Албански лексик сведочи да они нису аутохтони

image.jpg

Hogar Srbin i Albanac

Istraživanje „Igenee" je pokazalo da Albanci i Srbi imaju u svojoj genetskoj strukturi i Vikinge.

- Često kažem: ako Albanci ne valjaju, to je zato što su srpske krvi. Mi imamo mnogo toga zajedničkog sa Albancima, i to potiče još od paleolita i neolita. Svi smo mi naslednici tog najstarijeg stanovništva. A što se tiče Vikinga, postoje neke teorije prema kojima Vikinzi nisu dolazili sa severa na jug, već da su sa juga išli na sever - ističe Srboljub Živanović.

ps.preuzeto sa jednog foruma

KOJE DNK analize, ovde kad su nas neki pljuvali da smo Turci jer su oni dugo vladali ovde (nekima i dalje ne ide u glavu da su vladali preko garnizona a samih Turaka je bilo vrlo malo u odnosu na autohtono zivlje) i tada su, pored nekih dokaza o nama postavljali i za ostale narode i nas narod ima 30% Slovenske a 14% Ilirske krvi a vas manje od 3% po tim tabelama, koje onda DNK analize dokazuju sustu suprotnost, to tvrde SAMO Nemacki i Americki naucnici da ste Iliri, i vi naravno ali to ne cudi, s obzirom da to radite samo zadnjih nekoliko decenija!
Pozdrav :cool:

Ako mislish za genetiku , imash potpuno pravo , samo je decji falsifikat koji zele da koriste za svoje budalashtine jer se istraživanja nisu niti radila naveliko da bi se uopšte došlo do bilo kakvih končnih rezultata ..

Ako mislish za genetiku , imash potpuno pravo , samo je decji falsifikat koji zele da koriste za svoje budalashtine jer se istraživanja nisu niti radila naveliko da bi se uopšte došlo do bilo kakvih končnih rezultata ..

Ja se pitam da li je uopste radjeno kako treba, da li su Srbi testirani ili GRADJANI Srbije u kom slucaju me rezultati ne cude jer je 1/3 gradjana Srbije NESrpsko stanovnistvo, a ako su samo Srbi testirani onda me cudi zasto samo 1/3 ima Slovenske gene?
Mada kad razmislim zanima me i kako po Nisu cesce vidjam tamnije ljude i manje rastom dok kod mene u Resavi vecina ljudi je plavo/smedje i prosecna visina nije ispod 180cm (npr... moje mesto je na regrutaciji, sa 16 godina, imalo regrute visine od 180-193cm) pa me zanima da li je neko zaustavio 100-inak ljudi po, recimo Uzicu, i onda na osnovu NJIH tamo zakljucio da SVI Srbi imaju 1/3 Slovenskih, 1/5 Ilirskih gena...???
Sve u svemu vi niste uopste Iliri nego naslednici (samo delom) kao I MI sto znaci da nemate automatsko pravo nasledstva nad KiM ni po genetici a ni po serijatu posto ste 70% vas muslimani, tako da je svaka dalja diskusija pausalna jer ne baratamo detaljnim podacima izuzev par tabela i zato NE mozes upotrebljavati DNK kao argumente za vas/protiv nas, jer svi mi imamo malo Ilirske krvi i svima pripada KiM ali pravno i zaslugama (u prolivenoj krvi kroz vekove) Kosmet je SRBIJA!! ;)
Pozdrav :cool:

imam jedan los obicaj. pre nego razmislim o odredjenom tekstu, o njegovoj verodostojnosti, ja potrazim jos neki tekst od sitog autora. cisto da uporedim kako misli.
i nalazim na jedan....
procitajte ovaj tekst. vredi
http://www.moraca-rozafa.org/komentari/zmajevic.html

Pa sad, da li si ti to hteo da nam pokazes da su u jednom delu teksta izjednaceni Srbi kao manjina na KiM i kao manjina u Albaniji ili da je Burovic neki dobar chika? Uvek su mi nekako sumnjive tvoje :dobronamerne, poucne" pobude na forumu.:think:
ps. ovo nije tekst istog autora nego tekst o tom autoru

Ja sam već to pisao po nekim temama po istoriji i politici, da Albanci nisu Iliri već su došli da Kavkaza.
Genetska istraživanja takođe kažu da Albanci nisu Iliri, već su nosioci eu-10 i eu-11 halotipa, karakteristično za kavkaske narode.

Istraživanje „Igenee" nije pouzdano, jer je rađeno na jako malom broju ljudi (100).
Na Balkanu su samo Rumuni i Grci starosedeoci. Iliri su nestali, njihovi ostaci pretopili su se u Srbe/Grke/Albance/Hrvate. Tračani su takođe nestali, a Dačani su se pomešali sa Rimljanima.

Poslednja izmena od moderatora:
Umorila ?
A ko postavlja takve teme svaki drugi dan ?
I ne razumem zasto je tolko bitno vama , kakvo nam je prokelo :rumenko:

Pa nije toliko bitna ta genetika, ali je zanimljivo citati o tome...dok se ne umoris, naravno.;)
Ko postavlja? Pa forumashi koje interesuje tema, cemu provokacija?....Aaaa, zato si i dosao na nas forum. Ok, shljakaj onda i dalje za dz, al me zaobidji sa provokacijama jer neces uspeti mene da ispomeras pa da se me muchis.

I egzaktna nauka dokazala, pratite link iz teme...a tamo klik na return to article itd.
http://forum.krstarica.com/threads/205964

"Илирска је група и1б које поседују Срби 30%, а Шиптари на Косову су 2.7% Илири"

Интересантно. Значи да су Шиптари само мало "закачили" Илире, а и то вероватно од мешања са Србима. Доказ колико "дуго" су Шиптари на Косову.

Интересантно је и да Вујаклија спомиње неке Љармане:

" Љармани (Арб.) пл. Арбанаси двоверци који се, по спољашњости, приказују као муслимани, а уствари су, код куће, потајно католици. "

Не може се прошлост тек тако фалсификовати у сврхе нечијих тренутних тежњи, ипак има превише доказа кроз историју.

Pa nije toliko bitna ta genetika, ali je zanimljivo citati o tome...dok se ne umoris, naravno.;)
Ko postavlja? Pa forumashi koje interesuje tema, cemu provokacija?....Aaaa, zato si i dosao na nas forum. Ok, shljakaj onda i dalje za dz, al me zaobidji sa provokacijama jer neces uspeti mene da ispomeras pa da se me muchis.

Ako mislish da smetam ( mada ne provociram nikad nikoga ) , slobodno recite , vash Forum respektiram , mogu i napustiti ako vas smetam ??

Sama si rekla da si umorna od ovo , pa sam pitao " cemu onda ovakva tema" , ako ste vec umorni od ovakvih teme ..

Ako mislish da smetam ( mada ne provociram nikad nikoga ) , slobodno recite , vash Forum respektiram , mogu i napustiti ako vas smetam ??

Sama si rekla da si umorna od ovo , pa sam pitao " cemu onda ovakva tema" , ako ste vec umorni od ovakvih teme ..

Umorni smo, ali uvek se pojavi neko ko će postaviti ovakvu temu, a onda je ne možeš ostaviti praznu, moraš se aktivirati

Back