Ako uzmeš - kajaćeš se, ako ne uzmeš - kajaćeš se! 2. deo...

Dragi moji fini dečaci, kreteni i mužjaci, kada je pročitao tekst koji sam prethodno napisala sa sve njegovom kategorizacijom muškaraca, pozvao me je moj prijatelj i ukorio da sam nepravedno izostavila onaj smešno mali deo saveta koje je ponudio muškarcima, a koji im drastično pomažu u igri zavođenja dama.
Pa, dragi moji, trudim se da ispravim nepravdu i donosim par saveta koji će vam povećati šanse kod žena, čak i ako su glumice iz Holivuda! Ipak, ne smetnite sa uma da su dame različite, jer, ima dama i "damica", pa da možete i omanuti! Ipak, hrabro napred u nove pobede!

Evo saveta koji pomažu u igri zavođenja:

1.
Kada ste sa damom, svu svoju pažnju samo njoj posvetite i budite pozitivni. mnogo osmeha se podrazumeva.
Ne plašite se da je nežno dodirnete.

2.
Slušajte je pažljivo šta priča i složite se sa njom, ali nemojte biti gospodin "da, tako je", jer onda nemate identitet. Nemojte joj deliti savete. Ona samo traži da je pažljivo saslušate. Ovde se krije i najveća zamka - ako ona oseti da može da vam otvori dušu, tada postajete drugarica i to je kraj! Nikada ne pričajte o muškim temama i svoj život načinite tajanstvenim. Pokušajte da izazovete emociju. To se najbolje postiže zadirkivanjem. Gledajte je u oči što je više moguće, ali da se to ne pretvori u buljenje. Ne spuštajte pogled, već pogledajte u stranu, ili na gore. Budite veoma opušteni, ili ste gotovi.

3.
Ženu posmatrajte sa zabavne strane, ne shvatajte je previše ozbiljno i stavite sebe na prvo mesto. Kada dođe do veze, neka je ona održava, a vi nemojte izgubiti identitet. Najvažnije je da naučite da kažete "ne", ali - nežno! Time postavljate granice i izazivate poštovanje.

Dragi prijatelji, igra se nastavlja...
Ne zaboravite divno uputstvo naše Nine!

Grlim vas sve redom...

:vzagrljaj: :heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj:

...zavoditi,
to znaci
skrenuti s pravog puta
ja uvijek govorim Damama
,koje mi se svidaju,
...ja cu napdati svim sredstvima
a, ti se brani
ili ,- kad krenem 'na Tebe'...pomozi mi ...
Sve sto se ozbiljnije 'nastupa'
sigurnije se gubi...
Dragi prijatelju, hvala ti što si dodao savete koji nisu spomenuti u tekstu... Verujem da ih ne bi ovako javno "podelio", da nisi imao uspeha koristeći ih...
Blago damama sa iskusnim udvaračima!
:cmok2:

Dragi naši, ovo svakako nemojte raditi...

Screenshot_23.png

da joj pametniji ne bi rekli:

Screenshot_24.png

Back