Албански посланик: Запалићемо Собрање!

taj ti nije kosovar, to je neki naslednik od one marve sto ih je broz pustio da slobodno prebegnu iz albanije

zbog njiih je i celo sranje na kosovu, oni su trovali srbe po hotelima jos u lepo mirnodopske vreme, oni su ubijali vojnike po kasarnama, oni su "strajkovali" po rudnicima jeduci banane.... sloba je bio u pravu za sve. sheki isto.

Poslednja izmena:
kad sam rekao kosovar mislio sam na kosovske siptare koji su domoroci a ne albanski prebezi
Није било шиптара домородаца на Космету док Турци нису протерали Србе и населили потурчене католичке Арбанасе из оног што је данас углавном Албанија.

Није било шиптара домородаца на Космету док Турци нису протерали Србе и населили потурчене католичке Арбанасе из оног што је данас углавном Албанија.

znas o kojim siptarima pricam i ti i ovaj lesandar kome se nesto zesce ne svidja u mom postu. :lol:

istina valjda...

znas o kojim siptarima pricam i ti i ovaj lesandar kome se nesto zesce ne svidja u mom postu. :lol:

istina valjda...
Турски пописи те демантују.
Имаш н тема о томе на историји, нађи једну па се образуј.
До краја 18. века није било шиптара на Космету.

Турски пописи те демантују.
Имаш н тема о томе на историји, нађи једну па се образуј.
До краја 18. века није било шиптара на Космету.

alo soko zove orla :lol:

govorim o vremenu after wwII...moram ovako posto srpski ne razumes.

Opet ti o nekoj Dereticevoj istoriji ?:think:
Vidio sam koliko znas o kosovskoj bici .

Посланик ДПА у македонском парламенту Зиадин Села,

Кад га чују форумски вељемакедонци има да повуче то што је рекао. :rotf::rotf::rotf:
Да пали Собрање потомцима Александра Великог? НЕће моћи!:rotf:

Back