Albanska pevacica saucesnik u zlocinu nad Srbima

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

LanaS5

Obećava
Poruka
77
Zanima me da li ste znali za ovaj slucaj koji je neko objavio na fejsu.
Najpoznatija albanska pevacica sa Kosova Adelina Ismajli je bila saucesnik u zlocinu protiv dvoje komsije Srba Petrije Piljevic i Zorana Djosica 28 juna 1999 godine u Pristini u zgradi gde su ziveli zajedno Albanci i Srbi, a medju njima i ta Adelina.
Ovaj slucaj je bio i u stranim medijima. Mozete da ukucate na google " Miss Kosovo accused of involvement in kidnap in the province." i izadji ce vam tekst. I guardian je objavljivao ali su hteli da svale krivicu na Srbe.

Uglavnom za zlocin nikada niko nije odgovarao, ostaci Petrije su nadjeni i vraceni sinu, dok ostaci Zorana Djosica koji je pokusavao da je spasi ,pa su i njega odveli nisu nikada nadjeni. Ta Adelina je bila njihova komsinica,sa majkom i trojicom muskaraca u UCK uniformi je provalila u stan gde je zivela Petrija i odveli su je u nepoznatom pravcu. Ispostavilo se da je zena ubijena sa dva hica u glavu.

Inace na tu vest sam naisla tako sto sam pretrazivala na googlu o njoj, jer sam videla da neki nasi lajkuju njenu stranicu na fejsu,pa sam htela vise da saznam.

Ovo joj je najnoviji video spot. I sad se ja pitam, kako je moguce da je ta zena slobodna i da dan danas peva? Kako je moguce da se smeje,snima spotove a na dusi joj lezi zivot te dve osobe? Gde joj je savest? Ja to ne mogu da razumem... Kako moze da zivi normalno posle svega? Ne znam,nekako mi nije jasno da zensko bude tako okrutno?! I sto je najgore, uopste ne izgleda kao neko ko moze da izda,ubije,kidnapuje itd...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back