Aktivisti LSV išarali mural i grafit Ratku Mladiću na Novom naselju i u Sremskoj Kamenici

moji sudovi rade odlicno jer ja koristim Pril
Da ali sad kad bi meni stigao poziv za sud recimo

I ja tebi kažem: "Bez brige. Ja taj sud ne priznajem."

Da li bi ti rekao: "Coolio. Onda će te ostaviti na miru."

ili

-"Ko te pita da li priznaješ. Nema tu diskusije."

Ako ste odgovorili pod B, onda je fer da i vaši favoriti s haške optužnice završe u Spužu, Holandija.

Da ali sad kad bi meni stigao poziv za sud recimo

I ja tebi kažem: "Bez brige. Ja taj sud ne priznajem."

Da li bi ti rekao: "Coolio. Onda će te ostaviti na miru."

ili

-"Ko te pita da li priznaješ. Nema tu diskusije."

Ako ste odgovorili pod B, onda je fer da i vaši favoriti s haške optužnice završe u Spužu, Holandija.
seceru zar to ne rade amerikanci,ne priznaju MSP u Den Haagu ?
Vi ste u bobmbardovanjima u Libiji ,SRJ ,Iraku ,...avganistanu ubili preko 50K civila !
Ja ti taj tvoj MSP ne priznajem,ko potegne takvo pitanje lupicu mu sankcije,moi ti

Brale, osuđen je od zvaničnog suda, a inače kad vodiš vojsku koja je uhvatila, vezala i na gomili pobila više hiljada ljudi svaki će te sud osuditi na maksimalnu kaznu. Tu nema opravdanja tipa ''nije kažnjen ovaj ili onaj''. Nije, kao što ni za prekoračenje brzine ne budu kažnjeni svi, ali oni koji su kažnjeni su to zaista i uradili i to je to.
Nego je neko ovde postavio pitanje zašto se sad ti murali sklanjaju, a bili su tu nekoliko godina. Tja, izgleda da su sad gospodaru ozbiljno zamerili spolja i to, a on da se ne bi zamerio svojim pristalicama koje vole Mladića (a kojih ima dosta) lepo je zvao Čanka s kojim je u Novom Sadu i ranije imao dilove te je ovaj odradio posao koji ovaj zbog svog populizma i dolazećih izbora nije hteo. Znam da zvuči kao teorija zavere, ali ako dobro razmislitie shvatićete da je to najverovatnija varijanta u zemlji u kojoj jedan čovek drži sve i ništa bitno se ne dešava bez njegovog znanja.
Na taj način nije pobijeno više hiljada ludi već najviše dve hiljade osoba , veći broj je poginuo priikom probijanja ka Tuzli. Zašto širiš lažne vesti ?

Sa druge strane u prvom Zalivskom ratu američka vojska je pobila oko 100 000 iračkih snaga , vojnika ali i civila koji su se povlačil iz Kuvajta. Da li je neko odgovarao od amerčkih oficira.
Broj ubijenih civila priikom bombardovanja procenjuje se od jedne hijade do nekoliko hiljada zatim tu je uništavanje civilnih objekata koji nisu koršćeni u vojne svrhe (mostovi , industrijski objekti ,sabraćajnice, , stambeni objekti , prevozna sredstva itd. ) te počinjene degradacije životne sredine (ekocidi), sa nesagledivim posledicama što su sve teška kršenja međunarodnog humanitarnog prava. Da li je pokrenut jedan jedini pravni postupak protiv ljudi koji su to učinili ; naredili, planirali ili sproveli ?

Bilo bi prmerenije da si koristio argumente sile . Pa kažeš jači tlači , nametnuli su nam i mi tu ništa ne možemo itd Ovako tvoji argumenti deluju imbecilno.

Na taj način nije pobijeno više hiljada ludi već najviše dve hiljade osoba , veći broj je poginuo priikom probijanja ka Tuzli. Zašto širiš lažne vesti ?

Sa druge strane u prvom Zalivskom ratu američka vojska je pobila oko 100 000 iračkih snaga , vojnika ali i civila koji su se povlačil iz Kuvajta. Da li je neko odgovarao od amerčkih oficira.
Broj ubijenih civila priikom bombardovanja procenjuje se od jedne hijade do nekoliko hiljada zatim tu je uništavanje civilnih objekata koji nisu koršćeni u vojne svrhe (mostovi , industrijski objekti ,sabraćajnice, , stambeni objekti , prevozna sredstva itd. ) te počinjene degradacije životne sredine (ekocidi), sa nesagledivim posledicama što su sve teška kršenja međunarodnog humanitarnog prava. Da li je pokrenut jedan jedini pravni postupak protiv ljudi koji su to učinili ; naredili, planirali ili sproveli ?

Bilo bi prmerenije da si koristio argumente sile . Pa kažeš jači tlači , nametnuli su nam i mi tu ništa ne možemo itd Ovako tvoji argumenti deluju imbecilno.
streljano je par stotina, ukupno je poginulo 2500-3000 od cega najveci deo u zasedama VRS prilikom proboja.Broj od 8000 je SF.Srebrenica je brojala oko 35 000 ljudi, to bi znacilo da je svaki drugi vojno sposoban muskarac likvidiran
lep primer sa "auto putem smrti" .Pobijeni su pre isteka ultimatuma da napuste Kuvajt,tj.Iracani su ispostovali ultimatum i na prevaru pobijeni
https://www.bing.com/images/search?...ra+1991&tsc=ImageHoverTitle&form=IGRE&first=1

streljano je par stotina, ukupno je poginulo 2500-3000 od cega najveci deo u zasedama VRS prilikom proboja.Broj od 8000 je SF.Srebrenica je brojala oko 35 000 ljudi, to bi znacilo da je svaki drugi vojno sposoban muskarac likvidiran
lep primer sa "auto putem smrti" .Pobijeni su pre isteka ultimatuma da napuste Kuvajt,tj.Iracani su ispostovali ultimatum i na prevaru pobijeni
https://www.bing.com/images/search?...ra+1991&tsc=ImageHoverTitle&form=IGRE&first=1
Kako ste krenuli na kraju će ispasti da niko nije ubijen. Koliko ih je bilo piše vam u presudi. Ne priznajete taj sud? Nije ni Tito priznavao onaj pa nikog nije bilo briga. :bye:

