Komunistkinja
Buduća legenda
- Poruka
- 48.824

Albanac S. A. (25) udarao me je pesnicama, davio me i vukao po asfaltu jer nisam htela da idem s njim u hotel, tvrdi Anđela Đorđević (20), koja je u trećem mesecu trudnoće
Anđela Đorđević (20) iz Bujanovca, koja je u trećem mesecu trudnoće, tvrdi za Kurir da ju je Albanac S. A. (25) brutalno pretukao jer nije htela da ide s njim u hotel.
- Tog mladića sam upoznala ranije jer se zabavljao s mojom drugaricom. Bio je kulturan i fin. Te večeri smo s društvom ostali u kafani i mnogo je popio.
Ponudio se da me odveze taksijem do Bujanovca. Nisam videla ništa loše u tome - priča Anđela, koja je te večeri ostala duže posle posla jer radi kao promoterka pića.
Nazvao me kurvom
Ona dodaje da je u taksiju bio i njegov brat.
- Ubrzo je u taksiju počeo da me ubeđuje da idemo u hotel. Odbila sam ga. Ponovio je nekoliko puta da želi da budemo zajedno, ali nisam htela. Tada je počela moja agonija - objašnjava Đorđevićeva.

https://www.kurir.rs/crna-hronika/3...cena-prebio-me-je-jer-nisam-htela-seks-s-njim
Бујановац, Прешево звани мала Колумбија .. заиста критична ситуација .да ли тамо уопште има полиције , да ли та полиција нешто ради ..
Шиптарске нарко банде отворено врше терор над српским девојкама првенствено и то је тако годинама и нико ништа не чини поводом тога .
Ово је лице српске девојчице једне од многих које нико не може да заштити од Шиптарске мафије .девојчице се продају по Швајцарској , Косову ако одбију овако пролазе .шта ради држава и до када ће се правити луда .