ГЗ,много падаш у ватру!Ја постављам теме о ЛДП-у,да покажем колико су смешни,гротексни и бескорисни.Баве се маргиналним стварима и очекују да нађу будале које ће да им дају важну улогу у нашем политичком животу,а истовремено раде против државе,народа,и у крајњој линији самих себе,изузев неколико кључних функционера,који ће ако буду могли до краја да нас закопају,да кидну у иностранство.
Не мислим да ће постављање тема о њима много да им помогне,пошто број корисника интернета у Србији стагнира,једино што ће можда добити присталице из Хрватске,муслиманске федерације или Косова!

[/QUOT
vidis ciscenje nasih gradova za prave gradjane ove zemlje nikako nije marginalna stvar,mi bas ovim pokazujemo da se mi ne bavimo problemima gradjana samo pred izbore vec citave godine,za razliku od nekih koji ljube ovce i krave za vreme kampanje da bi time dobili glasove.
Ti samo nastavi da stavljas teme o nama jer tako uvidjamo da radimo pravu stvar jer nas i politicki neistomisljenici podrzavaju i primecuju nas rad.