Alan

Зоки

Legenda
Poruka
51.694
...e pade mi na pamet, al neke stvari stvarno teraju na razmishljanje, evo npr. shta ako ste imali anal ali ne znate da se to tako zove, tj. da numete da izgovorite ili sl...:rumenko:
...i sad prosto pitanje, da li se u sehu i ***** rachuna samo ono za shta imamo ime/naziv a ono shto ne znamo kako se zove ili numemo dizgovorimo i ne postoji i ne rachuna se...?:rumenko:

...piči, nemoj da si Prost...:)

hof_profile_right_36.jpg

(Prva klapa, drugi pokušaj :neutral:)

Pa naravno da se ne računa ono što ne znam kako se zove... mislim... kako da se pohvalim da sam to nešto radila kad ne znam kako se zove :aha:

i ja se slažem, ne računja se =)
i mnogo je smešno kad nešto radiš i posle otrkiješ da to ima ime, pih, bolje kad nema.
a nisi trebala da ubrišeš, mnogo se kul razvijala tema do sada =(

e, mislim da je ovde otvoreno jedno filozofsko pitanje... sa vidljivom i ociglednom namerom... to je onaj deo gde se pita da li vi ucinite nesto lose nekom coveku kome ukradete neke pare za koje on nije ni znao da ih ima? mislim, jel to greh prema njemu il' kao da se nista nije dogodilo? za njega...

...e pade mi na pamet, al neke stvari stvarno teraju na razmishljanje, evo npr. shta ako ste imali anal ali ne znate da se to tako zove, tj. da numete da izgovorite ili sl...:rumenko:
...i sad prosto pitanje, da li se u sehu i ***** rachuna samo ono za shta imamo ime/naziv a ono shto ne znamo kako se zove ili numemo dizgovorimo i ne postoji i ne rachuna se...?:rumenko:

Pici=Anal king..:lol: |All hail to the king..:worth:
@Tema

Mislim da se ipak racuna,zato sto bez obzira ako ne znate da li se to sto ste radili,zove tako i tako,ipak ste to uradili..Mislim ipak ces reci,imala/o,sam buljoguzni sex..:rumenko:

Poslednja izmena:
...i sve bi to bilo okej i prosto da stvarima i radnjama imena nisu davali ljudi, el uznimo za primer homoseksualizam, nekima je to bolest, nekima seksualno opredelenje, ili rektalna penetracija isto...:rumenko:

e, mislim da je ovde otvoreno jedno filozofsko pitanje... sa vidljivom i ociglednom namerom... to je onaj deo gde se pita da li vi ucinite nesto lose nekom coveku kome ukradete neke pare za koje on nije ni znao da ih ima? mislim, jel to greh prema njemu il' kao da se nista nije dogodilo? za njega...

Možda čovek nije ni znao da s tim parama "man'pul'še", da li je to razlog za večeru sa savešću pitam se... :confused:

Back