Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 235.701
Aha isto i kad se iebala s drugim
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma budale i jedno i drugo
Ima i boljih načina.
Neki tip provalio da ga žena vara sa budućim kumom. Angažovao detektiva koji je napravio jasne snimke njihovog intimnog druženja. Nastavio sa pripremama za venčanje. Umnožio slike, upakovao u koverte, izlepio na stolicama u sali za venčanje, ispod sedala. U prepunoj sali objavio da ima iznenađenje, neposredno pre izricanja sudbonosnog "Da". Gosti su pronašli i otvorili koverte.
Ostaje nam da zamislimo izraz lica mlade i kuma.
kako ga niko nije primetio kad je lepio to po stolicama![]()
Konobari prosto lete, rade šta god hoćeš, samo kad zašuškaš sa nekoliko evrića![]()
Ma ne boj se.pa ona je propustila sjajnu priliku
em ima za detektiva(to kosta ko djavo) em ima za konobare,em ima da se razbacuje za svadbu bez vencanja
kakav glupan![]()
Ma, da, i onaj matori Frojd je mnogo lupetaoneka hvala,meni je to glupo trosenje novca,i rekla bih da je urbana legenda,mislim ocu reci to je neko izmastao sta bi radio da ga verenica vara
ljudi se previse opterecuju seksom![]()
sine jeste,sad bas citam jednu knjigu o psiholoskim eksperimentima i istrazivanjima i posminje se vrlo cesto taj gospodin
imam utisak da zivi sad da bi bio najveci dr,ka,dzija pretplacen na sve moguce p0rno kanale
bas postoje debili