Aleksandar Cvetković čuveni političar koji diže SPO iz pepela kao FENIX

Nikita Kulganov

Buduća legenda
Poruka
37.596
Aleksandar Cvetković čuveni političar koji diže SPO iz pepela kao FENIX

SPO kao da vise ne postoji, ali ovaj cuveni politicar ponovo vraca staru slavu SPO iz pocetka 1990.
Aleksandar Cvetkovic bivsi dizac tegova i maneken, je od samog osnivanja u SPO.
Da li ovakav cuveni politicar SPO i dobar besenik sa novim idejama , moze da privuce glasace i da se SPO ponovo digne kao Fenix iz pepela ?

:think:

SKANDAL U EMISIJI UŽIVO! Žestoka rasprava direktora SPO i bivšeg masona oko Putina i Ukrajine - "HOĆETE DA ME BIJETE?"​

Emisiju je obeležilo vređanje Aleksandra Cvetkovića direktora SPO i publiciste Dejana Lučića. Tema su bili Putin i Ukrajina.
Ukrajince su napali oni koji su 2014. izvršili prevrat – Hazari – potpomognuti Amerikom, Britanijom i Nemačkom. Od tada su oni preuzeli kontrolu nad Ukrajinom i vrše indoktrinaciju hrišćanskog pravoslavnog naroda da je antiruski i antipravoslavni. Cilj ovog rata je obnova Hazarije, a cilj Zelenskog, koji je Hazar, je da se osvoji Krim, što je naravno nemoguće. U toj želji da se pobedi Rusija, Hazari su spremni da pobiju sve Ukrajince a cilj je da ostane svega osam miliona Ukrajinaca. Skoro sva zemlja u Ukrajini će biti prodata zapadnim investicionim fondovima. Tako da ako Rusija ne oslobodi Ukrajinu ona će biti 1/1 vlasinštvo tih investicionih fondova kao što je država Izrael 1/1 Rotšildova", rekao je Lučić.
- Ma ovo je strašno šta ovde slušamo. Mi pričamo o realnoj opasnosti a vi pričate o vašim teorijama zavera, rekao je Cvetković obraćajući se Lučiću.
- To nisu teorije zavere, vi lažete ljude.
- Ne, vi ste taj koji laže ljude i nemojte da me prekidate.
- Vi meni kažete da sam teoretičar zavera a vi ste direktor Sajma. Šta vi kao direktor Sajma meni govorite?!
- Molim vas da budemo realpolitičkim vodama a ne da pričamo o onome šta bi bilo kad bi bilo. Mi moramo da shvatimo da je Rusija napala Ukrajinu. Nemojte mi upadati u reč!
- Hoćete da me bijete?, upitao je Lučić.

- Ne, ali vas samo molim da mi ne upadate u reč. Vi možete da pričate o Hazarima ali je činjenica da dve države, dve vojske ratuju.
https://mondo.me/Info/EX-YU/a1113724/SKANDAL-U-EMISIJI-UZIVO.html
4.jpg

3.jpg

2.jpg

Vuk Maniti Drašković je najkomičnija pojava u istoriji srpske politike. Beskoristan lik totalno. A ti druže Nikita, da pročitaš obavezno Molitvu i upoznaš se sa "lijevim skretanjima" komunističkih terorista u Hercegovini.
Da, ali taj čovek je još 9. marta 1991. govorio da Cobi neće biti dobar vladar, dok si ti vikao ''Hapsi, milicijo! Satri izdajnike sa zemljom! Sve je to ista bagra!''

Naime, tvoj izbor se ispostavio buljom.

Da, ali taj čovek je još 9. marta 1991. govorio da Cobi neće biti dobar vladar, dok si ti vikao ''Hapsi, milicijo! Satri izdajnike sa zemljom! Sve je to ista bagra!''

Naime, tvoj izbor se ispostavio buljom.

Ti si , bre, budalla. Ja sam 91. imao desetak godina i boleo me je qurrac za i za Vuka i za Voju i za potom ustreljenog zokija kao i što me danas boli za gubitnike, golje i slepce poput tebe.

''Hapsi, milicijo! Satri izdajnike sa zemljom! Sve je to ista bagra!''
А шта би се сада десило у Украјини са људима који би изашли на демонстрације у Кијеву и покушавали да оборе власт , пресретали војне колоне и тражили да војска врати "децу", упадали у скупштину са "мајкама"?

Ti si , bre, budalla. Ja sam 91. imao desetak godina i boleo me je qurrac za i za Vuka i za Voju i za potom ustreljenog zokija kao i što me danas boli za gubitnike, golje i slepce poput tebe.
Za sve te boleo sem za Slobu čiju si sliku ljubio pred kamerama onda kad te nisu pustili da ljubiš direktno njega.

Od tada ti je ostala ta mržnja prema Vuku.

А шта би се сада десило у Украјини са људима који би изашли на демонстрације у Кијеву и покушавали да оборе власт , пресретали војне колоне и тражили да војска врати "децу", упадали у скупштину са "мајкама"?
A šta bi se desilo sa SRJ da onomad tvoj Marko nije bio ''komandant odbrane Požarevca''?

Za sve te boleo sem za Slobu čiju si sliku ljubio pred kamerama onda kad te nisu pustili da ljubiš direktno njega.
Od tada ti je ostala ta mržnja prema Vuku.

Tebi je izgleda baš teško da shvatiš da nekoga od desetak godina apsolutno ne zanimaju ni Sloba ni Vuk Maniti a ni drugi? To je zato što si ti od malena "bolesan u glavu". Što se tvog Vuka tiče taj je , čini mi se, bio ministar inostranih poslova kod Slobe kad su nas tvoji bombardovali. Goljo goli.

