Al diablo con los guapos

• Začetnik teme Začetnik teme Tette
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jedva cekam epizodu u kojoj ce Alehandro oteti Mili,i odvesti je u kolibu.To je 57. epizoda.Inace u jednoj sceni Mili udara pesnicu Aleu,i to stvarno.Jadan je bio sav crven i svi su se smejali kad su zavrsili snimanje scene.
On je meni tako lep,narocito sa repicem.Ima predivne oci.Inace ne lepim postere ali njegov sam morala da zalepim,i to iznad kreveta :D:D:D:D
Sto nema ovde takvih lepotana,ne bi ih oterala dodjavola :D:D:D:D

EUHENIO SILJER LEPOTANČE!!!!

Jedva cekam epizodu u kojoj ce Alehandro oteti Mili,i odvesti je u kolibu.To je 57. epizoda.Inace u jednoj sceni Mili udara pesnicu Aleu,i to stvarno.Jadan je bio sav crven i svi su se smejali kad su zavrsili snimanje scene.
On je meni tako lep,narocito sa repicem.Ima predivne oci.Inace ne lepim postere ali njegov sam morala da zalepim,i to iznad kreveta :D:D:D:D
Sto nema ovde takvih lepotana,ne bi ih oterala dodjavola :D:D:D:D

EUHENIO SILJER LEPOTANČE!!!!

:D...Slažem se sa tobom.....Iako ne volim baš plave tipove,on je baš....super....:p
I posebno sa repićem!Baš mu super stoji!

ahaaaaaaaa.pa ovako:kada ce "Florinda"z:) ostaviti Alexa?Da li ce onda odmah Mili i on biti zajedno?Sta ce biti sa Konstansiom?I ukratko sta ce se do kraja desavati(ono najvaznije i najzanimljivije)?z:)z:poz:

E sad ,ne znam kada će ga ostaviti ali uskoro će...
Mili i Alehandro neće biti odmah zajedno,već će ona prvo pasti sa neke terase(posvadjaće se sa Hugom) i biće u komi.
Svi će misliti da će umreti,ali ona naravno neće...
I tada će Hugo,dok ona bude u komi,potpisati papire za razvod...
Tek onda će se venčati sa Alehandrom...
Konstansio će umreti na smešan način...
Zapravo,vijaće se sa Damijanom oko stola,zbog neke pogačice,tako nešto,i onda će umreti......
Roki i Valerija će imati blizance...
Pojaviće se Milina mama....

I mene je malo nervirala sa tim preteranim ludiranjem,i uvek se svugde gurala i gde joj jeste i gde joj nije mesto,ali nije na odmet malo se nasmejati....Ne može svaka biti sa plakanjem i tim stvarima....Meni se baš zbog tih ludosti svidjala....

Back