Ako seks nije zadovoljavajući ...

Da znas kakvih paprikasa neke osobe imaju u glavi zbog nemanja love ne bi taj smajli stavljala... Odnosi se razilaze samo tako zbog tih paprikasa... :lol:

Ipak je sex vazniji od love... a nejnezadovoljavajuci sex je onaj koga nema... :lol:

vazniji :shock::shock::shock:

pa ako ima love bice i sexa....

bitch.jpg

Ako postoji hemija izmedju partnera i seks je "problem", verujem da stvar moze da se resi iskrenom komunikacijom...
Ako privlacnosti nema e onda ti je svaki trud za djabaka....

Svaka osoba ima svoje zelje u seksu i ne odgovaraju svakome iste stvari...zato smatram da ako imate ok komunikaciju, zelite da istrazujete, imate poverenje jedno u drugo...itd...seks moze biti samo bolji...i bolji i bolji....

Ako zena nema poverenja u svog muskarca, seks je mlak, na silu i bezveze....znaci poverenje No.1...

Ako postoji hemija izmedju partnera i seks je "problem", verujem da stvar moze da se resi iskrenom komunikacijom...
Ako privlacnosti nema e onda ti je svaki trud za djabaka....

Svaka osoba ima svoje zelje u seksu i ne odgovaraju svakome iste stvari...zato smatram da ako imate ok komunikaciju, zelite da istrazujete, imate poverenje jedno u drugo...itd...seks moze biti samo bolji...i bolji i bolji....

Ako zena nema poverenja u svog muskarca, seks je mlak, na silu i bezveze....znaci poverenje No.1...

Zaboravljas i poverenje muskarca u svojoj zeni sa kojom ima sex...i ona i ja,treba da uzivamo u jebbanju....svakoga sekunda,minuta,sata,dana,nedelja,godina...bez predrasuda jedno prema drugom...Ja imam svoje zelje i nastranosti...ali zelim cuti i njene...jedino tad ce jebbanje biti bolje...i samih problema u vezi izmedju zene i mene,nece biti...ako medjusobno prihvatimo nase zelje,mastu i nastranosti u jebbanju,onda nema kocnica medju nama ili problema koji se stvaraju u vezama...tad cu je voleti i zeleti najjace na svetu...tad cu je i jebbati sa najvecom zeljom u sebi prema njoj...bez straha i stida...

Back