Александар Влаховић: Нисам побегао враћам се, мајке ми!

Poruka
20.104
Александар Влаховић: Нисам побегао враћам се, мајке ми!​

aleksandar-vlahovic-afera-sartid-bekstvo-sad-povratak-1346789884-204900.jpg

Иако се пронела вест да је Александар Влаховић збрисао у САД због „Сартида“, он тврди да је тамо на службеном путу!

Београд: Само тетки да однесем лек!

Александар Влаховић, бивши министар привреде и приватизације, отишао је из Србије и тренутно је у Сједињеним Америчким Државама. Иако се градом пронела вест да је ухватио маглу због могућег хапшења у вези с афером „Сартид“, Влаховић је за Курир демантовао да је бекству.

- Немојте, молим вас! Немам разлога да размишљам о бекству. Отишао сам службено у САД, у Бостон. У Београду ћу бити 12. септембра - каже Влаховић за Курир.

Ивица Дачић, премијер и министар полиције, прекјуче је најавио да ће случај „Сартида“, који је продат за 21,3 милиона долара када је Влаховић био министар, бити прва спорна приватизација која ће бити испитана.

- Испитује се улога Влаховића у продаји „Сартида“, као и сарадња „Дилојт и туша“ и „Ју-Ес стила“ после куповине смедеревске железаре. Влаховић је од 1996. био партнер у компанији „Дилојт и туш„, а 1999. постао је директор за СЦГ и Републику Српску. Ту је био све док није изабран за министра, а постоје индиције да је у исто време радио два посла - наводи саговорник Курира упознат с истрагом.

http://www.kurir-info.rs/aleksandar-vlahovic-nisam-pobegao-vracam-se-majke-mi-clanak-395874

*********************************************************************************************************************************

Шта мислите да ли ће се Влаховић заиста вратити или ће да буде оно "Само тетки да однесем лек!":zcepanje:

Ако Вучић и даље буде отезао са изношењем имена појединих и бивших и садашњих министара, за које има доказе да су за кривично гоњење, онда ће они сви, један по један, да одлепршају и да однесу "тетки лек",
чак тамо преко баре...

.

Па, овај је изгледа стварно киднуо:eek:

Чини ми се да је ова нова власт мЛого гледала ону серију "Кућа гори,а баба се чешља", па се занела.
Ко ли је овде та баба, Вучић или Дачић или Тома:zper:

.

Шта мислите да ли ће се Влаховић заиста вратити или ће да буде оно "Само тетки да однесем лек!":zcepanje:

Ако Вучић и даље буде отезао са изношењем имена појединих и бивших и садашњих министара, за које има доказе да су за кривично гоњење, онда ће они сви, један по један, да одлепршају и да однесу "тетки лек",
чак тамо преко баре...

.

Normalno!

Samo im daje vreme da se dobro spreme i odleprsaju.

To je tako ocigledno da vec i coravi vide.

Па, овај је изгледа стварно киднуо:eek:

Чини ми се да је ова нова власт мЛого гледала ону серију "Кућа гори,а баба се чешља", па се занела.
Ко ли је овде та баба, Вучић или Дачић или Тома:zper:

.

Ostavio ti je Bus-Plus u amanet.

Дај бре не лупај

Ako nema lesa - nema ni zlocina!

Evo ja prihvatam da sakrijem na moj racun pare SVIMA KOJIMA JE TO POTREBNO i godisnje uzimam skromnih 1% za tu uslugu.....

Sigurnost - apsolutna!

Komunistkinjo, kada VLAST POCNE DA TE TRAZI - SAKRI PARE NA SIGURNO, NA KARIPSKOJ PLAZI! :ok:

Ako nema lesa - nema ni zlocina!

Evo ja prihvatam da sakrijem na moj racun pare SVIMA KOJIMA JE TO POTREBNO i godisnje uzimam skromnih 1% za tu uslugu.....

Sigurnost - apsolutna!

Komunistkinjo, kada VLAST POCNE DA TE TRAZI - SAKRI PARE NA SIGURNO, NA KARIPSKOJ PLAZI! :ok:

хахаха па и тамо ће те наћи

Можда је код тетке, спава на каучу,...док је овај (из теме) тој истој тетки изгледа однео лек:zcepanje:

Народ би требао да затвори границе...
Ово је бре за ванредно стање, ако овако крену да "дижу сидра"

А, ко зна, можда сам и грешна, можда се човек ставрно врати, к`о што рече, у наслову теме :zper:

" Нисам побегао враћам се, мајке ми!"

.

Back