Akrilne boje

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hvala na svetu.Nekako sam imala ideju o akrilnim bojama jer mogu da ih nakupujem puno u malim pakovanjima i nemaju jak miris..Mozda imaju i boju za radijatore u malim pakovanjima ali se bojim da ce puno isparavati mirisi u prostoriji gde se zivi.Imacu u vidu ovaj tvoj predlog.

Hvala na svetu.Nekako sam imala ideju o akrilnim bojama jer mogu da ih nakupujem puno u malim pakovanjima i nemaju jak miris..Mozda imaju i boju za radijatore u malim pakovanjima ali se bojim da ce puno isparavati mirisi u prostoriji gde se zivi.Imacu u vidu ovaj tvoj predlog.

Pronasao.:cool:

http://www.suncane-boje.rs/srb/boje-za-metale/pokrivni-premazi-za-metal/346

Pitas samo koje tonere mozes da koristis sa tom bojom. Verujem da moze bilo koji na vodenoj bazi.

Poslednja izmena:
Ti si genije!Zar postoje toneri u ovoj varijanti?Ako postoje,ti si moj idol!!!:cmok2:Imam ideju da oslikam prednji deo peci nesto sa africkim motivima ili mozda neku mapu sveta!Obecavam da ces ti biti prvi ciju cu peckicu oslikati iako je mozda,eventualno nemas.:bye:

Moraces da pitas za tonere ali verujem da nece biti vecih problema da nadjes odgovarajuci toner. I nemam pec ali ocekujem sliku. I samo nemoj da se plasis da ces nesto lose uraditi. Ako ne valja ili ti se ne svidi premazes u belo pa ispocetka:)

Poslednja izmena:
Moraces da pitas za tonere ali verujem da nece biti vecih problema da nadjes odgovarajuci toner. I nemam pec ali ocekujem sliku. I samo nemoj da se plasis da ces nesto lose uraditi. Ako ne valja ili ti se ne svidi premazes u belo pa ispocetka:)

Mnogo ti hvala na podrsci:klap:Ovih dana cu da zaredjam po radnjama i nadjem nesto adekvatno i jedva cekam da pocnem.Ovih dana bas imam inspiraciju.Trenutno sam u fazi prepoznavanja oblika iz prirode i pretvaranja u likove zivotinja,ljudi...od kamena,drveta...

- - - - - - - - - -

Oslikavanje peckice je dugotrajan proces pa ga moram dobro osmisliti.Sada prvo moram utoliti glad za ovom trenutnom inspriacijom.:bye:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back