Ako se ukine Srpska, treba ukinuti i Katoličku Crkvu!

fosilvaso

Buduća legenda
Poruka
39.135
Mnogi domaći i strani 'mudraci' smatraju da je Srpska tvorevina nastala na zločinu protiv čovečanstva i genocidu!Prema tome, takvu ZLOČINAČKU tvorevinu bi trebalo uništiti! Osim što to NIJE istina, po toj logici bi trebalo ukinuti i Katoličku Crkvu jer je poznato da je vekovima preko INKVIZICIJE radila ZLOČINE protiv čovečanstva, etnička čišćenja i GENOCIDE prilikom vekovnih osvajanja kolonija po svetu u cilju širenja katoličke vere, a ustvari obične PLJAČKE porobljenih krajeva!
No svejedno, ipak mislim da im je ideja spaljivanja veštica bila dobra, i danas bi dobro došla za neke slučajeve u Srbiji! :bravo:

Pre Hrvatsku nego RKC. Hrvatska je nastala na genocidu srpskog naroda, koji eto niko ne vidi, a evidentan je
po broju srpskog stanovinsta 1941 pre WW2 i danas, za razliku od Srebrenice gde se vidi broj muslimanskog
stanovnistva i generalno u BiH.
OK! Ali, ti si lokalno usmeren na ovaj hebeni Balkan, a ja sam za GLOBALNA rešenja na nivou CELE civilizacije!

Za svaki slučaj, ako Šećerbeg i njegovi USA FB-policajci ne prate Krstu(?), tema je i njima prosleđena! :zcepanje:
fb-srpska.png

Mnogi domaći i strani 'mudraci' smatraju da je Srpska tvorevina nastala na zločinu protiv čovečanstva i genocidu!Prema tome, takvu ZLOČINAČKU tvorevinu bi trebalo uništiti! Osim što to NIJE istina, po toj logici bi trebalo ukinuti i Katoličku Crkvu jer je poznato da je vekovima preko INKVIZICIJE radila ZLOČINE protiv čovečanstva, etnička čišćenja i GENOCIDE prilikom vekovnih osvajanja kolonija po svetu u cilju širenja katoličke vere, a ustvari obične PLJAČKE porobljenih krajeva!
No svejedno, ipak mislim da im je ideja spaljivanja veštica bila dobra, i danas bi dobro došla za neke slučajeve u Srbiji! :bravo:
Kako ces ukinuti katolicku crkvu ? Tako sto ces sa Bokanom gostovati kod Marica u Cirilici ?
:think:

Kako ces ukinuti katolicku crkvu ? Tako sto ces sa Bokanom gostovati kod Marica u Cirilici ?
:think:
Kako? Imao sam dobrog učitelja, boljševika, nevernika Tita, ali sam ja to usavršio: Ko god zalazi u KC, mora da nosi žuti krst, nema prava na posao, socijalnu pomoć, penziju, privatno vlasništo, zdravstveno osiguranje itd. Onda prestane odlazak raje u crkvu, nema milodara u 'škrabicu', nema harača od krštenja, krizme i venčanja. I tako KC dovedemo do BANKROTA, a sveštenici će trebati da traže novi posao, ili kopaju po kontejnerima! z:lol:

Kako? Imao sam dobrog učitelja, boljševika, nevernika Tita, ali sam ja to usavršio: Ko god zalazi u KC, mora da nosi žuti krst, nema prava na posao, socijalnu pomoć, penziju, privatno vlasništo, zdravstveno osiguranje itd. Onda prestane odlazak raje u crkvu, nema milodara u 'škrabicu', nema harača od krštenja, krizme i venčanja. I tako KC dovedemo do BANKROTA, a sveštenici će trebati da traže novi posao, ili kopaju po kontejnerima! z:lol:
Ti i Seselj ce te dovesti Katolicku crkvu do bankrota tako sto ces gostovati na Pinku kod nosate strumfete ? :lol:

Ti i Seselj ce te dovesti Katolicku crkvu do bankrota tako sto ces gostovati na Pinku kod nosate strumfete ? :lol:
Znam, računaš da će Vatikan da potpomaže svoje filijale širom sveta i spašava od bankrota!? Do kada? I Vatikanu se pišu crni dani....
Nacrtano za mentalno uskraćene: Što više blaga završi u Vatikanskim trezorima... to manje ostane trulim pohlepnim kapitalističkim svinjama! :bravo:

Ко је пљачкао ?

