- Poruka
- 199.212
Znači, ja moje diplome da pocepam i bacim u vodu...![]()
I ja imam diplome pa se ne hvalim (pionirsku, tribina 8, izviđači...)

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znači, ja moje diplome da pocepam i bacim u vodu...![]()
ovo o vezivanju za proteine žive koja je vezana za organsku molekulu neme utemeljenja u nauci, koleginice...
I ja imam diplome pa se ne hvalim (pionirsku, tribina 8, izviđači...)![]()
da je bilo ko pomahnitao, kako kažeš, to se nikada više ne bi koristilo...konzervansi na bazi žive se i sada koriste za konzerviranje vakcine protiv poliomijelitisa i malih boginja, na primer..
I ja imam diplome pa se ne hvalim (pionirsku, tribina 8, izviđači...)![]()
Tako je
I ne postoje jedinjenja zive u vazduhu ni u piko delovima procenta koja bi bila i stetnija da je to istina?
Hajde sve, ali da ne postoji niti jedno jedinjenje zive u bilo kom vazduhu koje sam udahnuo u zivotu je nesto sto apsolutno ne mogu da poverujem, pa makar bio i potpuni duduk za hemiju i atmosferu.
endonukleaza RULZ, a vi puknite od muke
I nemam pojma gde je, ko zna koliko dugo nije dolazio ovde, ima verovatno covek pametnija posla tamo po Amerikama.
Има паметнија посла...
А овде се више никада неће ни појавити јер је он "пукао" када је целом свету
постала јасна ујдурма око "свињског грипа".
Уствари има вас још којима ништа није јасно...![]()
Ma jeste, povukao se covek od bruke jer su ga intelektualne velicine sa foruma oduvale...
![]()
Клонирани, да ниси ти уствари Ендонуклеазин клон, а не Камијев?![]()
Mesavina toga, koja je mutirala cim je primila jako opasnu vakcinu za svinjski grip.![]()
Pa ako vi mozete da verujete da je Tesla bio jedan od najvecih naucnika u istoriji svemira (a on je covek bio pronalazac i nikakav naucnik), zasto i ja ne bih mogao jednom naucniku koji jeste naucnik da verujem da je to sto jeste?
Sto se tice popunjavanja, necemo o tome sada ovde pred decom![]()