Ako zene ne sprece 3. svetski rat, gotovi smo [Go Tulsi, Go Kari against Warmongering Cabal]

bas kao

Buduća legenda
Poruka
48.343
autorska tema

Mi Ameri smo spremili ove dve zene, pristojno, cak i lepo izgledaju, elokventne, znamo ih, ... protive se se vojno industrijskom kompleksu koji nas direktno vodi u 3. svetski rat, jer im je rat biznis.
Ja vise ne znam kako cemo i da li cemo mi muskarci spreciti depopulaciju, a mnogo ce nas biti mrtvih i spremni smo da ratujemo... da se dokazemo, da isteramo svoje...
Kazem, vam: SAMO ZENE to mogu da sprece, i apelujem i molim vas da se zene aktivarijau, majke, sestre, supruge, da sprecimo 3. svetski rat, jer mi muskarci smo spremni da ginemo i UBIJAMO. Ove dve su americke reprezentativke protiv rata, a koje su vase? Pobicemo se, kako ne shvatete? Samo zene mogu da sprece ww3, a meni samo ostaje da placem... zene, javite se, ko Boga vas molim, jer nama muskarcima je vec pao mrak na oci, pobicemo se, ali. mnogi ce da zaginu! Ratovi su muska stvar, sledi najveci ikada! zene, sprecite nas, apelijum.

BREAKING HUGE: Former Democrat Tulsi Gabbard Endorses Kari Lake For AZ Governor, Slams The “Warmongering Elitist Cabal” And “Propagandists In The Mainstream Media”

prevodite i saljite svuda po svetu, ovo nam je poslednji adut da sprecimo 3, svetski rat, povezite se sa ovim dvema zenama, apelujem dok nije kasno.
muskarci ce se pobiti, ali svi ce stradati, a ja cu ssamo da placem, no svi cete plakati kada ja zaplacem, jer onda nema nazad..

Poslednja izmena:
budite sigurni da na pola 3. svetskog rata, necemo stati, nego cemo ici do kraja, dok ne pomre 90% planete, jer ko staje dok nije svrsio od muskaraca? NIKO!
'bacemo vragovima sve po spisku, necemo stati, samo zene mogu da sprece to - DEPOPULACIJU PLANETE, MASOVNO ISTREBLJENJE..
naostrili smo se kao nikad u ISTORIJI, JA PRVI!

I kakve veze ima ko je u pravu ako cemo svi da izginemo? ZENE?

Poslednja izmena:
Od naslova svi ćemo umreti došlo se do prvi ćemo umreti:

Screenshot_20221018-165015_Blic.jpg

Od naslova svi ćemo umreti došlo se do prvi ćemo umreti:
ma, daj ne luduj, zna se gde nato ima nuklearne rakete, u nemackoj, rumuniji ima one pvo protiv irana itd, italija,, a sada citamo da je i poljska trazila da joj se postavi nuklearno na njenoj teritoriji - znaci, one su prve na udaru rusa, a mi mozemo samo malo sutra ... ko zna sta nosi sutra?.

Kada bi zene bile predsednici, ne bi bilo ratova, postojala bi samo gomila zemalja koje ne razgovaraju jedna sa drugom.... :manikir:
pa, ni sada ne razgovaramo, mi muskarci, odakle ti ideja da zene ne bi isto razgovarale?
Šta ćemo kad se žene pobiju?
ko i malo zna istoriju, uglavnom se mi muskarci ubijamo.
zene da kazemo 1%, ako i toliko - da su krive za ratove.
Ali skoro sve nacije baziraju svoje doktrine na odbrani.
kada bi se lagali

žena je kontrolisana opozicija kao svi republikanci, radi za CIPSO.
'oces da kazses da si je odslusao, pa to tvrdis? ma, nemoj da se lazemo
Gabbard, who once was vice chairwoman of the Democratic National Committee and ran for president in 2020, announced last week she was leaving the Democratic Party, claiming it is now under the “control of an elitist cabal of warmongers.”

EPIC! Tulsi Gabbard Is Flying into Phoenix Tuesday to Campaign with Kari Lake and Blake Masters

ti bi trebao da znas sta znaci warmongers - 'ajde navedi mi jos 1 relevatnu politicku osobu koja je njima zalac, kao ona.

Da, mnogo sam pratio izbore za 2020u godinu
mislio sam na najnoviji intervju od kada je napustila demokrate
YouTube Flags Tulsi Gabbard's Criticism Of "War Machine" As "Offensive" Content
Who's Afraid Of Tulsi Gabbard? Everyone...
prc, nema vise na yt? ona offensive?!!!
YouTube flagged a Fox News interview in which former Congresswoman Tulsi Gabbard said war in Ukraine was good for the military industrial complex as “offensive” content.
wtf! banuju te ako zines protiv rata?! FASIZAM! CEO SVET JE NAYEBAO!
ja ne vidim da iko sme da zine protIv rata! ZASTO? JER KVARI BISNIS, ALI MI IMAMO POSLA SA SATANISTIMA, SA SAMIM DJAVOLOM, JER SLEDI depopulacija 90% ljudi!

evo:
MSNBC intelligence analyst Malcolm Nance also accused Gabbard of being a “collaborator,”

ej pazi ona je kolaboricionista?! ja ti kazem da cemo najebati, kada amerika postane fasisticka 100% - mnogo je to nuklearnih bojevih glava koje ce da lete!

ako si prema njoj flegma, ne poznajem te

Poslednja izmena:
ne zamerite sto dizem ovu temu, svoju, opet... vruce... danas sam slusao uplasenog amera, ima neko slovensko, mozda-verovatno poljsko poreklo... na ski mu se zavrsava prezime, kako je 101 u rumuniji u punoj ratnoj pripravnosti, spremna da udje u ukrajinu i ratuje - protiv rusa

hvala na odbanovanju, evo, sta ja mislim pre nego pocne ww3, jer posle nema nazad:

John Lennon & Eric Clapton- Give Peace A Chance (Toronto, 1969)​

Back