Albanski hakeri oborili sajt DSS

nesko101

Elita
Poruka
20.808
Albanski hakeri oborili sajt DSS
Izvor: Tanjug Beograd -- Albanski hakeri oborili su sajt GO DSS u Zrenjaninu i napisali: "Kosovo je bilo i biće albansko, a ne srpsko. Srbija ima svoju državu, ali ne Kosovo".

8200380575152abe358902349306581_640x379.jpg

Na sajtu je postavljena albanska zastava i natpis grupe "Kosovski zlatni hakeri", saopštio je danas DSS.
Na kraju teksta koji je noćas postavljen na sajt zrenjaninskog DSS-a piše "Živela etnička Albanija".
Početkom januara ove godine albanski hakeri oborili su sajt Gradske organizacije Lige socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2013&mm=03&dd=27&nav_category=11&nav_id=699034

Sramotno je do bola kada se gleda i vidi da šiptari i na internetu guše poslednju Spsku stranku koja u medijima brani Srbiju od nacističke EU i svoje okupirane teritorije.

Буди сигуран да Шиптари то раде у коалицији и сарадњи са крмком Ненадом Чанком и маЏарским
нацистима........

Sramotno je do bola kada se gleda i vidi da šiptari i na internetu guše poslednju
Spsku stranku koja u medijima brani Srbiju od nacističke EU i svoje okupirane teritorije.

Не буди наиван, ТО не раде никакви "аљбански хакери"! То је "прича" њихових тутора, а не козо*ебачка.
Њихова улога је само да од нарко-долара одвоје нешто за "хонорар".

Не буди наиван, ТО не раде никакви "аљбански хакери"! То је "прича" њихових тутора, а не козо*ебачка.
Њихова улога је само да од нарко-долара одвоје нешто за "хонорар".

Ja malo bolje poznajem te kozojebce i mogu da ti kažem da se uvek bore za prvo mesto svugde gde je kriminal,terorizam,podmićivanje,droga,trgovina robom i ljudima,prostitucija.I za to im više nije potrebna pomoć ili saradnja, jednostano su se emancipovali samostalno za ta zla pa tako i za internet kriminal.
Tako podcenjivanje tih kozojebaca koji u stvarnosti to više nisu nas je i dovelo do ovoga da nam uzmu sve što požele.

Poslednja izmena:
Ja malo bolje poznajem te kozojebce i mogu da ti kažem da se uvek bore za prvo mesto svugde gde je kriminal,terorizam,podmićivanje,droga,trgovina robom i ljudima,prostitucija.I za to im više nije potrebna pomoć ili saradnja, jednostano su se emancipovali samostalno za ta zla pa tako i za internet kriminal.
Tako podcenjivanje tih kozojebaca koji u stvarnosti to više nisu nas je i dovelo do ovoga da nam uzmu sve što požele.

To smo od vas naucili,od vas iz tih Mitrovica ( kosovskih) da treba da ih podcenjujemo i smatramo glupima.
Nego, kako vreme odmice, tece , prolazi, ispadaju glupi neki drugi.

Nego koga briga za sajt partije koja ne prelazi cenzus. Neki klinci se zezali , ti ovde od toga pravis III svetski rat, kako li
te ova moderacija uopste i tolerise?

Nego koga briga za sajt partije koja ne prelazi cenzus. Neki klinci se zezali , ti ovde od toga pravis III svetski rat, kako li

Па кад има пацијената да се примају на то, и повезују целу причу с мађарским нацистима, не би било чудно да се зачне теорија да су ти хакери, уствари, бића из друге галаксије која ратују против народа с неба...

To smo od vas naucili,od vas iz tih Mitrovica ( kosovskih) da treba da ih podcenjujemo i smatramo glupima.
Nego, kako vreme odmice, tece , prolazi, ispadaju glupi neki drugi.

Pa kad tebe moderacija takvu toleriše a kvarna si do kostiju onda moraju i mene.Kada takve poput tebe odstrane onda ću ja sam da se sklonim jer jednostavno neće imati potrebe.

Pa kad tebe moderacija takvu toleriše a kvarna si do kostiju onda moraju i mene.Kada takve poput tebe odstrane onda ću ja sam da se sklonim jer jednostavno neće imati potrebe.

Да гледаш своје интересе и да се бринеш о својој држави и народу, не би седео овде и лупао о "попут тебе, попут мене, наши, ваши...." Зато си ту где јеси, комплет са својим сународницима...

Да гледаш своје интересе и да се бринеш о својој држави и народу, не би седео овде и лупао о "попут тебе, попут мене, наши, ваши...." Зато си ту где јеси, комплет са својим сународницима...
Tvoj komleks je što ti ja smetam a znam da bi voleo da uopšte ne postojim a da ti možeš da baljezgaš kao šiptar.Bolje ti je idi malo na forum kulture ili pravoslavlje.

- - - - - - - - - -

nema veze nego sto pisu srpskim slepci
Nisu oni slepci nego se prave.

Nema potrebe da boldujes. Nisam ja pokvarena, ili barem ne pokvarenija od tebe,, nego smaras bre covece, ljudi se gade foruma cim vide tvoj nik jer znaju da je neko
lupetanje po lijadustotiput. Sta bilo kod coveka na ovom svetu briga za nekakav sajt DSS.a ( moze i SNS, ne igra tu partija nikakvu ulogu) i kao hakovali ga Shiptari
pa eto, nama postenim pravoslavcima danas nije dostupan, a ne zalaze ni ovi iz Dveri na taj sajt, a ni ti.

Tvoj komleks je što ti ja smetam a znam da bi voleo da uopšte ne postojim a da ti možeš da baljezgaš kao šiptar.Bolje ti je idi malo na forum kulture ili pravoslavlje.

Ја о теби ни не размишљам, генерално видим о коме се ради... О неком ко само кука над злом судбом, па зато пљује по другима...Узми ради нешто паметно, биће ти боље него да се лижеш с овим идиотим с форума.

Култура и православље??? Јеси ли ти луд, па нисам идиот, какву културу ми имамо... А о религији и будалаштинама да не причамо.

Nema potrebe da boldujes. Nisam ja pokvarena, ili barem ne pokvarenija od tebe,, nego smaras bre covece, ljudi se gade foruma cim vide tvoj nik jer znaju da je neko
lupetanje po lijadustotiput. Sta bilo kod coveka na ovom svetu briga za nekakav sajt DSS.a ( moze i SNS, ne igra tu partija nikakvu ulogu) i kao hakovali ga Shiptari
pa eto, nama postenim pravoslavcima danas nije dostupan, a ne zalaze ni ov uz Dveri na taj sajt.
Ma sa tobom je gubljenje vremena mnogo si zla.

- - - - - - - - - -

Ја о теби ни не размишљам, генерално видим о коме се ради... О неком ко само кука над злом судбом, па зато пљује по другима...Узми ради нешто паметно, биће ти боље него да се лижеш с овим идиотим с форума.

Култура и православље??? Јеси ли ти луд, па нисам идиот, какву културу ми имамо... А о религији и будалаштинама да не причамо.

Kako se odstranjuješ skalpelom?

Jezik kojim se tii sluzis jako je cudan ( do kostiju, poput tebe, nece imati potrebe) kao da neki stranac ( citaj shiptar) pise ovde na forumu.
Vi ucite neki hrvatski po skolama u toj Srpskoj Mitrovici? Ovaj jezik kojim ti pises nije srpski, barem ne onaj lep sprpski kojim se mi izdajice srpskog
naroda sluzimo.

Back