kisela bombona
Elita
- Poruka
- 20.104
Александар Влаховић: Нисам побегао враћам се, мајке ми!

Иако се пронела вест да је Александар Влаховић збрисао у САД због „Сартида“, он тврди да је тамо на службеном путу!
Београд: Само тетки да однесем лек!
Александар Влаховић, бивши министар привреде и приватизације, отишао је из Србије и тренутно је у Сједињеним Америчким Државама. Иако се градом пронела вест да је ухватио маглу због могућег хапшења у вези с афером „Сартид“, Влаховић је за Курир демантовао да је бекству.
- Немојте, молим вас! Немам разлога да размишљам о бекству. Отишао сам службено у САД, у Бостон. У Београду ћу бити 12. септембра - каже Влаховић за Курир.
Ивица Дачић, премијер и министар полиције, прекјуче је најавио да ће случај „Сартида“, који је продат за 21,3 милиона долара када је Влаховић био министар, бити прва спорна приватизација која ће бити испитана.
- Испитује се улога Влаховића у продаји „Сартида“, као и сарадња „Дилојт и туша“ и „Ју-Ес стила“ после куповине смедеревске железаре. Влаховић је од 1996. био партнер у компанији „Дилојт и туш„, а 1999. постао је директор за СЦГ и Републику Српску. Ту је био све док није изабран за министра, а постоје индиције да је у исто време радио два посла - наводи саговорник Курира упознат с истрагом.
http://www.kurir-info.rs/aleksandar-vlahovic-nisam-pobegao-vracam-se-majke-mi-clanak-395874
*********************************************************************************************************************************
Шта мислите да ли ће се Влаховић заиста вратити или ће да буде оно "Само тетки да однесем лек!"

Ако Вучић и даље буде отезао са изношењем имена појединих и бивших и садашњих министара, за које има доказе да су за кривично гоњење, онда ће они сви, један по један, да одлепршају и да однесу "тетки лек",
чак тамо преко баре...
.