Albanci kasapili i dusevne bolesnike

Crnogorci su narod, priznat 1945. godine. Ja sam punoletan i izjasnio sam se tako, tako se vodim u svim dokumentima, ova država nema nikakvih problema oko toga, i baš me zanima šta ćeš ti da preduzmeš da sve to promeniš? I da li išta i možeš da promeniš? Austrijanci su priznati kao narod 1945. bez obzira što to Nemcima smeta. Dakle, pukni od muke, ja sam punoletan i izjasnio sam se u svoje ime, a ti me uopšte ne zanimaš, izjašnjavaj se kako hoćeš, ja u to ne ulazim jer sam civilizovan.

Nista ja nemam nameru da menjam.
Neke stvari su takve kakve jesu,a istina je onakva kakva jeste.
Nisi ti civilizovan,samo mislis da jesi,tj. neko ti je tako rekao.

Moguće. Teroristi ne prezaju ni od čega. Ali teroristi i pripadnici nekog naroda su dva različita pojma. A i te žrtve su verovatno bili pripadnici raznih naroda.

e sada i ti cepidlacis, umesto da javno optuzis albance za kasapljenje nevinih ljudi, ti pises kako su mozda i ti ljudi bili pripadnici raznih naroda. uopste ne znas da se igras,kvaris im bre zadovoljstvo
ps. o tome da je u prvoj recenici receno "verovatno" necu ni da diskutujem

e sada i ti cepidlacis, umesto da javno optuzis albance za kasapljenje nevinih ljudi, ti pises kako su mozda i ti ljudi bili pripadnici raznih naroda. uopste ne znas da se igras,kvaris im bre zadovoljstvo
ps. o tome da je u prvoj recenici receno "verovatno" necu ni da diskutujem
ADEME_KS
'ajde ti nama lepo priznaj da ste "dusevne bolesnike" fino prodavali Mesnoj Industriji, koja je pak od njih, termichkom obradom pripremala nam vrlo ukusna gotova jela kao na primjer:"Cufte u sosu" "Pasulj na srpski nacin" i slicno

......
PRIZNAJ !

Crnogorci su narod, priznat 1945. godine. Ja sam punoletan i izjasnio sam se tako, tako se vodim u svim dokumentima, ova država nema nikakvih problema oko toga, i baš me zanima šta ćeš ti da preduzmeš da sve to promeniš? I da li išta i možeš da promeniš? Austrijanci su priznati kao narod 1945. bez obzira što to Nemcima smeta. Dakle, pukni od muke, ja sam punoletan i izjasnio sam se u svoje ime, a ti me uopšte ne zanimaš, izjašnjavaj se kako hoćeš, ja u to ne ulazim jer sam civilizovan.

šta bi ti NJEGOŠ rekao,izrode?

Albanski teroristi najverovatnije su više od 40 pacijenata duševne bolnice u Štimlju, kojima se gubi svaki trag posle povlačenja srpskih snaga s Kosova i Metohije, pobili i potom trgovali njihovim organima, saznaje Press u srpskom Tužilaštvu za ratne zločine.

- UNMIK policija sprovela je istragu u vezi s tom duševnom bolnicom, u kojoj se, prema još nepotvrđenim informacijama, nalazilo najmanje 40 osoba, ali ta istraga nije dala nikakve rezultate - kaže naš sagovornik. - Postojale su indicije da se moglo raditi o osobama koje su nestale ili su kidnapovane, ali se njihov identitet nikada nije utvrdio. Pre nego što je UNMIK policija uspela da izvrši pretres i proveru ove zdravstvene institucije, navodno su svi pacijenti nestali preko noći, odnosno premešteni su na drugo, nepoznato mesto.

Isti izvor navodi da se „sve više spekuliše u vezi s trgovinom ljudima i ljudskim organima na Kosovu i u Albaniji, kao i da takva saznanja najčešće dolaze iz albanskih izvora, ili čak pripadnika UNMIKA-a i KFOR-a". Za ove istrage bile su zadužene specijalne jedinice UNMIK policije: Specijalna istražna kriminalistička jedinica i Specijalni istražni biro KFOR-a, kao i kasnije formirane Jedinica za trgovinu ljudima i prostituciju, Kosovski biro, odnosno Obaveštajna služba UNMIK policije.

- Do kakvih su saznanja ili dokaza došli u svojim istragama, ostalo je nedostupno široj javnosti i našim državnim organima, jer su ovi predmeti vođeni sa oznakom stroge tajnosti, a razmene informacija s našim organima za vezu sa UNMIK-om nije bilo - kažu u Tužilaštvu za ratne zločine, i dodaju:

- Inače, period od početka od prve polovine 1998. do sredine 2000. godine smatra se vremenom oružanog sukoba i, ako budemo imali zločine samo iz tog perioda, onda predmet ostaje u našem tužilaštvu. A ako oni budu datirali pre ili posle toga, predmet ide u nadležnost organizovanog kriminala. Međutim, kako postoje podaci o trgovini ljudima i sumnjama da se trgovalo organima i posle 2000. najverovatnije će ovaj predmet biće prosleđen Tužilaštvu za organizovani kriminal.

Istražni sudija Veća za ratne zločine Milan Dilparić u petak je saslušao prvog svedoka u predmetu (broj KTRR 33/08) koje je Tužilaštvo za ratne zločine otvorilo o trgovini organima. U tužilaštvu kažu da do sada na spisku svedoka ima desetak ljudi, ali da im se svakodnevno javljaju nove osobe, koje tvrde da imaju neka saznanja o ovom zločinu.

http://www.pressonline.co.yu/vest.jsp?id=34218&sectionId=37

Hm,ako je to istina,zasto se niko ne zapita zasto su ti ljudi ostavljeni na milost i nemiliost.Odnosno zasto nisu evakusiani kad se povlacila vojska i policija.Dusevni pacijenti,bas nas briga,osoblje kidnulo pacijenti ostali:(

Uzgred, ademe ima li na Kosovu neka replika naše Nataše Kandić, Sonje Biserko itd. odnosno imate li vi tamo ikoga (od Albanaca) ko je digao glas protiv ovakvih zločina, ko se zalaže za rasvetljvanje zločina nad Srbima, ko diže glas protiv zločinaca... ili ako se takav neko i pojavi onda ga posete izaslanici Ramuša Haradinaja i očitaju mu lekciju...

Šta je sa istragom o ubistvima potencijalnih svedoka (Albanaca) protiv ovog monstruma?

Zna li neko nešto???

Eto, jesam li lepo rekao (6. post)?? Da li je uopste i pogledao sta je tema? Alo, KASAPILI DUSEVNE BOLESNIKE!!! A i vi ostali, kakav gavrilovic, pasulj i ostala jela od zrtava?? Da li ste normalni? Imam utisak da je medju tim mucenicima bilo mnogo mentalno zdravijih nego ovde...

Prvo su se seksualno iživljavali na njima ,pa ih kasapili. A reci mi ko će istraživati šta se tim jadnicima desilo, a i većini otetih Srba i Roma na Kosovu?Ovi ovde koji nemaju vremena nizašta osim borbe za fotelju a samim tim i pljačku!?

Back