Albanska lepotica

• Začetnik teme Začetnik teme Lexa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
e da videla temu .... da da ti bi da ti bude žao onih ljudi .... e to je već ekstremno ...imam par prijatelja što im roditelji ostali dole ... ima primera što mogu da prodaju ali eto neće ..znaš ono ,,iz inata,, ...onda ima jedan slučaj otac i majka srbi ostali ...ali redovno šalji ovima ovde dobru lovu ... dakle od jedno desetak slučajeva neznam ni jedan da je ostao na minskom polju jer nema gde ...verovatno ima i toga ,...ne kapiram šta hoćeš , neku agenciju koja pati za narodom ... kosovo je luksuz kako se negde živi ...ima i gorih ..nisam bezosećajna ali preživela neki deo sranja ,,, tako da je sve sastavni deo života ...ajde bolje da s e brinemo za onu decu što nemaju pitku vodu ..nekako mi realnije

E, Lazo, Lazo...

Ekstremno je ako ti je zao nekog ko pati i u 2009. zivi kao pre 500 godina... Bez struje, bez vode... Koliko neko mora da bude retardiran pa da izjavi ovako nesto...

Taj neko koji nece da proda, ne radi to iz inata, vec zato sto je to njegovo... Njegova zemlja, njegovo imanje, njegov imetak koji je stvarao citav zivot... Cak i da se odluci da proda, gde bi isao... Kod takvih kao sto si ti... Bolje mu je i sa Siptarima, nego sa takvima... Lepo kaze izreka, cuvaj se svojih, a sa neprijateljima ces lako...

Za te sto "ovima ovde" salju dobru lovu, ne znam sta da ti kazem... Ta glupost cak i ne zasluzuje odgovor... Velika vecina ljudi dole zivi na ivici bede... Narocito ljudi po enklavama... Zla namera jednostavno kipi iz tebe... Ko ima obraza, bar se zacrveni... Budali uvek lepo...

Ako je Kosmet (a ne Kosovo) luksuz, onda ti ga ja od srca zelim... A i pitam se zasto vec nisi dole da uzivas u tom luksuzu... Pa jos i tvojima saljes dobru lovu sa Kosmeta... Da prozivis sve blagodeti suzivota sa Siptarima...

Nisi ti bezosecajna... Za tebe postoji mnogo gori naziv koji ovde necu da napisem iz pristojnosti...

Srami se...

verovatno je tako ...razne su sudbine ..ima gore ima bolje ...cisto ti kazem da smo sitni da razmatramo takva pitanja jer sam dozivela da takva sila utice na moj zivot ...a nemozes ama bas nista ... to ti pricam kada je tvoj zivot u pitanju ,a kamoli tek kada su drugi ....... tedoh juce da odvedem cigance kuci .... bilo boso na ulici ...pa razmisljam nesto ,,,zamisli peripetije oko papirologije .... a ustalom nebi resila problem jos gomile roma ...prema tome ...ne vredi sekiracija ..lepo ti sacekaj jos neku godinu ,napumpaj neko devojce ,,, jedino sta vredi je brinuti o svojoj deci ...

Slazem se, ti i jesi sitna i beznacajna...

A i licimerna... Kad neko nesto hoce da uradi, nadje nacina... Kad nece, nadje opravdanje...

Srami se, jos jednom...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back