Kojim učincima ste zadovoljni a kojim ne što se tiče Vučićeve vlasti za ovih 13 godina?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Negativno je bas sto nema autokratije i progona izdajnika. Pretvorio je Srbiju u Svedsku i Dansku umesto Belorusiju.Negativno - autokratija i progon političkih neistomišljenika, kontrola medija, tabloidizacija Srbije, korupcija.
Kako nema preko milion srba je izbeglo iz srbije za ovih 13 godina smradikalizmaNegativno je bas sto nema autokratije i progona izdajnika. Pretvorio je Srbiju u Svedsku i Dansku umesto Belorusiju.
A za vreme DOS-a tri milionaKako nema preko milion srba je izbeglo iz srbije za ovih 13 godina smradikalizma![]()
Negativno je bas sto nema autokratije i progona izdajnika. Pretvorio je Srbiju u Svedsku i Dansku umesto Belorusiju.
Nikada dos nije bio na vlasti smradikali 30+ godina šare i pale po srpskim rektumima, došlo vreme da se to naplatiA za vreme DOS-a tri miliona
Nikada dos nije bio na vlasti smradikali 30+ godina šare i pale po srpskim rektumima, došlo vreme da se to naplati![]()
Da vidim ovako:Kojim učincima ste zadovoljni a kojim ne što se tiče Vučićeve vlasti za ovih 13 godina?
Puko je.
Njegova jedina sreca je sto nema ujedinjen blok opozicije kao sto je imao Milosevic protiv sebe.
Da ima, on bi izgubio izbore sa razlikom od oko 15%...
Njegovi ucenjeni krezavci vise ne zele da idu na skupove. Kaze mi jedna idem samo ja sa Ciganima, sramota me je...