"Ako Vučić izgubi izbore, ja ću da crknem, Jugoslavija je gotova" (VIDEO)

Ovakvi llikovi su bas zanimljivi, jbt kao da im daje pare iz svog dzepa.
Свакако, мада има таквих глупости и на "супротничкој" страни. :lol:
Кад читаш неке уписе овде, просто је невероватно у каква ментална стања људи западну верујући слепо у приче неких сумњивих типова које у животи нису срели ни видели, а о разговору са њима да и не размишљамо...
Чини ми се да се ту ради о неким псеудо- религијским идоло-поклоничким стањима ума, на чистој вери и жељама изграђеним...

sve to pokazuje kolika je moc medija nad slaboumnim narodom Srbije.
Стоји; опет- а ко се то бавио учењем, вођењем и васпитавањем овог народа последњих, па- 40 година?
Јер, од тада- народ је само ресурс за експлоатацију; једино се мењао експлоататор, а народ је "продаван" и мењао газде, без да га је ико питао шта хоће...

Свакако, мада има таквих глупости и на "супротничкој" страни. :lol:
Кад читаш неке уписе овде, просто је невероватно у каква ментална стања људи западну верујући слепо у приче неких сумњивих типова које у животи нису срели ни видели, а о разговору са њима да и не размишљамо...
Чини ми се да се ту ради о неким псеудо- религијским идоло-поклоничким стањима ума, на чистој вери и жељама изграђеним...
Ovi tvoji na Jutarnjem programu godinama ogovaraju opoziciju, a niko da kaže: "E, a ajmo njih u lice da pitamo sve ovo."

Nisu čak morali nekog pravog opozicionara dovesti nego Dobricu Veselinovića

Твоји досадни и неинвентивни покушаји да обесмислиш сваку дискусију на свакој теми заслужују или дијагнозу, или санкције.
Будући да овде не подлежеш санкцијама за штету коју причињаваш- потражи помоћ, а мени се не обраћај без преке потребе; прво, јер не постижеш никакав ефекат (то би после ових неколико година чак и теби требало да буде јасно)а друго, јер је то ствар елементарног неваспитања, које није кажњиво, али је некако одвратно, после свега...
Контролиши своју праву природу; једном ћеш тако претерати.

Back