Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ја се не сећам да су Албанке икада масовно носиле фереџе.
tema je degutantna.
I ova bajata vest ima veze sa politikom ? Mozda je i cudna s'obzirom na predrasude prema Albancima posebno kada je izvor informacija glas javnosti, kurir i sl...
kada su u feredzi, ne valja, kada su u tangama, isto ne valja. kada se slusa "oj kosovo..." iredente ili teroristi, kada se slusa "lane moje..."
inace tekst je cista glupost, mozda je zato i privukao paznju nekih forumsa... ne kazem da nema osoba koje oblace tango, ja sam to vidhjao kod nasih i pre petnaestak god., ili da ne slusaju "lane moje..", i to se oduvek radilo kod nas, nekad manje, nekad vise ali...
problem je namera novinara, ali i samog postavljaca, a o komentarima, mogu samo da se nasmejem... nista novo![]()
Pa naravno kada otimate istorijsku kolijevku jednog naroda, naravno da ćemo da vas proganjamo sa juga Srbije, sve dok ne nestanete, kao Turke...
kada su u feredzi, ne valja, kada su u tangama, isto ne valja. kada se slusa "oj kosovo..." iredente ili teroristi, kada se slusa "lane moje..."
inace tekst je cista glupost, mozda je zato i privukao paznju nekih forumsa... ne kazem da nema osoba koje oblace tango, ja sam to vidhjao kod nasih i pre petnaestak god., ili da ne slusaju "lane moje..", i to se oduvek radilo kod nas, nekad manje, nekad vise ali...
problem je namera novinara, ali i samog postavljaca, a o komentarima, mogu samo da se nasmejem... nista novo![]()
a kakve veze imala kolevka sa makedonijom??? ili si mislio da se gostivar nalazi na kosovu???![]()
Nas dvoje nismo sa Kosova sudeci po komentarima.. Slika je jasna i na onoj tvojoj temi o poznavanju tamosnjih prilika...
A Skoplje nije bilo glavni grad Dušanovog carstva?
A današnji građani BJRM nisu bili Srbi sve do Tita i 1945. ?
Na MK sam i mislio. I nisam se tebi ni obraćao Iako je tako ispalo =)
ja se divim ovakvim postovima![]()
Meni dobar komentar o "zabranjenom vocu". Ako treba pojasnjenje, priupitajte Adema ili Vintage-a sta bi se desilo da neki Srbin ili Makedonac opali Albanku.
A Skoplje nije bilo glavni grad Dušanovog carstva?
A današnji građani BJRM nisu bili Srbi sve do Tita i 1945. ?
Nece dobiti sidu, ali ce dobiti noz pod plecku.sad ce neki patrijotski komentar u stilu "dobice sidu"
ja licno mislim ce sunce nastaviti da izlazi na istoj strani, u stvari ne mislim nego sam siguran, jer su se takve "stvari" sigurno desavale ranije
Njihova stvar sta slusaju,malo je gloopa tema.
A glavni grad ondasnjeg carstva nebeskog ? Prostranstvo golemo kao i ljudska glupost !!!