Važno da nas je proglasio za krivce što mu nije uspeo..ni mi nismo culi njegov program za kosovo

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Važno da nas je proglasio za krivce što mu nije uspeo..ni mi nismo culi njegov program za kosovo
a sta sam rekao netacno?Zašto mrziš Srbiju, čemu napadi?
a sta sam rekao netacno?
neslaganje sa vucicem je napad na srbiju?
Mrzeti vučića znači voleti Srbiju.
Ponekad pomislim da je on baš ono što zalužujete.Ali dzabe,sve i da vas bukvalno zajaše,za sram treba imati obraza.Meni se tako ponekad čini.
A zato on toliko mrzi Srbe.Bravo,tačna dijagnoza.Samo neradnici imaju vremena da mrze.
Наложили га мангупи и он сада мисли да је неки баја што шири говор мржње на интернету. А ради се у ствари о прављењу подела у народу и покушају да се изазову нереди, али масовни што им за сада не успева. Изјава да ако ниси за некога значи да си против њега је пропагандни трик. Ја нисам за Вучића, али га не мрзим, исто тако не значи да сам за Ђиласа или било кога од те "опозиције". Оде те аутоматски сврстају у сендвичара ако га не мрзиш, јер им је наређено да се мрзи. Или си са њима и мрзиш или те мрзе. То је испод сваког нивоа, терају нас да се понашамо као неко Афричко племе људождера. Неће да прође.Samo neradnici imaju vremena da mrze.
Vučić je generator mržnje.Наложили га мангупи и он сада мисли да је неки баја што шири говор мржње на интернету. А ради се у ствари о прављењу подела у народу и покушају да се изазову нереди, али масовни што им за сада не успева. Изјава да ако ниси за некога значи да си против њега је пропагандни трик. Ја нисам за Вучића, али га не мрзим, исто тако не значи да сам за Ђиласа или било кога од те "опозиције". Оде те аутоматски сврстају у сендвичара ако га не мрзиш, јер им је наређено да се мрзи. Или си са њима и мрзиш или те мрзе. То је испод сваког нивоа, терају нас да се понашамо као неко Афричко племе људождера. Неће да прође.
preskocio si da odgovoris a sta sam netacno rekao?Meni se tako ponekad čini.
a sta sam rekao netacno?
neslaganje sa vucicem je napad na srbiju?
Ponekad pomislim da je on baš ono što zalužujete.Ali dzabe,sve i da vas bukvalno zajaše,za sram treba imati obraza.
Наложили га мангупи и он сада мисли да је неки баја што шири говор мржње на интернету. А ради се у ствари о прављењу подела у народу
Наложили га мангупи и он сада мисли да је неки баја што шири говор мржње на интернету. А ради се у ствари о прављењу подела у народу и покушају да се изазову нереди, али масовни што им за сада не успева. Изјава да ако ниси за некога значи да си против њега је пропагандни трик. Ја нисам за Вучића, али га не мрзим, исто тако не значи да сам за Ђиласа или било кога од те "опозиције". Оде те аутоматски сврстају у сендвичара ако га не мрзиш, јер им је наређено да се мрзи. Или си са њима и мрзиш или те мрзе. То је испод сваког нивоа, терају нас да се понашамо као неко Афричко племе људождера. Неће да прође.
Јесте. И једнима и другима одговара подела и несигурност. рука руку мије, а образа нема.zar nije ovo podela naroda?
"ne, Vule...........on je razlog zbog cega si ti dobio ovaj poso na forum."............samo sam odgovorio na tvoje pitanje...."jel Vule neka naprednjacka...."Ko je Taj Vule - srbin
Jel to opet neka nova naprednjacka pizdurina?