DOC HOLLIDAY
Legenda
- Poruka
- 73.855
A sta ima bitnije od sexa u vezi?
pa kesh......jel ako njega nema nema ni sexa

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A sta ima bitnije od sexa u vezi?
pa kesh......jel ako njega nema nema ni sexa![]()
Ako u nekoj ljubavnoj vezi seks nije zadovoljavajući, obavezno se treba razići. Takav par nikada ne može da bude srećan.
Da ?
Ne ?
Ili ... ?
Da znas kakvih paprikasa neke osobe imaju u glavi zbog nemanja love ne bi taj smajli stavljala... Odnosi se razilaze samo tako zbog tih paprikasa...
Ipak je sex vazniji od love... a nejnezadovoljavajuci sex je onaj koga nema...![]()
Ako u nekoj ljubavnoj vezi seks nije zadovoljavajući, obavezno se treba razići. Takav par nikada ne može da bude srećan.
Da ?
Ne ?
Ili ... ?
Ako postoji hemija izmedju partnera i seks je "problem", verujem da stvar moze da se resi iskrenom komunikacijom...
Ako privlacnosti nema e onda ti je svaki trud za djabaka....
Svaka osoba ima svoje zelje u seksu i ne odgovaraju svakome iste stvari...zato smatram da ako imate ok komunikaciju, zelite da istrazujete, imate poverenje jedno u drugo...itd...seks moze biti samo bolji...i bolji i bolji....
Ako zena nema poverenja u svog muskarca, seks je mlak, na silu i bezveze....znaci poverenje No.1...
Da ?
Ne ?
Ili ... ?
Da ?
Ne ?
Ili ... ?
Da ?
Ne ?
Ili ... ?
Jednom sam gurala takvu vezu i vise nikada... Ja ne mogu u takvoj vezi da bude zadovoljna, seks mi je isuvise bitan...
a sta je preduslov za dobar sex u vezi...????