Alan Ford

gost 243178

Veoma poznat
Poruka
12.084
Šta mislite, kada bi se snimao film (serija) po Alanu Fordu, ko bi u njoj glumio? Ja sam za sada sigurna samo za Boba Rocka - mislim da bi Tim Rot bio odličan.

Ne radi se samo o izgledu, potrebni su glumci za koje verujemo da bi mogli da prikažu taj duh, tu atmosferu.
Produkcija je ko-ko-ko-produkcija, tj. međunarodni tim, mogu da budu glumci iz bilo koje zemlje.

Hajde da čujemo vaše predloge

• Alan Ford

• Bob Rock

• Sir Oliver

• Grunf

• Debeli Šef

• Jeremija

• Klodovik

• Nosonja

• Skviki

• Xerex

• Prudy

• Minuette Macon

Alan Ford -

young Hugh Laurie

hugh_laurie1.jpg

ili

Nicholas Lyndhurst

lyndhurst.jpg

Bob Rock -

Dustin Hoffman

dustin_hoffman.jpg

ili

blackadder.jpg

... mis'im on i Lori su vec maltene igrali Boba Roka & Alan Forda, ne bi tu trebalo puno uigravanja

http://4.***************/-fmmVET1uBUs/TfebNeLH8LI/AAAAAAAABTg/XnR2CR-g7Ys/s320/hughlaurieblackadder.jpg

Sad mi je samo Alan Ford u glavi. :lol:
Setih se da je '90tih postojala predstava Alan Ford, a da je njega lično glumio Aleksandar Dunić. Ostalo nisam mogao da pronađem.

Alana je činio sjajan prevod Nenada Brixyja, sa neverovatnim stilom.
Samo kada vidim jednu ovakvu sliku, teško da mogu zamisliti to na platnu
Alanford-sc.png

Poslednja izmena:
Sad mi je samo Alan Ford u glavi. :lol:
Setih da je '90tih postojala predstava Alan Ford, a da je njega lično glumio Aleksandar Dunić. Ostalo nisam mogao da pronađem.

Alana je činio sjajan prevod Nenada Brixyja, sa neverovatnim stilom.
Samo kada vidim jednu ovakvu sliku, teško da mogu zamisliti to na platnu
Alanford-sc.png

Da, hrvatski prevod je ključan - treba razmišljati i o sinhronizaciji (Relja Bašić? Ivica Vidović, posthumno?)

A tvoja slika: pa, Armin Mueller-Stahl sa avijatičarskom kapicom, i Tim Rot (ja i dalje navijam za njega) u nonšalantnoj kariranoj kombinaciji.
Jeste teško zamisliti, u pravu si, ali moglo bi da bude dobro.

No.1

William Hickey, sa bradom i bradavicom, naravno

http://2.***************/_ufQCTT1AJL0/TDYa1kDDfKI/AAAAAAAAAjI/sys637tvoSk/s1600/william+hickey+prizzi%27s+honor.png

Debeli šef
Danny Aiello
images

Jeremija, naravno ćelav
Eli Wallach
eli-wallach-455.jpg

Bob Rock
Tim Roth
500full.jpg

Grunf
Max Von Sydow
dreamscape78.jpeg

Poslednja izmena:
I nisam sigurna kako bi taj film 'izgledao', kad bih ga ja pravila: da li bih izabrala nešto poput Delikatesne radnje

images

ili da bude crno beli, i da izgleda kao Čudo u Milanu

images

Verovatno bih ipak pravila crno-beli film, ovi mnogo 'dizajnirani' filmovi mi, u stvari, idu na živce.

Back