobar dio svog nastupa na RTS-u Vučić, bivši mladi jurišnik notornog četnika Vojislava Šešelja, posvetio je i Hrvatima. Kazao je da je svjestan da Srbi nisu bolji od drugih.

- Kao što ima dobrih i loših Srba isto tako ima i dobrih i loših Hrvata, ili Makedonaca - kazao je Vučić.

Osvrnuo se Vučić i na suđenja bivšim šefovima Hrvatske i Slovenije Ivi Sanaderu i Janezu Janši.

- Mi nismo kao Slovenci i Hrvati hapsili bivše premijere. Mi smo hapsili one koje treba - aludirao je Vučić na još krupnije zvjerke - najmoćnije poduzetnike.
Kazao je Vučić da će s novim arapskim partnerom Etihadom, bivši JAT, a sada Srbija Air, biti najmoćnija zrakoplovna kompanija u regiji koja bi mogla progutati slovensku Adriju i Croatiju Airlines. Vučić je još kazao da se više ničega ne boji jer se kao mladi navijač Crvene zvezde nadobivao batina u Hrvatskoj.

- Kao dječak jedva sam preživio Zagreb i Split - kazao je Vučić.

http://www.vecernji.hr/vijesti/srbija-air-progutat-ce-croatiju-airlines-clanak-631134
Vucic !!!!:ok:

Kazao je Vučić da će s novim arapskim partnerom Etihadom, bivši JAT, a sada Srbija Air, biti najmoćnija zrakoplovna kompanija u regiji koja bi mogla progutati slovensku Adriju i Croatiju Airlines. Vučić je još kazao da se više ničega ne boji jer se kao mladi navijač Crvene zvezde nadobivao batina u Hrvatskoj.

Nije ih dobio dovoljno... Treba ga mlatiti kao vola u qupusu... Tako do isteka mandata. Mozda bi tada od njega postao Covek, a ne sisa, stanje trenutno/sadasnje. :whistling:

_nobody_

Šteta što u kompletu nema smajli koji onaniše-...prosto sam oduševljen vešću i stavio bih tog smajlija...ili onaj što eurOnaniše.....moderacija???

- - - - - - - - - -

Вучић лаже као и обично! Није ми само јасно ко може једног таквог лажова и преваранта да подржава?

pa ima marve kolko ti duša voli...

Ево шта је отац Јоил говорио и како је упозоравао Србе на Николића, Вучића и осталу антисрбску издајничку компанију:

ibzm6Ps6jUF9ao.png

Нажалост, Срби то нису послушали и то им се сада обија о главу!

- - - - - - - - - -

Šteta što u kompletu nema smajli koji onaniše-...prosto sam oduševljen vešću i stavio bih tog smajlija...ili onaj što eurOnaniše.....moderacija???

- - - - - - - - - -

pa ima marve kolko ti duša voli...

У праву си, нажалост.

covek samo pokusava da bude autentican koristeci instrumente svojih predhodnika--tita,milosevica i seselja...
-malo vrelo,malo hladno...malo cik malo cak...malo lepo malo ruzno...malo srece malo tuge...to narod voli---dokazano kroz istoriju..

Ma, sve, sve! Na sve smo mi navikli!:sad2: Tako da ova pompa SNS-a nije ništa novo, samo je Glamuroznije prezentovana a inače toliko teatralna da je gotovo zasenila svoje žute učitelje! Žuti su nam hebali teču a ovi će i tetku i teču a i nas na gomili sa njima!:per:

Ево шта је отац Јоил говорио и како је упозоравао Србе на Николића, Вучића и осталу антисрбску издајничку компанију:

ibzm6Ps6jUF9ao.png

Нажалост, Срби то нису послушали и то им се сада обија о главу!

Ma pusti ti ovo, to nije bilo toliko tesko.

Nego, da vidim ja oca Joila ima li neki tip za Ligu sampiona veceras. To ako pogodi, da mu skinem kapu.

ibzm6Ps6jUF9ao.png

Нажалост, Срби то нису послушали и то им се сада обија о главу!.

Да ли верујеш у еволуцију или не?

Potpuno si u pravu. Evo, recimo, ako je ta teorija evolucije tacna, zasto i ti nisi evoluirao?

Па знаш на глупе коментаре оних који верујују да су потомци мајмуна не планирам да одговарам...

- - - - - - - - - -

И колико имаш истомишљеника?

А зашто је то важно'? Ево, погледај колико има Православних, толико.

Poslednja izmena:

Back