- Poruka
- 98.635
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jesi se namucio?jedno dve onako ko konobarski novcanik sretoh
Sta je to?![]()
Hm...to ti je narodski izraz za calzone picu...trebaš recept?![]()
Eee cvrc
Tema je o preklapacama. Zna li iko kako to cudo izgleda i kako se otvaraju ta vrata?![]()
zasto nije ok na temi?
Eee cvrc
Tema je o preklapacama. Zna li iko kako to cudo izgleda i kako se otvaraju ta vrata?![]()
Hm...to ti je narodski izraz za calzone picu...trebaš recept?![]()
sad ce Ellena da ti objasni![]()
To su ti najbolje ribe![]()
Volim ja da se zezzam ovde ali ovaj put ozbiljno pitam, ne znam ni sta je ni cemu sluzi![]()
Volim ja da se zezzam ovde ali ovaj put ozbiljno pitam, ne znam ni sta je ni cemu sluzi![]()
sad mi nije jasno, je l' se tu tesko ulazi ili izlazi?![]()
pa vis da pitam momke jesu li je videli...cudo prirode koje muskarcu tesko otvara vrata...bar tako kaze legenda![]()
O jednoj pecini koja se odjednom transformise u azdaju I ne pusta![]()
Po drevnoj legendi, neispravan naziv "neispravne" vagine, koja prilikom orgazma steže penis i blokira svaki dalji pokret. Lek je navodno ubod iglom u debelo meso.
Dobrim poznavaocima problema poznata i kao "štipaljka".
Naziv za osobu ženskog pola koja ima takvu anatomiju vulve da joj se male usne ne vide jer ih skroz prekrivaju velike usne.
Nemoj navoditi vrle forumaše na nemoral . Ako neki forumaš iz znatiželje nategne kučkuJeste videli nekad kad kuca kara kuckicu..
odjednom vidis da stoje guzu na guzu I ne mogu da se odvoje..
To ti je slicno..kuckica ti uhvati penis I ne pusta dok joj ne uradis nesto.![]()
E jbg,sad mi pokvari .![]()
sad mi nije jasno, je l' se tu tesko ulazi ili izlazi?![]()