Алат у колима ...

• Začetnik teme Začetnik teme wrm
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ја сам у А6 2005год видео свашта нешто што ми је било ок, али сам се изненадио малом компресору за дување гума... наиме, утакне се у упаљач и он пува до 6 бара... много корисна стварчица :)

Пише на њему да је макс 6 бара, АЛИ може да ради само 6 минута, па онда мора да стане 3 минута... иначе 6 бара је као што рекох макс, а црвено му креће негде од 5. И да, јесте оригиниал, тј имао је ону чувену налепницу са ВЊ, Ауди, Сеат и Шкода знаковима :)

Kad sabereš koliko para ostavljaš za popravke stranog auta, sa jednom havarijom godišnje na autu koji je 2000. godište ili noviji i podeliš to sa 12 meseci, komotno možeš da plaćaš lizing ratu, veruj mi. Izračunaj i videćeš.*

*Kalkulaciju sam pravio na bazi vožnje od 30-40.000km godišnje. U tim uslovima kod prosečnih polovnjaka ne možeš da izbegneš havarije, garantujem. (motor, menjač, servo, donji postroj, kvačilo, kompjuter, klima - mora da crkne nešto od toga, a sve košta zlo i naopako).

ma damnjan voli da cacka :D

Ja ne nosim nista od alata,sem standardne opreme.
kad idem na dalji put ponesem osigurace,probnu lampu i sitan alat bas ako se desi neka glupost da mozes otkloniti.

Ukoliko nisam siguran u svoj auto ne idem nigde dalje od 15 km,vec parkiram i popravim pa tek onda pun gas...****,moram da menjam spaner PK kaisa,poceo da klampara

Back