- Poruka
- 91.621
Ako sumnjate da vas neko potajno snima, postoje aplikacije za telefon da to i proverite!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
paranoja?moja gajab je faradejev kavez...nema nijednog wifi signala.mob sa 2g povremeno ukljucim na kratko. iphone vezo na ethernet preko kabla...
jok, zdravlje amigo.paranoja?
nema. ali ako vec moramo da jedemo gomna na ulici, ne moramo u stanu ili kuci.Ali sve te frekfencije su svugde oiko nas. Tu nema spasa
U nekom trenutku će svi da prihvate da mora da se povinuje tehnologiji ako hoće da budu među ljudimanema. ali ako vec moramo da jedemo gomna na ulici, ne moramo u stanu ili kuci.
zanimljivo da nijedno ozbiljno istrazivanje nije napravljeno za izuzetno visoke freq...eo sad ima i wifi 7 koji je uzas zivi i ljudi trce i kupuju rutere ko nezdravi.
mjok bre...ne lozi se, znam ljude dan danas i da zive sasvim ok, cak i bez fona a o netu da ne pricam. svaka druga komunikacija sa bilo kim zavrsi sa, kako bre ne znas, a pojam koji napr spominje je neka debilana, pa ga savetuje, idi na chrome i nadji na netu, sve ti piseU nekom trenutku će svi da prihvate da mora da se povinuje tehnologiji ako hoće da budu među ljudima
kako to?moja gajba je faradejev kavez...
Kad bi to moglo da se desi, 2017. ili 2018.?U nekom trenutku će svi da prihvate da mora da se povinuje tehnologiji ako hoće da budu među ljudima
Šta mu fali? Pa pod jedan, seksualna opredeljenosteno ti elton john...nikada nije imao cak ni fiksni fon, pa sta mu fali.
umetnicima se to ne broji, to bi trebao da naucis.Šta mu fali? Pa pod jedan, seksualna opredeljenost