Ako već moraš da jedeš pred spavanje, jedi ovo

Sensei

Master
Moderator
Poruka
91.476
Avokado i jaja su dobra da se jedu i kasno, posle 9 uveče, kažu oni što se razumeju.

1752185698160.png

Koja su vaša iskustva?

ne jedem ništa uveče odnosno posle 16h održavam ravan stomak

Haha ja nikad ne ustajem pre 16 🤣 , zezam se malo, ustajem ipak malo ranije ali nikad ne jedem pre 4,5 popodne negde, obično ono ustanem negde oko podneva a kad ustanem bar jedno 3,4 sata još nisam gladani kad ustanem obično sam žedan i obično ono pojedem neko voće ili eventualno nešto slatko ili neki kolač ako ima ,onda negde oko 5,6 popodne imam jedan glavnii obilniji obrok gde ono obično klopam sve redom, ne znamsupa, meso, neko povrće ili prilog, salata i sve redom i onda noću kad se vratim se basketa, znojav i izmoren negde oko 12, 1 imam još jedan malo lakši obrok, ono obično šta ostane od ručka ili eventualno neka tunjevina, jaja,neko meze, nekad neke palačinke ili nešto tako i to je to.

Inače evo danas sam prvi put jeo u 9 uveče kad sam se vratio sa šljake i to neki punjeni pileći file a pre toga jeo samo neko voće i na šljaci pojeo jedan sladoled.

:worth:

Napisah odgovor a nisam ni procitala ovo tvoje :lol:

Kako li si povezao sada inteligenciju sa ovom temom? :lol:
inteligentni ljudi bolje osluskuju svoje telo sta im porucuje...

Srpsko vaspitanje je usmereno protig inteligentnih , tako da inteligentna deca imaju i taj probleem socioloskog isiljavanja, iziljavanja, zrtvovanja nekim glupim standardima koji nisu njihovi...

Back