Ako Vučić uvede sankcije Rusiji teritorija Srbije postaje nuklearna meta tačnije baza Bondstil

nesko101

Elita
Poruka
20.749
AUTORSKA
Da dobro ste pročitali braćo Srbi i šta vam tu nije jasno?
Teritorija Srbije postaje legitimna nuklearna meta ako postanemo neprijatelji Rusije a ako one postanemo onda bi Bomdstil u slučaju ako moraju, gađali bi sa konvencionalnim naoružanjem.
Neko će reći spasće nas tada šiptara ali to je samo pola istine.Tu bi se upotrebila taktička nuklearka snage kao na Hirošimu i Nagasaki ali tada bi Kosovo postalio neneaseljivo sledećih milion godina.
Biti neprijatelj Rusiji u ovom trenutku je samoubistvo za Srbiju.
A onaj nejaki izdajnik Vučić sa nemcem ovih dana rasprodaje i ono malo što je ostalo Srpskog na Kosovu i Metohiji.

AUTORSKA
Teritorija Srbije postaje legitimna nuklearna meta ako postanemo neprijatelji Rusije a ako one postanemo onda bi Bomdstil u slučaju ako moraju, gađali bi sa konvencionalnim naoružanjem.
Neko će reći spasće nas tada šiptara ali to je samo pola istine.Tu bi se upotrebila taktička nuklearka snage kao na Hirošimu i Nagasaki ali tada bi Kosovo postalio neneaseljivo sledećih milion godina.
A onaj nejaki izdajnik Vučić sa nemcem ovih dana rasprodaje i ono malo što je ostalo Srpskog na Kosovu i Metohiji.

Ево ја ти на једној теми кажем да отвараш ретардиране теме брзином светлости и ти ми потврђујеш такве речи. Одакле ти идеја да би санкције Русији, које нисмо увели, нити ћемо још дуго, довеле до тога да будемо мета нуклеарног напада. Откуд ти да ће ти бити база Бондстил. Стратешки та фамозна база је скоро потпуно изгубила значај, јер је Северна Македонија иако не формално у НАТО, одавно НАТО територија, да су ЦГ и Албанија НАТО, а да је Србија превише слаба да у таквом окружењу сама крене да чини било шта.

Од толико аеродрома, лансирних станица, радарских станица, касарни, магацина, пристаништа у читавој Европи, које би биле претње по Русију, Бондстил би био вероватно поседња ствар у потенцијалном нуклеарном нападу. Макар оном од стране Русије. Јер Руси би ваљда напали некога, не због санкција, већ због одбране у рату. Да Руси нападају због санкција, пола Европе и САД би већ биле разнете нуклеаркама.

Дај унормали се човече мало, подигну ниво размишљања макар на ниво петогодишњег детета.

27.04.2022. • 10:24 Srbija Danas

NATO TRUPE PROŠLE KROZ SRBIJU: Evo kuda su se sve kretale i gde su pošle (VIDEO)​

Konvoj NATO snaga je prošao kroz Srbiju

https://www.srbijadanas.com/vesti/n...e-sve-kretale-i-gde-su-posle-video-2022-04-27
Не знам колико си упознат, али највећи део америчке опреме за окупацију Авганистана прошао је преко Русије. Проблем су имали када су погоршали односе за повлачење, па је огроман део опреме морао да остане талибанима, што је виђено на сликама. Исто тако када су нам је стизала војна опрема коју смо купили од Русије и Кине, морала је да пређе преко најмање једне НАТО земље, а најчешће преко више њих. Као када смо имали вежбе Словенско братство и сличне, наша војска је морала да иде преко НАТО земаља до Русије, руска и белоруска војска до Србије. То је географија.

Могли смо да глумимо лудило и да кажемо да не може, али бисмо видели кур.ац од Мигова 29, овог ФК3, Панцира и других система.

Да на говорим да наши користе полигоне у НАТО земљама за тестирање наоружања. Ми немамо море, а када се гађају неки циљеви пре свега ПВО системима, мора бити обезбеђена огромна површина где нема цивила. У Србији је тако нешто тешко обезбедити, па најчешће наши ракеташи иду у Бугарску. То је све део неких војних споразума.

Не знам колико си упознат, али највећи део америчке опреме за окупацију Авганистана прошао је преко Русије. Проблем су имали када су погоршали односе за повлачење, па је огроман део опреме морао да остане талибанима, што је виђено на сликама. Исто тако када су нам је стизала војна опрема коју смо купили од Русије и Кине, морала је да пређе преко најмање једне НАТО земље, а најчешће преко више њих. Као када смо имали вежбе Словенско братство и сличне, наша војска је морала да иде преко НАТО земаља до Русије, руска и белоруска војска до Србије. То је географија.

Могли смо да глумимо лудило и да кажемо да не може, али бисмо видели кур.ац од Мигова 29, овог ФК3, Панцира и других система.

Да на говорим да наши користе полигоне у НАТО земљама за тестирање наоружања. Ми немамо море, а када се гађају неки циљеви пре свега ПВО системима, мора бити обезбеђена огромна површина где нема цивила. У Србији је тако нешто тешко обезбедити, па најчешће наши ракеташи иду у Бугарску. То је све део неких војних споразума.
U Afganistanu su bili zajedno protiv zla ako može donekle da se kaže, ali sada mi zlu pomažemo da uništi dobro.

AUTORSKA
A zasto Srbija ne bude neutralna i kaze necemo da se mesamo u vas sukob?
:confused:

Back