gost 67981 Veoma poznat Poruka 10.021 19.08.2008. u 11:19 - Aleksandar Vučić gradonačelnik i zvanično #401 Evo...došao i ovoj Temi kraj...Alexandar Vučić je postao gradonačelnik...
DellBoy-011 Elita Poruka 22.568 19.08.2008. u 11:36 - Aleksandar Vučić gradonačelnik i zvanično #402 El Muerte II: Evo...došao i ovoj Temi kraj...Alexandar Vučić je postao gradonačelnik... Kliknite za proširenje... Ne zelis kraj, mada je tu medj­u nama stvara se jaz i blijedi sjaj Ne zelis kraj, tesko je znam ali idi ne daj se, ne daj ostacu sam Bili smo luckast par mada vec prosla stvar sada jos molim te odbacimo gluposti sve
El Muerte II: Evo...došao i ovoj Temi kraj...Alexandar Vučić je postao gradonačelnik... Kliknite za proširenje... Ne zelis kraj, mada je tu medj­u nama stvara se jaz i blijedi sjaj Ne zelis kraj, tesko je znam ali idi ne daj se, ne daj ostacu sam Bili smo luckast par mada vec prosla stvar sada jos molim te odbacimo gluposti sve
gost 67981 Veoma poznat Poruka 10.021 19.08.2008. u 11:39 - Aleksandar Vučić gradonačelnik i zvanično #403 DellBoy-011: Ne zelis kraj, mada je tu medju nama stvara se jaz i blijedi sjaj Ne zelis kraj, tesko je znam ali idi ne daj se, ne daj ostacu sam Bili smo luckast par mada vec prosla stvar sada jos molim te odbacimo gluposti sve Kliknite za proširenje... this is the end...my only friend, the end...
DellBoy-011: Ne zelis kraj, mada je tu medju nama stvara se jaz i blijedi sjaj Ne zelis kraj, tesko je znam ali idi ne daj se, ne daj ostacu sam Bili smo luckast par mada vec prosla stvar sada jos molim te odbacimo gluposti sve Kliknite za proširenje... this is the end...my only friend, the end...
DellBoy-011 Elita Poruka 22.568 19.08.2008. u 11:42 - Aleksandar Vučić gradonačelnik i zvanično #404 Evo ruke!
nesha t. Veoma poznat Banovan Poruka 12.877 19.08.2008. u 11:44 - Aleksandar Vučić gradonačelnik i zvanično #405 El Muerte II: this is the end...my only friend, the end... Kliknite za proširenje... Tako je. Pošto Vučić neće biti gradonačelnik ova tema postaje besmislena. Ako jednom postane otvorite novu.
El Muerte II: this is the end...my only friend, the end... Kliknite za proširenje... Tako je. Pošto Vučić neće biti gradonačelnik ova tema postaje besmislena. Ako jednom postane otvorite novu.