neozbiljko
Iskusan
- Poruka
- 5.015
Ne znam. Pitaj nekog s "malim".splav:Kakva je to tehnika sa "patrljkom"? Možeš li mi objasniti?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam. Pitaj nekog s "malim".splav:Kakva je to tehnika sa "patrljkom"? Možeš li mi objasniti?
'eeeeeebo te, TO tako izgleda IZNUTRA ?!? :shock:neozbiljko:Zašto piša mora da bude dugačka i debela, kad je normalna vagina relativno uska i kratka? Ko ne veruje, nek pogleda anatomiju:
![]()
A koja je to veličina koju žene smatraju "patrljkom" jel to ispod 15 ili 20 ili 25vaga55:Ja ti ne savetujem bilo kakvu hirušku intervenciju samo ako nije "patrljak".
" Patrljak " je i " K'O U KONJA ", ako žena ima FRUSTRACIJE opšteg smera !!!sinmbad:A koja je to veličina koju žene smatraju "patrljkom" jel to ispod 15 ili 20 ili 25, ovo dođe kao licitacija jbt
![]()
Aha misliš to je samo izgovor za nešto sasvim trećekrvolok:" Patrljak " je i " K'O U KONJA ", ako žena ima FRUSTRACIJE opšteg smera !!!![]()
ako mislis od zivotinja koje su na kopnu da ali pogledaj neku umisiju o kitovima!ne zove se za dzabe kit-oko 4 ponavljam 4 metra i da vidis sta radi!!! :-(neozbiljko:Slon ima najveći penis (Wikipedia). Uglavnom skuplja prašinu...
![]()
despot stefan:ako mislis od zivotinja koje su na kopnu da ali pogledaj neku umisiju o kitovima!ne zove se za dzabe kit-oko 4 ponavljam 4 metra i da vidis sta radi!!! :-(:shock:
e o tome bih mogao da ti odrecitujem nestodespot stefan:vagina jeste i kratka i uska ali istovremeno i veoma rastegljiva narocito po pitanju sirine!jos se nije rodio takav da ne moze da udje!!!
koje druge stvari, molim te?latica:e kada bi i za druge stvari bili tako zainteresovani![]()
dobro,dobro idem, necu vise da uznemiravam i davim forumski narod :???:minon:...latice, sta te to muci danas...?
mda, ovde bas interesantna i slikovita diskusija a ti neces da odrecitujeslatica:recimo moju temu...aj vracaj se na moju temu![]()
Ti bas omaši temu sto posto. Još si trebao i presek bubrega da postaviš, jer kada je dugačak on udara u bubrege brale, pa da znaš nije baš zgodno. Razlika izmedju dobre alatke i "patrljka" je kao jedan dobar krastavac i mali kornišon. Nego, ovde se javljaju samo oni koji imaju "slonovski" .Niko sa patrljkom nije rekao, kako je živeti sa njim kada predstavlja imitaciju alatke.neozbiljko:Zašto piša mora da bude dugačka i debela, kad je normalna vagina relativno uska i kratka? Ko ne veruje, nek pogleda anatomiju:
![]()
A 'el ima i neka muzička podloga za ovaj TEXT, ili je to više, onako : Srpski HAIKU ?!?vaga55:Ti bas omaši temu sto posto. Još si trebao i presek bubrega da postaviš, jer kada je dugačak " on udara u bubrege, brale ", pa da znaš nije baš zgodno. Razlika izmedju dobre alatke i "patrljka" je kao jedan dobar krastavac i mali kornišon. Nego, ovde se javljaju samo oni koji imaju "slonovski" .Niko sa patrljkom nije rekao, kako je živeti sa njim kada predstavlja imitaciju alatke.