GrdobanS Elita Poruka 22.477 09.08.2021. u 20:52 - Александар Ного - Ватикан уништава Америку! #26 Krishna: Каже Ного да су Американци и Тајванци оборили све кинеске авионе који се пре пар месеци напали Тајван, што је у медијима прећутано. Kliknite za proširenje... Op trt gevezen zajn. To je ta ''velesila''.
Krishna: Каже Ного да су Американци и Тајванци оборили све кинеске авионе који се пре пар месеци напали Тајван, што је у медијима прећутано. Kliknite za proširenje... Op trt gevezen zajn. To je ta ''velesila''.
Krishna Elita Poruka 23.322 09.08.2021. u 23:30 - Александар Ного - Ватикан уништава Америку! #27 GrdobanS: Op trt gevezen zajn. To je ta ''velesila''. Kliknite za proširenje... Ти верујеш Ногу? Ако си га слушао некад бар 5 минута, могао могао видети какве фантазије лик прича. Фантазер попут Мирољуба Петровића.
GrdobanS: Op trt gevezen zajn. To je ta ''velesila''. Kliknite za proširenje... Ти верујеш Ногу? Ако си га слушао некад бар 5 минута, могао могао видети какве фантазије лик прича. Фантазер попут Мирољуба Петровића.
savasavanovic Buduća legenda Poruka 25.952 10.08.2021. u 02:01 - Александар Ного - Ватикан уништава Америку! #28 Ватикан уништава Америку, сваки дан нека нова секирација. Шта је са професором Лалићем и уфологом Љубасом?
Ватикан уништава Америку, сваки дан нека нова секирација. Шта је са професором Лалићем и уфологом Љубасом?
MJK Elita Poruka 17.792 17.08.2021. u 18:25 - Александар Ного - Ватикан уништава Америку! #29 Black_star: Ja mislim da su vanzemaljci u pitanju, nemoj da ste neozbiljni. Kliknite za proširenje... moze biti
Black_star: Ja mislim da su vanzemaljci u pitanju, nemoj da ste neozbiljni. Kliknite za proširenje... moze biti