Активисти ЛДП-а бесплатно крече!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sorab1:
Ја сигурно не. Али "демократи" 100% уживају у таквим сликама.

Ti decko stvarno nisi pri zdravom razumu. Otkad si se pojavio ovde samo kacis neke bolestije na koje ocigledno masturbiras, jer niko se ne bi toliko sa njima opterecivao a da u tome ne uziva.

Dakle, ti ili onanises gledajuci leseve ili si covek koji uziva u srpskim lesevima. Treceg nema.

GZ:
@alergicna

First, sory for offtopic..

Prije svega, koliko si se zaletila, uvidjas li da pocinjes da vrijedjas... Pozabavi se malo Pravilnikom..

Razumijem da se ne slazes sa nekim stavovima, ali to nije razlog za vrijedjanje..

/////

Sto se tice krecenja, i LDP-a, dao sam svoj komentar, a sto se tice slika i ja sam ih gledao uzivo Nesa taxista. s toga nemoj da se i ti pravis neki kao demokrata, kad u cjelosti tvoj stav vise lici na antisrpski nego na srpski, a da pri tom, kad kazem srpski ne mora automatski da podrazumijeva nikakvo zlo..

Pratim tvoje postove i pisanja, i mogu slobodno da kazem, a vec sam na nekoj temi napisao, da pljujes zemlju u kojoj zivis, hljeb kojim se hranis i narod kojem pripadad..

Tvoja stvar, samo ti ovom prilikom kazem i pitam te, da li mrzis majku koja te rodila... ili mozda grijesim...
ГЗ,много падаш у ватру!Ја постављам теме о ЛДП-у,да покажем колико су смешни,гротексни и бескорисни.Баве се маргиналним стварима и очекују да нађу будале које ће да им дају важну улогу у нашем политичком животу,а истовремено раде против државе,народа,и у крајњој линији самих себе,изузев неколико кључних функционера,који ће ако буду могли до краја да нас закопају,да кидну у иностранство.
Не мислим да ће постављање тема о њима много да им помогне,пошто број корисника интернета у Србији стагнира,једино што ће можда добити присталице из Хрватске,муслиманске федерације или Косова!:lol::lol::lol:

misoni:
ГЗ,много падаш у ватру!Ја постављам теме о ЛДП-у,да покажем колико су смешни,гротексни и бескорисни.Баве се маргиналним стварима и очекују да нађу будале које ће да им дају важну улогу у нашем политичком животу,а истовремено раде против државе,народа,и у крајњој линији самих себе,изузев неколико кључних функционера,који ће ако буду могли до краја да нас закопају,да кидну у иностранство.
Не мислим да ће постављање тема о њима много да им помогне,пошто број корисника интернета у Србији стагнира,једино што ће можда добити присталице из Хрватске,муслиманске федерације или Косова!:lol::lol::lol:[/QUOT

vidis ciscenje nasih gradova za prave gradjane ove zemlje nikako nije marginalna stvar,mi bas ovim pokazujemo da se mi ne bavimo problemima gradjana samo pred izbore vec citave godine,za razliku od nekih koji ljube ovce i krave za vreme kampanje da bi time dobili glasove.
Ti samo nastavi da stavljas teme o nama jer tako uvidjamo da radimo pravu stvar jer nas i politicki neistomisljenici podrzavaju i primecuju nas rad.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back