ALEK

• Začetnik teme Začetnik teme akuji
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Uzivo iz Doma omladine

Prilozi

• d.o..jpg
    d.o..jpg
    93,2 KB · Pregleda: 10
Dobri su bili...kao i uvek...samo shto je trajalo kratko...dobri su bili i oni dechaci shto su svirali pre njih...a da "Ljubisha livac"...posle Aleka je taj bend svirao...i oni su zvuchali kao i uvek iako samo sviraju obrade za razliku od Alek-a i kompanije koji su autorski bend.Okachitju vam i neku slichicu...ako hotjete!

Dobri su bili...kao i uvek...samo shto je trajalo kratko...dobri su bili i oni dechaci shto su svirali pre njih...a da "Ljubisha livac"...posle Aleka je taj bend svirao...i oni su zvuchali kao i uvek iako samo sviraju obrade za razliku od Alek-a i kompanije koji su autorski bend.Okachitju vam i neku slichicu...ako hotjete!
Okachi,obavezno!:-D

Pa,gde su te fotke?:confused:

imam nekih problema tehnichke prirode,pa nikako ne mogu da kachim slike!
josh uvek postoje,ali kada se otklone,bitje slichica!!!!!
E uradili su Home video,mada nije u prodaji,ali uspela sam da vidim kod druga...

ja sam stalno na myspace-u,uvek neshto novo
posetjujem i njihov sajt,ako ima josh neko koga interesuje ovaj bend neka se javi pa da razmenimo mishljenja
shteta shto imaju malo reklame,stvarno su dobri...mogu chak da pariraju velikim rock imenima u nashoj zemlji(na pr.Van Gog-u,shto da ne)
za njih verovatno vazi ona,koliko para toliko muzike
moratju da se potrudim da nadjem snimak koji su radili,obetjao mi je drug da tje da nabavi,ali mu teshko ide
kada ga pogledam prenetju vam utiske
mene nema,nema,ali kada se pojavim bash se raspishem...ahaha....:lol:

i ja sam obavezno tamo...celi dan preslushavam album RITUAL....a spot ZADOVOLJI ME ne prestaje da se vrti...jedva chekam 23h..hahahahaha....vidimo se vecheras!!!!!!!!!!!!1

Back