Kako ste krenuli na kraju će ispasti da niko nije ubijen. Koliko ih je bilo piše vam u presudi. Ne priznajete taj sud? Nije ni Tito priznavao onaj pa nikog nije bilo briga. :bye:
moja saznanja su prilicno direktna,a "presuda" je "pimp my war crime".Da prihvate da je pobijeno oko tri hiljade pala bi im teza genocida u vodu
Nemoj da nosferatises

Postojanje murala lica koje je osuđeno za ratne zločine je veoma neprikladno i to je trebala država odavno da ukloni, a ne neke organizacije, stranke, itd.
?? Pat-pozicija? Ameri misle da je Ratko zločinac, a Srbi misle da je Klinton zločinac! :klap:A zašto Klinton nikada neće biti proglašen zločincem, taman i da jeste? Zato što ameri zabranjuju tuđim sudovima da sude amerikancima...a većina svetskih debilnih poslušnih političara to i potpisala! :klap::klap::klap:

Država je i izvela taj zločin.

Priča o Srpskom Svetu je krenula iz Beograda 1991, i to još konkretnije od SNS.

Ako išta, čak se može reći da je pravi zločinac poglavnik svinjske hunte bez bedža, a Mladić samo službenik
Ako je to taj na koga ja mislim, po njemu bi mujkani 'bosanske' Srbe mirno i bez problema mogli da proteraju i do Tokija! :bravo:

Nijednom zločincu ne može biti opravdanje to što nisu svi zločinci kažnjeni. Presuda je zvanična i punovažna, a to možeš da misliš šta hoćeš. Država mora da se vodi po zvaničnim dokumentima, šta god ko mislio o njima.
Da ti parafraziram Tita: Koga briga za Ustav!? To smo pisali za Engleze!

Ne može to da se otprizna. Uostalom nije on ni priznao nego država u kojoj je on u to doba bio samo Šešeljev potrčko. Znaš onaj momak kog su slali po pivo.
Moraće se 'otpriznati' ako bi se recimo jednog dana SRUŠILA ta presuda radi pravnih i proceduralnih greškica! :klap:
PS: Tako je i Draža REHABILITOVAN!

VIDEO: Antifašisti u Novom Sadu spalili Mladićevu sliku uz pesmu "Aj Karmela"​

https://www.021.rs/story/Novi-Sad/V...lili-Mladicevu-sliku-uz-pesmu-Aj-Karmela.html

Autor: 021.rs​

NOVI SAD

16.11.2021.​

20:25​

0
Organizacija Antifašistički front 23. oktobar iz Novog Sada spalila je poster sa likom osuđenog ratnog zločinca Ratka Mladića uz antifašističku pesmu "Aj Karmela".

VIDEO: Antifašisti u Novom Sadu spalili Mladićevu sliku uz pesmu Aj Karmela

Foto: Screenshot (Fejsbuk/Antifašistički front 23. oktob
Oni su, kako navode, na taj način čestitali građanima Međunarodni dan tolerancije.

"Mi smo protiv ugnjetača i njihovih pomagača, legionara i fašista!", citirali su antifašisti pesmu "Aj Karmela", iz Španskog građanskog rata.

VIDEO: Antifašisti u Novom Sadu spalili Mladićevu sliku uz pesmu "Aj Karmela"​

https://www.021.rs/story/Novi-Sad/V...lili-Mladicevu-sliku-uz-pesmu-Aj-Karmela.html

Autor: 021.rs​

NOVI SAD

16.11.2021.​

20:25​

0
Organizacija Antifašistički front 23. oktobar iz Novog Sada spalila je poster sa likom osuđenog ratnog zločinca Ratka Mladića uz antifašističku pesmu "Aj Karmela".

VIDEO: Antifašisti u Novom Sadu spalili Mladićevu sliku uz pesmu Aj Karmela

Foto: Screenshot (Fejsbuk/Antifašistički front 23. oktob
Oni su, kako navode, na taj način čestitali građanima Međunarodni dan tolerancije.

"Mi smo protiv ugnjetača i njihovih pomagača, legionara i fašista!", citirali su antifašisti pesmu "Aj Karmela", iz Španskog građanskog rata.
HVALA za ovo! Posebno CENIM to da su 'antifašisti' to napravili! Da ih podsetim: Taj Ratko Mladić je do 1991-e SLUŽIO i BRANIO u JNA tu njihovu 'antifašističku' šugavu Truloslaviju! I naravno da je okrenuo ploču kada je shvatio da je mnoge pripadnike JNA politički vrh bivše SFRJ IZDAO i PRODAO, poslao u Bosnu i pustio pod nož raznih mujkana, talibana, mudžahedina itd!
Samo napred 'antifašisti', spaljujte i slike komunista koji nisu digli revoluciju kada vam se raspadala trula, zločinačko-kriminalna država!
JURIŠ drugovi na IZDAJNIKE! :bravo:

Back