Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dal sam ja jedini koji je prvo uočio poluispalu sisu?Istovremeno, udovica Trifunovog sina Đorđa, Tašana (Anđela Jovanović), moli za pomoć vladiku Mirona (Dejan Bućin) kako bi joj pomogao i ubedio Trifuna da joj dopusti da skine crninu i izađe iz kućnog pritvora u kome se nalazi od muževljeve smrti. I dok se ostali muče i zlopate, bore i gore, Trifunova sestra Cona (Katarina Radivojević) živi punim plućima – riđokosa zavodnica zahvaljujući bratovljevoj zaštiti uživa u životu i menja ljubavnike po hiru i nahođenju, ne obazirujući se na zabrane koje su joj kao ženi i udovici nametnute. Ali, sve pre ili kasnije dođe na naplatu… Ničija nije gorela do zore.
Zvuči zamršeno i zahtevno za praćenje? Jeste, a tako i treba da bude. Narativno tkanje Greha predaka je gusto i zahteva gledalačku posvećenost i usredsređenost, a zauzvrat nagrađuje obiljem događaja i gotovo furioznim filmskim tempom. Zaista je mnogo toga stalo u 100 minuta ovog filma. Pojedini kraci priče (kao, na primer, tajna koja spaja Trifuna i Stanu, ili odnos Jovče i Anđe) mogli su biti razrađeniji i/ili jasnije predočeni, ali reditelj Milutin Petrović i montažer Đorđe Marković su se namerili da nam podare dinamično i sočno filmsko iskustvo, bez mesta za predah.
![]()
nisi jedini ali snimak filma je takav..dal sam ja jedini koji je prvo uočio poluispalu sisu?
ne verujem da je slučajnonisi jedini ali snimak filma je takav..
naravno da nije,znas kakva je Sofka bila...ne verujem da je slučajno![]()
pa to ti pričamnaravno da nije,znas kakva je Sofka bila...
nisam odmah skapiralapa to ti pričam![]()