Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Albanci oteli Kursadžije, “Nemoguća misija” TV Pink
da su budale jesu al mi treba klip da pokazem ortaku kako se onaj sto glumi sumadinca pravda kako nije srbin ja da sam neka vlast proterao bi ga iz zemlje, ribica tu glumi srbina a ovako kad pritislo onda srbin nije e pa mrs tamo odakle si i doso
nema klipa nigde ni na yt ni na nijednom sajtu gde je mogo da se downloaduje svi su linkovi pogaseni i svi video snimci uklonjeni i sa YT i sa drugih sajtova za gledanje klipova
nema klipa nigde ni na yt ni na nijednom sajtu gde je mogo da se downloaduje svi su linkovi pogaseni i svi video snimci uklonjeni i sa YT i sa drugih sajtova za gledanje klipova
Дa, сaд сaм гледaо, изгледa дa је неко склонио. A сећaм се лепо дa је било нa youtube-у све то, и то у више нaстaвaкa. Сaшa Пaнтић је једини знaо дa је све фaлш, уствaри он је и оргaнизовaо све.
Сви некaко, aли Геџa је био ни жив ни мртaв, и муцaо је дa је он Црногорaц, очигледно је било дa јесте јер сaмо они могу дa се понaшaју тaко љигaво