Албански нарко кланови спроводе терор у малој Кулумбији

Komunistkinja

Buduća legenda
Poruka
48.824
1488037_1_ff.jpg

Albanac S. A. (25) udarao me je pesnicama, davio me i vukao po asfaltu jer nisam htela da idem s njim u hotel, tvrdi Anđela Đorđević (20), koja je u trećem mesecu trudnoće

Anđela Đorđević (20) iz Bujanovca, koja je u trećem mesecu trudnoće, tvrdi za Kurir da ju je Albanac S. A. (25) brutalno pretukao jer nije htela da ide s njim u hotel.
- Tog mladića sam upoznala ranije jer se zabavljao s mojom drugaricom. Bio je kulturan i fin. Te večeri smo s društvom ostali u kafani i mnogo je popio.

Ponudio se da me odveze taksijem do Bujanovca. Nisam videla ništa loše u tome - priča Anđela, koja je te večeri ostala duže posle posla jer radi kao promoterka pića.

Nazvao me kurvom

Ona dodaje da je u taksiju bio i njegov brat.
- Ubrzo je u taksiju počeo da me ubeđuje da idemo u hotel. Odbila sam ga. Ponovio je nekoliko puta da želi da budemo zajedno, ali nisam htela. Tada je počela moja agonija - objašnjava Đorđevićeva.

1488045_3_ff.jpg

https://www.kurir.rs/crna-hronika/3...cena-prebio-me-je-jer-nisam-htela-seks-s-njim

Бујановац, Прешево звани мала Колумбија .. заиста критична ситуација .да ли тамо уопште има полиције , да ли та полиција нешто ради ..

Шиптарске нарко банде отворено врше терор над српским девојкама првенствено и то је тако годинама и нико ништа не чини поводом тога .

Ово је лице српске девојчице једне од многих које нико не може да заштити од Шиптарске мафије .девојчице се продају по Швајцарској , Косову ако одбију овако пролазе .шта ради држава и до када ће се правити луда .

Она је само једна која је сакупила снагу да узађе јавно пред медије , бар једне новине и каже шта јој се десило .

друге девојчице не смеју ништа да кажу и завршавају ко зна где и како .

ово је проблем и то највећи проблем .тако то раде Шиптарски мафијаши годинама и то све припадници бивше ОВК које држе своје клубове по Европи .

мајка девојчице каже да се она буди ноћу , да сања батине ..држава је није заштитила , Србија је није заштитила.

Popio momak a ona u trećem mesecu trudnoće gleda kako on pije

.

друге девојчице не смеју ништа да кажу и завршавају ко зна где и како .
.

devojčica?
20 godina?
treći mesec?

- - - - - - - - - -

I sad ce srpski mediji, koji inace hajku prave svaki put kada neko udari zenu, da precute i ignorisu ovaj slucaj

ne razumeš se ti u medije...

kako sad da staviš ovu vest a pored da staviš Vučića koji ne jede šniclu?

- - - - - - - - - -

i oTkaT se KOLUMBIJA piše KULUMBIJA?

- - - - - - - - - -

Stradija.
Da je Srbija malko država zažalio bi što se rodio,

Dovoljnio je da ode njen od pre tri meseca...
Za neke stvari se ne razmišlja, ako me razumete

Popio momak a ona u trećem mesecu trudnoće gleda kako on pije

devojčica?
20 godina?
treći mesec?

- - - - - - - - - -

ne razumeš se ti u medije...

kako sad da staviš ovu vest a pored da staviš Vučića koji ne jede šniclu?

- - - - - - - - - -

i oTkaT se KOLUMBIJA piše KULUMBIJA?

- - - - - - - - - -

Dovoljnio je da ode njen od pre tri meseca...
Za neke stvari se ne razmišlja, ako me razumete

а, бре ..она у својој земљи рођеној има право да ради шта год жели нико нема право да је бије .

стока Шиптарска поготово

46067_andjela_f.jpg

лепа девојка , просто да је не препознаш како је унаказио .

а, бре ..она у својој земљи рођеној има право да ради шта год жели нико нема право да је бије .

стока Шиптарска поготово

46067_andjela_f.jpg

лепа девојка , просто да је не препознаш како је унаказио .

Ovo nije njena zemlja tako da ne moze da radi sta hoce,ali u odnosu na nju on moze jer je jaci i to se desilo.

Back