"Ako Vučić izgubi izbore, ja ću da crknem, Jugoslavija je gotova" (VIDEO)

Strigoi

Elita
Poruka
23.679
Crno dete, hoću da plačem, hoću da crknem. Kad ćemo da imamo ovakvog predsednika u životu? Ja imam 72 godine, kad će da imamo i kad smo imali ovakvog čoveka? Prvo dao 4.000 prošle godine, ove godine 4.000, pa dao po 120 evra, pa dao paketić - pravila je baba spisak poklona od Vučića.

A zatim je svom sinu ili unuku koji je ovaj genijalni snimak zabeležio rekla da Vučića voli podjednako kao njega.

- Volim ga kao tebe, nekad još i više. Volim čoveka kao moje dete. Sto puta da mi je sin i unuk ne bih ga ovoliko volela. Sve mi je teško ako izgubi - rekla je zabrinuto gospođa i objasnila šta će se tada desiti.

https://direktno.rs/vesti/drustvo-i-ekonomija/373509/baba-vucic-tito-jugoslavija-video.html

Poslušajmo mudre reči ove staramajke!

Зато су деца у Немачкој а унуци у Канади. Браво!

Док су "досовски лопови" били власт одавде је одлазило око 35000 годишње.
Са овим "патриотама" одавде оде око 60000 годишње.

Tu moram da odbranim vlast, provervao sam za vise ljudi i stvarno brisu ljude u birackom spisku, mnogo bolje nego pre. Verovatno da po selima ima, u BG-u je prakticno nemoguce to videti a BG ima 20% glasova u drzavi.
Nebitne su sve te evidencije na terenu i koliko Bg ima glasova - RIK moze da proglasi rezultate kakve hoce i ne postoji zakonska mogucnost da dokazes da su slagali tj. krali.
Zato je svakoj vlasti najvaznije da ima RIK pod kontrolom

U RIK-u oni nabiju vecinu tako sto naprave 10 svojih lista koje onda u RIK-u dizu glasove protiv svega sto je normalno ili za sve sto sns kaze. Da opozicija napravi 10 lista i da ih preda u zadnji minut, imali bi vecinu glasova u RIK-u (ali je to prakticno neizvodljivo jer SNS ima spijune u svim tim strankama, plus radi sluzba).

Secam se proslih sednica RIK-a, gde su uvek na strani vlasti bili i DSS, SRS pa i DJB povremeno je glasao za cudne predloge i protiv otvaranja dzakova.

Sudeci po izgledu, baba ce tesko i ove izbore da dozivi, a ne neke sledece. :worth::worth::worth:
Jbt moj matori ima toliko godina izgleda kao omladinac naspram nje :eek:

I hvala Bogu prezire Vučića...ali on je aktivni stari veteran bitaka iz devedesetih protiv Miloševića još od 9.3.91 .
Kada bi rekao jednu pozitivnu o njemu tačno bih znao da mu je vreme za zakonskog staratelja :lol:

Pa zar u Srbiji ne postoje nevladine udruge tipa GONG (Građani Organizirano Nadgledaju Glasanje)? Stranke imaju svoje predstavnike na biračkim mjestima, EU promatrači? Pa i sam DIP (RIK) se valjda brine o tome da se glasovi točno prebroje i ako se utvrde neke nepravilnosti da se izbori ponove na tom biračkom mjestu (bar kod nas u Hrvatskoj je tako)?

Pa zar u Srbiji ne postoje nevladine udruge tipa GONG (Građani Organizirano Nadgledaju Glasanje)? Stranke imaju svoje predstavnike na biračkim mjestima, EU promatrači? Pa i sam DIP (RIK) se valjda brine o tome da se glasovi točno prebroje i ako se utvrde neke nepravilnosti da se izbori ponove na tom biračkom mjestu (bar kod nas u Hrvatskoj je tako)?

Imaš sve to, i EU posmatrače, i OEBS, i kurce i palce...

Recimo, 2012-te su EU posmatrači čestitali pobedu Nikoliću pola sata pre zatvaranja biračkih mesta... :hahaha:

Crno dete, hoću da plačem, hoću da crknem. Kad ćemo da imamo ovakvog predsednika u životu? Ja imam 72 godine, kad će da imamo i kad smo imali ovakvog čoveka? Prvo dao 4.000 prošle godine, ove godine 4.000, pa dao po 120 evra, pa dao paketić - pravila je baba spisak poklona od Vučića.

A zatim je svom sinu ili unuku koji je ovaj genijalni snimak zabeležio rekla da Vučića voli podjednako kao njega.

- Volim ga kao tebe, nekad još i više. Volim čoveka kao moje dete. Sto puta da mi je sin i unuk ne bih ga ovoliko volela. Sve mi je teško ako izgubi - rekla je zabrinuto gospođa i objasnila šta će se tada desiti.

https://direktno.rs/vesti/drustvo-i-ekonomija/373509/baba-vucic-tito-jugoslavija-video.html

Poslušajmo mudre reči ove staramajke!
73 godine to je već generacija bumera , onih koji su odrastali u vreme Vudstoka , Hipi pokreta , Stonsa , Bitlsa , 68' ,naftne krize, učenja stranih jezika ,raspada totalitarnih sistema i komunizma , masovnih putovanja . Jbt moj ćale koji je stariji od ove "babe" je 69' prvi put išao u London da šljaka preko raspusta na faxu , kako bi zaradio neku lovu i video sveta ... posle toga obišao celu Evropu i pola SSSR-a . A ove SNS babe iste kao i one babe iz 19' veka , čovekl bi pomislio da ima 173 ,a ne 73 godine na šta liči i kako rezonuje , nevezano za to što je Vučićofilična .

Back