Alarmantno: Za četiri meseca 18 žena ubijeno u porodičnom nasilju

gost 390446

Iskusan
Poruka
5.726
"Od početka 2018. u Srbiji je 18 žena ubijeno u porodičnom nasilju, što predstavlja najveći broj žrtava porodičnog nasilja u poslednjih 10 godina, piše Politika.

U tekstu „Tragični bilans porodičnog nasilja“ objavljenom u izdanju od srede lista Politika, navedeno je da je tokom cele 2010, u porodičnom nasilju skoro isti broj žena stradao, kao od početka ove godine."

https://www.krstarica.com/vesti/hro...m_medium=text_link&utm_campaign=banner_header

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Hajde da ovde malo prodiskutujemo o tome sta je uzrok ovolikog ludila u poslednje vreme?

Po meni je ovo sve posledica jednog teskog moralnog rasula u zemlji, a najvise su doprineli tom moralnom rasulu upravo mediji.

I to oni mediji ciji je sadrzaj toliko amoralan, toliko primitivan, i kreiran tako da uzgaja u ljudima ono najgore i najnize.

Ne treba ih posebno imenovati - zna se odlicno koji su to mediji, i kakav je to "kulturni" sadrzaj na njima zastupljen.

O ovome problemu sam govorio pre 20 i kusur godina, kada su se pojavile prve latino-americke serije i emisije poput "zabave miliona" i ostalih grozota. I evo je jedna od posledica kulturnog i moralnog zatupljivanja nacije.
To je bila grudva sa vrha planine, koja je pokrenula lavinu, i onda su u toj lavini prirodno dosli rijalitiji, i raazne druge bolestine po ljudski duh i ljudsku dusu.

Prosecan gradjanin Srbije je ovim "kulturnim" terorom doveden na nivo iz 16. veka, tako da kao posledicu imamo i ravnozemljase, i antivakcinase, ljude koji se plase paste za zube, a evo sada imamo i epidemiju primitivnih nasilnih majmuncina.

I sto je najgore, lavina se i dalje kotrlja niz planinu, i postaje sve veca i sve ubitacnija.

Dok se ne stigne do dna.

Poslednja izmena:
Жене могу исто да ударе.

ZePk9lMaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvT1RjN01EQV8vYWM5MzBkNWViODAyMjQ3NDZkOTQ2ZDk2MzVhZ.jpg

ZePk9lMaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvT1RjN01EQV8vYWM5MzBkNWViODAyMjQ3NDZkOTQ2ZDk2MzVhZ.jpg

Не личи да је од удараца.

Poslednja izmena:
Žene su u Srbiji prezaštićene i vlada "strašni" feminizam. Zbog toga se dešava kontraefekat. To je sve deo plana "zavadi pa vladaj".
Frederik molim te da razlikuješ vidliva od nevidljivih ubistava, da razlikuješ masovna, od nemasovnih. Da razlikuješ indirektna i direktna ubistva.
I treba da se zaključa tema jer je potpuno bespredmetno raspravljati o stvarima o kojima 99% ljudi ništa i ne razume.

Ništa se u životu ne može svesti samo na jednu meru. I ova pojava zavisi od više okolnosti.

Srećom ti znaš matematiku pa ti je razumljivo kada se kaže da je preodređen problem nerešiv, tj. ako imaš pet nepoznatih a šest jednačina, problem, u opštem slučaju, nije moguće rešiti.

Isto važi i kod zaštite: ako je neko prezaštićen - zaštita ne deluje. Zato je napisao:
Ovo je rezultat novog zakona o nasilju.

Ovog je trenutka stvarno stanje ovakvo: žena može da maltretira muža koliko god hoće - muž nema stvarnu pravnu zaštitu!

Naravno, muž može da se razvede ali će prilikom razvoda žena - ma kakva da je - biti proglašena za sveticu, njoj će biti dodeljeno sve a muž će ostati na ulici.

