Albanac pucao na dvojicu policajaca Jedan izdahnuo od rana, drugi ranjen

đavolčić

Legenda
Moderator
Poruka
51.528
Vatreni okršaj dogodio se oko jedan čas iza ponoći na magistralnom drumu. Albanac je posle pucnjave pobegao u nepoznatom pravcu.
Jedan od graničara policajaca Nikola K. (34) dobio je teške telesne povrede i ubrzo izdahnuo. Pomoći mu nije bilo. Drugi povređeni Vjekoslav I. je povređen, u bolnici je i u stabilnom stanju.
Policija je uhapsila jednog od aktera tog krvavog pira, a za drugim se intenzivno se traga.

https://www.novosti.rs/hronika/zloc...u-policajaca-jedan-izdahnuo-rana-drugi-ranjen

Rutinska kontrola. Jadan čovjek. I u Zvorniku se policija digla na noge.

У Лозници од стране Албанца убијен полицајац на дужности. Рутинска контрола, човек извадио утоку и бам бам. Једног убио, једног ранио. Сумња се на "бело". Жалосно је да се ово дешава, али полиција би требала прво да среди своје редове, где добар део ради у дилу са мафијом. Додуше, каква нам је држава...
Саучешће породици преминулог полицајца.
Линк https://www.danas.rs/vesti/drustvo/ubijen-policajac-u-loznici/

Sta mislis koliko treba policiji da gleda 10 godina vec gleda, kako ako si lopov ili krimos , dobro prolazis u tretmanu od vrha...Pohvale Vucic, ministri policije, portparolke rolke i ostala zaebancija...

Mi imamo nagradjivanje od strane SNS za svaku krivicnu aktivnost koju pocini neki njihov zasluzan clan...ispada da je to zasluga plus...

Narod se ponasa kao da mu je svejedno , a i jeste, evo napucali pola odelenja, i bunili se roditelji i svesniji , ali ostali hoce krv i pare...nije bilo krvi , ali su se snasli za pare i nista...
Dosli smo u vremena gde se sve prodaje pa i zivoti dece i bezbednost i sve...

Ah da to se nekad zvalo Gomora....

Ne mogu ja da vodim statistiku mupa, ali najbolje prolaze najkriminalnije osobe, naravno one se ne mesaju sa krimosima da ja znam...ali rade kriminalne radnje po onom starom pandurskom principu , ja sam vlast pa mi se moze da ocekujem da mi doteras tonu cementa sa gradilista, da sklonis jedan saht , da mi sredis dozvolu za gradnju , da se uknjizi stan i legalizuje....tako vredi 3x vise nego sto sam ga platio i tako to..

I uzasno su bezobrazni takvi policajci i policajke, iskreno sve vise takvih policajki ima...
Sa druge strane su radno aktivni koji rintaju , i cajci i cajke, a ko radi taj i gresi i pre ce oni nesto pogresiti nego ove muljare iz stava jedan, tacka jedan..

Ali sad dolaze nedodirivi i prljavi...
Nedodirivi su sa oreolom politke...to vec znate hrka daca i slicna papazjanija...jeste sad i BIA srozana na isto to...
A prljavi su ovi sto se bave vise obilazenjem kamenorezaca , izvesnih klubova i poziva da se sacini zapisnik kako je nesto od milion evra vrednosti ukradeno...

Ako se najposteniji u narodu pokvare posle 6 godina jedne vlasti , koliko treba policajcima?

Poslednja izmena:

Back