Монархо клеро либерали ....

Ти си значи за непостојање властичтва над имовином за производњу имовине и на основу тога експлоатацијенајширега слоја поулације

Па ти си комунист ?!

Ali ipak možemo da ukinemo Katoličku Crkvu? :zcepanje:

Можеш...

Одеш у Рим ....па укидај

'Морете укинути Српске али моје шљивике не дирајте '

Дудук Додо

https://indeksonline.rs/2018/08/dodikovo-bogatstvo-vrtoglavo-raste-vile-limuzine-luksuz/

Sada malo ozbiljnije: Sve više GRAĐANKI EU-vukohebina će MORATI da se UDAJE za migrante, muslimane jer će, osim slabog nataliteta, mnogi građani da šetaju zastave duginih boja na 'gej-paradama', i neće im padati napamet ženidba! :zcepanje:
A čisto sumnjam da će ti muževi dozvoljavati ženama da decu vode u katoličku crkvu! I tako će doći do propasti te crkve i bez moje intervencije, kad-tad....

Neće biti ukinuta Republika Srpska, a ni katolička crkva. Zato je tema besmislena.
?? Pa ne planiram JA da ukinem Srpsku! To objašnjavaj onim DEBILČINAMA koji to planiraju! Zašto potežu besmislene teme?
mish2.png

Eh da je to jedina besmislena tema gosn fosila.
Hvala! Posebno mi je zadovoljstvo kada stoka sitnog zuba ( copyright: Tuđman), moje teme smatra besmislenim! Verovatno bih se ubio da nije tako! :bravo:

?? Pa ne planiram JA da ukinem Srpsku! To objašnjavaj onim DEBILČINAMA koji to planiraju! Zašto potežu besmislene teme?
Pogledajte prilog 1075922

Hvala! Posebno mi je zadovoljstvo kada stoka sitnog zuba ( copyright: Tuđman), moje teme smatra besmislenim! Verovatno bih se ubio da nije tako! :bravo:
Kada si već tamo u Krosaniji , uzmi deset jaja i ciljaj u aerodrom ?
Prezvakane priče ba...dosadno fosket.

Kada si već tamo u Krosaniji , uzmi deset jaja i ciljaj u aerodrom 🎯
Prezvakane priče ba...dosadno fosket.
Zašto aerodrom u RH? Da 'bosanski' Srbi imaju muda, jajima bi gađali sve ove razne međunarodne izaslanike, zastupnike, posrednike, poslanike, namesnike i ko zna koje sve titule imaju te belosvetske DEBILČINE koje se muvaju po Bosni kao da je to njihova PRCHIJA! :zcepanje:
Gde su oni Srbi kao Gavrilo Princip? Tito sve Srbe pretvorio u nekakve pichkice!? :zcepanje::zcepanje:

Zašto aerodrom u RH? Da 'bosanski' Srbi imaju muda, jajima bi gađali sve ove razne međunarodne izaslanike, zastupnike, posrednike, poslanike, namesnike i ko zna koje sve titule imaju te belosvetske DEBILČINE koje se muvaju po Bosni kao da je to njihova PRCHIJA! :zcepanje:
Gde su oni Srbi kao Gavrilo Princip? Tito sve Srbe pretvorio u nekakve pichkice!? :zcepanje::zcepanje:
Pa pomenuo si tudjmana lol

Ljudi žive u bedi i državi bez institucija ali preče im je ispričati kako će neko da ih ukine jel...
Večito ti etnički sukobi gde se širi mržnja sa obe strane , zarad nečijih interesa...Dodik , Bakir itd
Ti NEMAŠ pojma! To nisu samo pričice: Kada ovakvi kao ja dođemo na vlast, Bosna će biti rešena za narednih 1000 godina! Predugo ovo traje, nema ovako budućnosti!

Pa pomenuo si tudjmana lol
Pominjem ga uz poštovanje jer je u tri reči najbolje opisao ovu balkansku 'stoku sitnog zuba'! :bravo:

Back