Akronim milf

jbte kad se setim keve drugara mama mia. Plavusa, vitka, 80te ko iz plejboja. A stalno nosila kratke sorceve. I sedimo kod njega a ona prodje tik do moje glave- nosa a ispred mene noge ko barbi lutka, a dupe strci ispod sorca ko puding. koliko sam imao mozda 10 god a samo mi prokrvilo dole.

MILF je svaka ona koja je hot, a može biti mama tvojoj generaciji.

Znači kad imaš 15 godina, MILF je ona od 35, a kad ti imaš 35, MILF ti je ona koja ima 55.

I tako.

Sad, recimo meni ta od 55 ipak ne moze da bude mama, ove koje mogu vec uveliko gaze 60+, a mislim da one vec ne spadaju u kategoriju o kojoj se govori...

Mother I'd Like To **** je sramota.
Nikada u životu nisam mogao da tako govorim (pa, na LjiS ja i ne dolazim).
Hteo sam samo da pitam: ako žena koja je vama "milfara" nema dete/decu, tj nije "mother", šta onda?
Da li je "milf" zapravo oznaka starosne grupe od - do ili stvarno i bukvalno jeste majka?

I zašto ih tako vređate, kad već dođoh ovde, potpitanje: da li je "MILF" radodajka, promiskuitetna, ******, ili vi zovete "milfarama" svaku ženu koja je majka i izgleda dobro i vi biste je rado kresnuli?

Ne morališem, ja sam digao ruke od čuđenja od kad se emisija na TV zove MILF MANOR, pa stvarno pitam.
ja mislim da njima to laska a ne da je fuj.

Mother I'd Like To **** je sramota.
Nikada u životu nisam mogao da tako govorim (pa, na LjiS ja i ne dolazim).
Hteo sam samo da pitam: ako žena koja je vama "milfara" nema dete/decu, tj nije "mother", šta onda?
Da li je "milf" zapravo oznaka starosne grupe od - do ili stvarno i bukvalno jeste majka?

I zašto ih tako vređate, kad već dođoh ovde, potpitanje: da li je "MILF" radodajka, promiskuitetna, ******, ili vi zovete "milfarama" svaku ženu koja je majka i izgleda dobro i vi biste je rado kresnuli?

Ne morališem, ja sam digao ruke od čuđenja od kad se emisija na TV zove MILF MANOR, pa stvarno pitam.
odmah sam znao da smrdi na anglo-ameriku.

Back