Lesandar
Buduća legenda
- Poruka
- 27.930
Посланик ДПА у македонском парламенту Зиадин Села,
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Косовари су већа марва од оне марве.taj ti nije kosovar, to je neki naslednik od one marve sto ih je broz pustio da slobodno prebegnu iz albanije
Косовари су већа марва од оне марве.
Управо то.kad sam rekao kosovar mislio sam na kosovske siptare koji su domoroci a ne albanski prebezi
Није било шиптара домородаца на Космету док Турци нису протерали Србе и населили потурчене католичке Арбанасе из оног што је данас углавном Албанија.kad sam rekao kosovar mislio sam na kosovske siptare koji su domoroci a ne albanski prebezi
Није било шиптара домородаца на Космету док Турци нису протерали Србе и населили потурчене католичке Арбанасе из оног што је данас углавном Албанија.
Турски пописи те демантују.znas o kojim siptarima pricam i ti i ovaj lesandar kome se nesto zesce ne svidja u mom postu.
istina valjda...
Турски пописи те демантују.
Имаш н тема о томе на историји, нађи једну па се образуј.
До краја 18. века није било шиптара на Космету.
Само комуњарама време почиње после ДСР.alo soko zove orla
govorim o vremenu after wwII...moram ovako posto srpski ne razumes.
Само комуњарама време почиње после ДСР.
Opet ti o nekoj Dereticevoj istoriji ?Није било шиптара домородаца на Космету док Турци нису протерали Србе и населили потурчене католичке Арбанасе из оног што је данас углавном Албанија.
Турски пописи.Opet ti o nekoj Dereticevoj istoriji ?![]()
Посланик ДПА у македонском парламенту Зиадин Села,