Aleja velikana

Soradze

Elita
Moderator
Poruka
21.099
Juče je sahranjen u Aleji zaslužnih građana u Beogradu DŽej Ramadanovski...
Lavina komentara na društvenim mrežama su različiti... Mnogi misle da Džeju nije mesto u Aleji zaslužnih građana,
dok opet mnogi misle da jeste...
Interesantno je mišljenje folk dive sa ovih prostora...

Screenshot_118.png

Screenshot_119.png

Šta vi mislite? Da li je odluka nadležnih bila na mestu, ili ne?

Ovde je Karleusa u pravu .
Mada nisam se informisao da li je u zasluznih gradjana ili velikana. Razlike postoje
.....................................................................................................................................
Mada nevezano za temu , da li ko zna da li tamo ima koji udbas , ********* ( ne casni komunista ) , ili neki srbomrzac .

Poslednja izmena:
Juče je sahranjen u Aleji zaslužnih građana u Beogradu DŽej Ramadanovski...
Lavina komentara na društvenim mrežama su različiti... Mnogi misle da Džeju nije mesto u Aleji zaslužnih građana,
dok opet mnogi misle da jeste...
Interesantno je mišljenje folk dive sa ovih prostora...

Pogledajte prilog 815840

Pogledajte prilog 815841

U Aleji zasluznih gradjana,tri metra od groba Zorana Djindjica,nalazi se grob Raznjatovica ! Dzej zasluzuje mnogo vise,nego sahranu u Aleji
zasluznih gradjana...Razmislite o tome !

Ne mislim :eek: .
Lepo je jer je sahranjen kako dolikuje, ne može njegova sahrana postati veća od njega samog, pa tako gde god da je sahranjen, uspomena na njega se ne bi izbrisala.
Nemam stav prema tim Alejama, valjda su i to obična groblja gde neko kad umre bude sahranjen?

Ispada da se Džej ne uklapa u to društvo tamo, da je trebalo ili ne da tamo bude pokopan.
To su sve neke tehnikaliije kojima se neki svet opijen ovozemaljskim stvarima bavi.
Sa moje strane jedno ''Neka mu je laka zemlja!'', a otkude je i kude je trebalo da se dene kad je umro, te da li su neki nesrećni ovakvim rešenjem... uopšte me ne zanima.

Podržavam ovaj ''touchy'' spis Džej Kej, baš se vidi da je od srca odreagovala, ipak je jedan jedini Džej.
Svi ostali moraju nešto da dodaju da ne budu misunderstood.

Ovde je Karleusa u pravu .
Mada nisam se informisao da li je u zasluznih gradjana ili velikana. Razlike postoje
.....................................................................................................................................
Mada nevezano za temu , da li ko zna da li tamo ima koji udbas , ********* ( ne casni komunista ) , ili neki srbomrzac .
Tacan naziv je, Aleja zasluznih gradjana !

Ne mislim :eek: .
Lepo je jer je sahranjen kako dolikuje, ne može njegova sahrana postati veća od njega samog, pa tako gde god da je sahranjen, uspomena na njega se ne bi izbrisala.
Nemam stav prema tim Alejama, valjda su i to obična groblja gde neko kad umre bude sahranjen?

Ispada da se Džej ne uklapa u to društvo tamo, da je trebalo ili ne da tamo bude pokopan.
To su sve neke tehnikaliije kojima se neki svet opijen ovozemaljskim stvarima bavi.
Sa moje strane jedno ''Neka mu je laka zemlja!'', a otkude je i kude je trebalo da se dene kad je umro, te da li su neki nesrećni ovakvim rešenjem... uopšte me ne zanima.

Podržavam ovaj ''touchy'' spis Džej Kej, baš se vidi da je od srca odreagovala, ipak je jedan jedini Džej.
Svi ostali moraju nešto da dodaju da ne budu misunderstood.
Lepojko, ti si divna princeza iz drugog sveta...
:vzagrljaj:

Zar nije najkomicniji stanovnik aleje velikana Djindjic....pa da ne govorimo o drugima kojih ima i poznatih i nepoznatih....cela era govori o tome sta se sadi u srbiji....a od groblja, gore primerke sadite po univerzitetima...

Back