Nexus 6
Iskusan
- Poruka
- 5.246
ХЕРЦ:U prvom slucaju bi tebe i ostale drzavne izdajnike poslao na neki "srpski Goli Otok" za veleizdaju i rusenje drzavnih/nacionalnih interesa
jos jedan vajni anti-komunista...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ХЕРЦ:U prvom slucaju bi tebe i ostale drzavne izdajnike poslao na neki "srpski Goli Otok" za veleizdaju i rusenje drzavnih/nacionalnih interesa
BlackMusician73:Misliš da je služenje vojske neki pokazatelj kvaliteta?
Није, он је Драган. ;-)HABIBIJA:Gospodin Marsicanin nije alkoholicar
Па ми то скоро и урадисмо... Сем што ваздушну подршку добише - они.Obersturmfuehrer:da proglasimo siptare za teroriste, uzmemo naoruzanje od Natoa, dobijemo vazdusnu podrsku i sje(emo go*na....
Pa bas tako ali smo imali na vlasti ljude koji se mogu okarakterisati zajednickim nadimkom retardinjo.Obersturmfuehrer:ja sam za to da se pridruzimo Nato-u, da proglasimo siptare za teroriste, uzmemo naoruzanje od Natoa, dobijemo vazdusnu podrsku i sje(emo go*na....
ovo bi pre 10-ak godina mogao biti realan scenario, ali mi smo izigravali neku silu i cekali Ruse da nam pomazu...e pa eto nam sad...
eto kako smo sve mudro isplanirali samo se zajebasmo u toj sitnici sto smo zaboravili da prethodno udjemo u NATO pa onda da proglasavamo i sprovodimo operacije...Norma Kampl:Па ми то скоро и урадисмо... Сем што ваздушну подршку добише - они.