Prema tome muškarac ima samo dve mogućnosti: ili da trpi ženino maltretiranje, ili da se razvede i ostane na ulici.

Bude li samo povisio ton - ide u zatvor.

U takvim okolnostima, ko ima malo tanje živce i veću snagu, ide u krajnost.

Ovo je rezultat dve i po decenije kica i sunda, koji prosecnog coveka vraca u stanje primata.
Dodas na to katastrofalnu ekonomsku situaciju i dodjemo do rezultata da je moral == NULL!!!
Eto ti je matematika na delu.

Kakav, bre, Zakon, pa Zakon se i ne sprovodi, i ne postuje od reda, gde vi zivite?
I neko se plasi Zakona?

Ne budite smesni......ovo je jadan i bedan izgovor.....

Nek ostane tema, tema je autogol zenskog feminacizma, bilo da je postavlja zena feminacista ili muskarac feminacista...

- - - - - - - - - -

Grešiš!

Živim u Srbiji i sve što sam napisao video sam svojim očima.

Za razliku od drugih propisa, ovaj se propis itekako efikasno sprovodi.

Potvrdjujem...
Sto bezobraznija zena, to vise izvadi dzigericu muskarcu...
Zakon ne stiti zene koje su bile ugrozene i dalje su ugrozene..
Zene pisu zakon za sebe, ne za slabe i jadnice u svojim redovima...
To je oduvek jasno svakom ko poznaje zene....

Sta mislis ko se vise trudi da zastiti zene kao onu sto je ubijena u vagonu jer nije imala gde a otac je isterao...
Ja ili zenski korpus u Srbiji...
Ja.
Zene to pripisu zato sto je ta neka lepa ili zato sto je prostitutka kao da sam ja ikad imao veze sa prostitutkama...ja samo razmisljam da nejako bice treba zastitu i pomoc...ali ne, kod zena je sve na potezu od kite do mozzarele...
Tako da pristojan covek mora biti protiv zena u danasnje vreme u Srbiji , a pametniji i da se isele iz nje..

Ništa se u životu ne može svesti samo na jednu meru. I ova pojava zavisi od više okolnosti.

Srećom ti znaš matematiku pa ti je razumljivo kada se kaže da je preodređen problem nerešiv, tj. ako imaš pet nepoznatih a šest jednačina, problem, u opštem slučaju, nije moguće rešiti.

Isto važi i kod zaštite: ako je neko prezaštićen - zaštita ne deluje. Zato je napisao:

Ovog je trenutka stvarno stanje ovakvo: žena može da maltretira muža koliko god hoće - muž nema stvarnu pravnu zaštitu!

Naravno, muž može da se razvede ali će prilikom razvoda žena - ma kakva da je - biti proglašena za sveticu, njoj će biti dodeljeno sve a muž će ostati na ulici.

Prema tome muškarac ima samo dve mogućnosti: ili da trpi ženino maltretiranje, ili da se razvede i ostane na ulici.

Ja izgleda da zivim u nekom sasvim drugom univerzumu pa svratim ovde i ostanem zatecena kolicinom gluposti...
..kad procitam ovako nesto, ostanu mi usta otvorena pet minuta, ne znam sta bih rekla...

- - - - - - - - - -

Ocekivao sam sovinizam da nagrne, ali u ovolikoj meri, 100% komentara, bas nisam.
Tuzno, stvarno tuzno....

...vise nego tuzno...zahvalna sam bogu sto nemam zensko dete, samo to mogu da kazem...

Ocekivao sam sovinizam da nagrne, ali u ovolikoj meri, 100% komentara, bas nisam.
Tuzno, stvarno tuzno....

Sad na stranu MZ odnosi.
Znaci ja sad govorim iz ugla grupe od 20+ muskaraca , vecinom zaposlenih dobro za srpske prilike a ima i nezaposlenih.
Zajednicko za sve te muskarce je da nisu napadni da nisu agresivni i da ne zele da ih boli glava od kontakta sa ludacama i seljankama.

