- Poruka
- 91.476
Avokado i jaja su dobra da se jedu i kasno, posle 9 uveče, kažu oni što se razumeju.
Koja su vaša iskustva?
Koja su vaša iskustva?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam jeo nist kasno,odavno,a i to nisam probao.Pa od mene nemas koristi.Avokado i jaja su dobra da se jedu i kasno, posle 9 uveče, kažu oni što se razumeju.
Pogledajte prilog 1754695
Koja su vaša iskustva?
ne jedem ništa uveče odnosno posle 16h održavam ravan stomak
Slatko je zesce zlo i ako se moze mora se izbegavati,gazirano...opasne stvari.Slatko ne valja, posle se preznojavaš celu noć.
Spas za organizam ko moze tako.Meni se omakne i posle 19 da jedem a to ne valja.mislim da je to stvar navike ima već 10-ak godina kako sam izbacio večeru u početku je bilo pomalo teško ali jako brzo se navikneš imam samo doručak neku užinu i jači ručak između 15-16h i to je to do sledećeg jutra
Nije bas ni to sigurica, neki minimum mora da postoji , to ti je ono kako inteligentni ljudi lepo izgledaju i kad rintaju kao konji , a glupi ne, brzo se sasuse...
inteligentni ljudi bolje osluskuju svoje telo sta im porucuje...
Napisah odgovor a nisam ni procitala ovo tvoje
Kako li si povezao sada inteligenciju sa ovom temom?![]()
Meni ne smeta. Još kad imaš kolač, pa kreneš jedan red, a ono kad pogledaš, nisi ravno isekao, pa malo da popraviš, dodaš još jedan tanji red. I tad ti bude potaman.Slatko ne valja, posle se preznojavaš celu noć.
Vruc kolac pre spavanjaMeni ne smeta. Još kad imaš kolač, pa kreneš jedan red, a ono kad pogledaš, nisi ravno isekao, pa malo da popraviš, dodaš još jedan tanji red. I tad ti bude potaman.
Malo dunem, ako je baš vrućVruc kolac pre spavanja![]()
Nije to dobroMalo dunem, ako je baš vruć![]()
Ja sam gora od njega. On ne sme da jede, preznojava se, tako kažeZasto se ponasas kao Mita?
To je zato sto duvasJa sam gora od njega. On ne sme da jede, preznojava se, tako kažeA meni ič ne smeta.
Pa da. On ne duva. Navali na vruće, garantTo je zato sto duvas![]()
ovo isto,,,samo za sladoled na kilo u kutiji,,,Meni ne smeta. Još kad imaš kolač, pa kreneš jedan red, a ono kad pogledaš, nisi ravno isekao, pa malo da popraviš, dodaš još jedan tanji red. I tad ti bude potaman.