Albanija

Pera zdera

Buduća legenda
Poruka
42.057
Muzicar sam, sledeceg meseca imam gostovanje u Tirani sa svojim bendom a po prici domacina u jednom od najekskluzvnijih restorana.
Kazu mi da niko nikada od nas iz Srbije nije gostovao u Albaniji niti je iko od ovdasnjih muzicara cuo za nekoga ko je tamo svirao, od ponedeljka se lepe plakati po celoj Tirani da gostuje orkestar iz Beograda, placeni smo jako dobro, spavacemo u lux hotelu itd itd
Ima li neko pouzdan ali pouzdan savet sta, kako, gde.......svaka prava informacija je dobrodosla.

p.s. na jednom muzickom forumu sam dobio preporuke da ni slucajno se ne petljamo sa zenama i devojkama iz Albanije [kazu da za to ode glava] a da su im pare najmanji problem i da Albanci postuju rec i svaki dogovor

И мене интересује Албанија, немам представу уопште о тој земљи.

Задње време ми све чешће пада на памет да одем неко време тамо... :)

Cuo sam za more da su sredili plaze kao na Francuskoj azurnoj obali, da je sve u fulu i to.

Mene prvenstveno interesuje Tirana, odnos prema strancima tj prema nama iz Srbije

Прочитах мало о Албанији,

ти лично не би имао проблема у Тирани, Албанији, барем оно што пише о Њој, изјасниш се као атеиста, што и сам кажеш да јеси, јер атеизам доминира Албанијом, комунизам.. :)

Muzicar sam, sledeceg meseca imam gostovanje u Tirani sa svojim bendom a po prici domacina u jednom od najekskluzvnijih restorana.
Kazu mi da niko nikada od nas iz Srbije nije gostovao u Albaniji niti je iko od ovdasnjih muzicara cuo za nekoga ko je tamo svirao, od ponedeljka se lepe plakati po celoj Tirani da gostuje orkestar iz Beograda, placeni smo jako dobro, spavacemo u lux hotelu itd itd
Ima li neko pouzdan ali pouzdan savet sta, kako, gde.......svaka prava informacija je dobrodosla.

p.s. na jednom muzickom forumu sam dobio preporuke da ni slucajno se ne petljamo sa zenama i devojkama iz Albanije [kazu da za to ode glava] a da su im pare najmanji problem i da Albanci postuju rec i svaki dogovor

Što si navalio odmah na žene. Ko da nema ovde kod nas žena. Ako ti je rečeno da se ne petljaš sa devojkama iz Albanije ti onda nemoj.
I budi tamo pravi gospodin. Ne posmatraj ljude sa visine, kako većina naših ljudi radi kada ode u inostranstvo. Ostavi lep utisak da bi možda nekada tamo u budućnosti došao neko iz ALbanije u Srbiju.
Nemoj da ti padne na pamet da se svađaš i tučeš (kako to rade stranci kada dođu u Beograd), jer ćeš dobiti batine kakve nisi doživeo. Tamo policija štiti albanske građane, za razliku od srpske gde klanovi suvereno vladaju pa i ne znaš ko te gleda.

И мене интересује Албанија, немам представу уопште о тој земљи.

Задње време ми све чешће пада на памет да одем неко време тамо... :)

Rizik je veliki !
A, šta će biti ako ti se svidi ?
Da bi ostao, moraš preći na islam....
Inače, oni svoj višak izvoze na Kosovo....

- - - - - - - - - -

Mene prvenstveno interesuje Tirana, odnos prema strancima tj prema nama iz Srbije

Nikako ne priznaj da si Srbin.
Osim, ako nisi raspoložen da piješ kafu.
U žutoj kući....!

Druze, bio sam u Albaniji nedavno, nikakvih problema ljudi ne prave, normalno sve, i to za djevojke nije istina..mislim, imas sansu da izgubis glavu ako se zakacis za "pogresnu", ali recimo za to otprilike ide glava i u Bg ako recimo pocnes da se trpas zeni nekog kriminalca ili sta ti ja znam..posteni su oko dogovora, ispostuju svaki detalj..bar je tako bilo sa mnom. Budi bez brige

- - - - - - - - - -

Rizik je veliki !
A, šta će biti ako ti se svidi ?
Da bi ostao, moraš preći na islam....
Inače, oni svoj višak izvoze na Kosovo....

Koji si ti amater, ocima ti nisi vidio Albaniju..ogromna pravoslavna crkva je izgradjena unazad par godina u samom centru Tirane, Albanci nisu optereceni uopce religijom

drug mi radi u jednom ministarstvu pa su bili bas u tirani zbog sastanka
kaze da je sve najnormalnije
po fotkama koje je postavio imam utisak da su ostali zarobljeni u osamdesetim, i sto se zena tica
al tebi to nije bitno :lol:

Malo sam mozda dosadan ali evo par reci jer sam juce stigao iz Tirane gde sam bio vikend.
Znaci, kada bi trebao da biram zemlju u kojoj cu da zivim a da nije Srbija bez razmisljanja bih u Albaniju. Ljudi fenomenalni, grad Tirana sredjen kao npr Cirih u Svici s tim sto ljudi nisu tako hladni kao svajcarci. Gde god se pojavis, gde god cuju da si iz Srbije svi te zovu na pice i rucak iako te nepoznaju.
Albanci mrze svoje sunarodnike sa Kosova, prozivaju ih iako ih nista ni ne pitas a samo zato sto znaju za nase odnose Srbija-Kosovo.

Eto toliko od mene i hocu da se zna da je ovo prava slika Albanije a ne ona koju nam prezentuju po medijima

Malo sam mozda dosadan ali evo par reci jer sam juce stigao iz Tirane gde sam bio vikend.
Znaci, kada bi trebao da biram zemlju u kojoj cu da zivim a da nije Srbija bez razmisljanja bih u Albaniju. Ljudi fenomenalni, grad Tirana sredjen kao npr Cirih u Svici s tim sto ljudi nisu tako hladni kao svajcarci. Gde god se pojavis, gde god cuju da si iz Srbije svi te zovu na pice i rucak iako te nepoznaju.
Albanci mrze svoje sunarodnike sa Kosova, prozivaju ih iako ih nista ni ne pitas a samo zato sto znaju za nase odnose Srbija-Kosovo.

Eto toliko od mene i hocu da se zna da je ovo prava slika Albanije a ne ona koju nam prezentuju po medijima

Svaka cast brate, znaci lepo sis e osecao, i lepo zaradio.
A sta bi sa zenama, nista ne kazes.

Back