Mislis da su vidljivi, nisu...
Pristojni su , devojke cimnu na njih pogledom, ali cim vide da nisu , hej mala imas li decka nemas, e sad imas, ili varijanta, cao bas si vatra, da svratimo negde na pice pa da idemo dalje...

Dakle nevezano za to sto nemaju uspeha kod zena koje trebaju da imaju svoj izbor, oni su ugrozeni na drugi nacin.
Zene kad odaberu muskarca koji je agresivan po njihovoj meri, onda ga promovisu i napadaju sve ostale, dok muskarci napadaju one koji zenu tretiraju kao ravnopravno ljudsko bice..
Dakle zena napada dranjem i histericnoscu , a muskarac brani kad ti zena predje svaku normu ponasanja i pretera u uvredama i onda imas fizicku sukob sa muskarcima..ili jos gore, verbalni sukob gde se svi pozivaju na finocu...
Dakle finoca nije ugrozena dok zena vredja, izivljava se i ponizava muskarca , ali odmah je ogromna ugrozenost ako muskarac kaze da zacepi ili kad naravno po obicaju nece, pocne da je fizicki zastrasuje jer vise ne zna kako da ucutka agresivno stvorenje..

Sve ekonomske, pravne i ostale norme stite laprdanje i vredjanje zene koja to upucuje svakome ko joj nije po meri, a okrenute su ka muskarcu koji to mora da prima povazdan na svakom mestu i cak i kad je u vezi i kad nije..

Argument fizicko nije isto kao i verbalno nasilje odavno nije istinit, ali se jako zloupotrebljava..
Ali na stranu to....ekonomska i drustvena uloga i hijararhija se ugrozava svakom pojedincu koji se ne uslihta zenama da mogu da popuju i da galame na njega..
Zenska republika, cak i kad nema veze sa MZ odnosima..

Pri tome rekoh , alfa muzjaci lopovi imaju dogovor sa alfa zenkama profuknjacama..
Pristojnost se osim ekonomskim neuspehom nelopovluka i pridrzavanjem postenja, kaznjava i nepristajanjem na nemoral i promiskuitet zarad oportunizma..

Hajde da ovde malo prodiskutujemo o tome sta je uzrok ovolikog ludila u poslednje vreme?

šta ima da se diskutuje, muškarci su jelte uzrok

Po meni je ovo sve posledica jednog teskog moralnog rasula u zemlji, a najvise su doprineli tom moralnom rasulu upravo mediji.

meni je vrlo komično da se ti proseravaš o moralnom rasulu dok se simultano baviš propovedanjem upravo moralnog rasula

- - - - - - - - - -

Ja izgleda da zivim u nekom sasvim drugom univerzumu pa

da, ti definitivno živiš u nekom sasvim drugom univerzumu

onom u tvojoj glavi

šteta je što tako malo ljudi ovo kapira

Postoji 10 razloga da muskarac udari zenu:

1. zato sto je sam maloumna svinja
2. zato sto je sam maloumna svinja
3. zato sto je sam maloumna svinja
4. zato sto je sam maloumna svinja
5. zato sto je sam maloumna svinja
6. zato sto je sam maloumna svinja
7. zato sto je sam maloumna svinja
8. zato sto je sam maloumna svinja
9. zato sto je sam maloumna svinja
10. zato sto je sam maloumna svinja

šta ako je udari pandur?

Тако је.

Ja izgleda da zivim u nekom sasvim drugom univerzumu pa svratim ovde i ostanem zatecena kolicinom gluposti...
..kad procitam ovako nesto, ostanu mi usta otvorena pet minuta, ne znam sta bih rekla...

- - - - - - - - - -

...vise nego tuzno...zahvalna sam bogu sto nemam zensko dete, samo to mogu da kazem...

Nije potrebno da korisniku LBarbara date reputaciju pre nego što je ponovo dodelite korisniku Ribar.

Back