Вука имају свако право и да критикују и да му никада не опросте они који су на почетку били са њим и који су 9. марта били тамо где је требало.Ови које то " није занимало" и који су су комунистички пентаграм заменили црвеном ружом и Јуловци итд. немају баш никакво право да причају о њему. јер је сваком Србину у то време била част бити на страни СПО -а.

A šta bi se desilo sa SRJ da onomad tvoj Marko nije bio ''komandant odbrane Požarevca''?
Да ти поновим питање:"А шта би се сада десило у Украјини са људима који би изашли на демонстрације у Кијеву и покушавали да оборе власт , пресретали војне колоне и тражили да војска врати "децу", упадали у скупштину са "мајкама"?"

Шта мислиш да ли би добили батине од полиције или би једноставно били побијени?

Да ли знаш да је власт у Украјини забранила све опозиционе политичке странке и укинула све медије који су критички настројени према властима?

У "диктатури" у Србији 90-тих , имали смо легалне политичке странке које су отворено биле на страни наших ратних непријатеља попут СПО и ДС.Повремено су излазили на улицу, и добијали су врло мале батине када претерају , а требали су да једноставно буду забрањени а њихова руководства кривично процесуирана.

Зашто Украјинци немају свој СПО и ДС, који би оптуживали Зеленског да их је завадио са Русијом, и изазвао рат и разарање Украјине?

Да ти поновим питање:"А шта би се сада десило у Украјини са људима који би изашли на демонстрације у Кијеву и покушавали да оборе власт , пресретали војне колоне и тражили да војска врати "децу", упадали у скупштину са "мајкама"?"

Шта мислиш да ли би добили батине од полиције или би једноставно били побијени?

Да ли знаш да је власт у Украјини забранила све опозиционе политичке странке и укинула све медије који су критички настројени према властима?

У "диктатури" у Србији 90-тих , имали смо легалне политичке странке које су отворено биле на страни наших ратних непријатеља попут СПО и ДС.Повремено су излазили на улицу, и добијали су врло мале батине када претерају , а требали су да једноставно буду забрањени а њихова руководства кривично процесуирана.

Зашто Украјинци немају свој СПО и ДС, који би оптуживали Зеленског да их је завадио са Русијом, и изазвао рат и разарање Украјине?
Potpuno si pogrešno postavio pitanje, u nameri da moj odgovor opravda tvoje glasanje za SPS-JUL koaliciju. To je i inače vaš stil.

Zašto je pogrešno? Zato što je poređenje ovog rata i onog na našoj teritoriji potpuno neadekvatno. Pogrešno je porediti antiruske Ukrajince sa antimiloševićevskim Srbima. Nikakvi masovni antivladini protesti u Ukrajini nisu izgledni jer većina stanovnika u Ukrajini nije proruski opredeljena. Većina gleda Rusiju kao neprijateljsku zemlju koja im je otela Krim i takvo mišljenje je potpuno opravdano (što ne znači da Rusija nije imala svojih razloga da to učini). U takvoj situaciji je nerealno očekivati to što ti ovde pitaš. To se dešavalo kod nas za vreme bombardovanja jer taj nesrećni rat nije ostavljao ni promil šanse da mi izađemo kao pobednici, a mogao je da bude izbegnut da je Cobi od trenutka svog dolaska na vlast slušao Vuka i Đinđuvu a ne ženu Miru i Živka Šoka. Srbi su sedeli u rovovima, skloništima ili na radnim mestima i čekali da im svakog novog dana istovare novi tovar bombi. Slaba je uteha bilo povremeno obaranje ponekog aviona ili helikoptera. SRJ je bila potpuno okružena sa svih strana, kao što je i danas i NATO se ne bi zaustavio niti raspao, kao što ste lagali da će da se desi.

U ovom ratu nije tako. Ovde ruska manjina ima ulogu šiptara a Rusija ulogu NATOa. Ali Ukrajina za razliku od Srbije ima veliku podršku zapadnih zemalja i kakve takve šanse da dobije rat. Sem tih Rusa u istočnom delu zemlje, slabo ko tamo hoće da ruši antirusku vlast jer niko neće da ide u azijske integracije, već u evropske. Znaju dobro da Rusi nemaju ništa lepo da im ponude sem nekog novog Holodomora i zato neće sa njima.

I na kraju, da ti odgovorim za ovo da su SPO i DS bili na strani naših ratnih neprijatelja. Naime, zaboravio si da su te stranke oduvek bile za Srbiju na Zapadu. Četnici i pristalice monarhije su i pola veka pre Vuka bežali na Zapad, u SAD, a ne u Rusiju, dok ste ti i tvoji drugovi pevali ''Amerika i Engleska biće zemlja proleterska''. DS kao cilj svog postojanja ima učlanjenje Srbije u EU. Onda je Vuk 9. marta, kada su odnosi sa Zapadom još uvek bili nenarušeni, pozvao da se odbaci komunizam i uvedu zapadnjačke vrednosti, poput demokratije i ljudskih prava, kao što je urađeno u celoj istočnoj Evropi. I umesto da te njegove reči shvatite kao proglas Džordža Buša srpskom narodu, vi ste pokušavali da ga ubijete. A usput ste se na svakom koraku rugali toj istoj demokratiji i ljudskim pravima, što je isto kao da ste se rugali Klintonu što ima malu pišu. Kazna je stizala u ratama u vidu raspada SFRJ, sankcija, podrške Hrvatima i muslimanima i na kraju bombardovanja i otimanja KiM. Za to vreme, SPO i DS pričaju isto ono što su oduvek pričali - Srbija na Zapadu nema alternativu. Dakle, vi ste ti koji su na pogrešnoj strani, koliko god se upinjali da nas ubedite da ste patriote.

Back