Александар Вучић: "И Маргарет Тачер и Хелмута Кола су оптуживали за диктатуру"

Националистички суперстар и некрунисани патријарх нове српске деснице Алексансар Вучић изјавио: "И Маргарет Тачер и Хелмута Кола су оптуживали за диктатуру" http://www.nspm.rs/hronika/aleksand...-helmuta-kola-su-optuzivali-za-diktaturu.html

Pogledajte prilog 305746

А види ту диктаторску фацу, и Хитлер би му позавидео...

Националистички суперстар и некрунисани патријарх нове српске деснице Алексансар Вучић изјавио: "И Маргарет Тачер и Хелмута Кола су оптуживали за диктатуру" http://www.nspm.rs/hronika/aleksand...-helmuta-kola-su-optuzivali-za-diktaturu.html

Pogledajte prilog 305746

Он је нова Маргарет Тачер!:hahaha::rotf: Кад ће на промену пола?:mrgreen:

Не требају снс - у изјаве тог типа, само нек наставе да хапсе жуте тајкуне и скидају жуте с власти по градовима, то су оне изјаве које су много пријатније уху просечног опљачканог становника Србије.

То се пре може рећи за тебе, него за неког другог. Брате, теби је Вучић ,,националиста" а он продаје своју земљу. Теби је Вучић ,,десничар" а у коалицији је са левичарима и комунистима из СПС-а који са поносом тврде како настављају Титов пут. Извини, али твоје писање нема везе са мозгом.

Ма лупеташ, машеш ту неким фразама и терминима, користиш се најглупљом демагогијом само да би доказао ,,исправност" твоје комунистичке идеологије. И нон-стоп промовишеш комунизам и ону Јошкину олупину од странке, уместо да бар некад почнеш да пишеш са позиција патриотизма и родољубља. Не, теби је твоја наказна идеологија изнад свега.

Вучић не контролише ниједну једину национал-патриотску организацију, сем тог лажног покрета 1389. Ово је заправо прави покрет 1389: http://www.1389.org.rs/naslovna.html

А Вацићеви плаћеници су преваранти и Вучићева пета колона међу патриотским блоком, као и твоја вољена КП. Са друге стране, Двери, Образ, Заветници, НАШИ, СРС, итд (све сами ,,зли клерофашисти" и ,,ултрадесничари") су против ове власти. Тако да твоје констатације једноставно не стоје. И смараш са тим глупостима више.

Наравно да стоји. Зато Титов крволок Јово Капичић подржава Вучићев режим.

Ма какав бре "прави покрет 1389" :rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:
Иви на Вождовац да видиш колико има плаката не-правог СНП 1389, иди до блокова питај ко је председник 1389, ееее Дуле :hahaha:

a jesi čuo onu od Helmuta Kola "k a r o sam do bola"?

- - - - - - - - - -

"Националистички суперстар и некрунисани патријарх нове српске деснице" to mi ko ono "KALE, GOSPODAR VREMENA"

:worth::rotf::rotf:

Не Дуле, Капичић је сконто (ил су га нагрдили и искритиковали) кад је изљубио Чеду као деда унука, да је тиме направио медвеђу услугу лдп-у. Није свестан колико је омражен био, а сад пробава да, веровати је по наговору оних који су га критиковали, исто понови са снс, јер сад је свестан да кога он хвали тај изгуби гласаче.

Poslednja izmena:
Ovaj nije normalan ali definitivno .
Уцењени не могу ни бити нормални, али не брини..... Запад им већ ПРИПРЕМА ЗАМЕНУ,
да на новој изборној и медијској обмани, инсталира још ненормалније и још горе!

Не брини, Службе "раде" 25 сати дневно и оних око 8.000 који неуморно вршљају Србијом
испијајући јој и кичмену мождину.
Преостало је још само да Руља поново наседне, а ако буде "тесно", ту је "ЦЕСИД" и оних
900.000 гласова који су спорни на бирачком списку, а који ће несумњиво послужити
као "коректор" народне воље!

На жалост не знам чији је ово афоризам, али мислим да покрива и више од ове теме:

"Лудаци код нас ништа не умишљају. Они су стварно председници, премијери, министри, генерали, начелници..."

"ВизиЈонари", почев од покојног премијера, па све до Првог, уз несебичну помоћ "пријатеља", нам све брже долазе главе. Вратите нам неког Милана Стојадиновића који је успешно започео индустријализацију прве Југославије са 92% домаћег капитала! Капитала је још мало преостало, али је скоро искључиво у лоповским рукама.

Ма какав бре "прави покрет 1389" :rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:
Иви на Вождовац да видиш колико има плаката не-правог СНП 1389, иди до блокова питај ко је председник 1389, ееее Дуле :hahaha:

Факт је да су сви националисти против Вучића, док су комунисти и левичари са њим у коалицији. А ти лапрдај колико хоћеш-те глупости које пишеш ионако немају никаквог смисла, нити се ико озбиљно обазире на њих. Исти си кловн као и Блајби постао.

Mislim da je Gvido prevario muza, on kad vidi te usne sva mu se krv preseli u donju glavu, ali Vucko voli samo seika. I tako mi nikako da uspostavimo dobre odnose sa Nemackom, sve zato sto Vucko kad voli, on voli do krjaja.

Poznat je beskompromisan ljubavnik u "tim" krugovima :mrgreen:

Факт је да су сви националисти против Вучића, док су комунисти и левичари са њим у коалицији. А ти лапрдај колико хоћеш-те глупости које пишеш ионако немају никаквог смисла, нити се ико озбиљно обазире на њих. Исти си кловн као и Блајби постао.
Чак и када би националистичком суперстару 'Алеку' његов крезави шеик купио црвени ферари (после оне мечке што му је купио), ти би вриштао шта сам вам рекао он је комуњара ево у црвеном се ауту вози по Београду.

Чак и када би националистичком суперстару 'Алеку' његов крезави шеик купио црвени ферари (после оне мечке што му је купио), ти би вриштао шта сам вам рекао он је комуњара ево у црвеном се ауту вози по Београду.

Стварно си кловн. Превазишао си Блајбија. То колико глупости стане у један твој коментар- то је невероватно.

Back